Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Πέθανε μέσα στο γυμναστήριο την ώρα που έκανε βάρη...

Σοκ επικρατεί στην τοπική κοινωνία του Αγρινίου, μετά το άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου ενός 40χρονου άνδρα...

Το τραγικό περιστατικό συνέβη την Δευτέρα, σε γυμναστήριο της πόλης όταν ένας 40χρονος, σωριάστηκε στο έδαφος, την ώρα που ασκούταν με βάρη.

Προς στιγμή επικράτησε αναστάτωση στο γυμναστήριο, όμως άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου τελικά κατέληξε, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ο άτυχος 40χρονος αθλούταν τακτικά και σύμφωνα με τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου, Γιάννη Γρηγορόπουλο, ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.


Anto
Συνέχεια...

Όλα όσα δε ξέρετε για την άννα Κουρνίκοβα...




1. Γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου το 1981.


2. Κατάγεται από τη Ρωσία.

3. Έχει ύψος 1.72.



4. Ζυγίζει 56 κιλά.

5. Είναι δεξιόχειρας, αλλά χρησιμοποιεί εξίσου καλά και το αριστερό.

6. Η καριέρα της στο τένις ξεκίνησε από την Ιταλία όταν ήταν μόλις 14 ετών.

7. Στις 22 Νοεμβρίου το 1999 αποτελούσε το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

8. Στο διπλό έχει 16 WTC, έχοντας ως συμπαίκτρια την Μαρτίνα Χίνγκις.

9. Όμως στο ατομικό δεν κατάφερε να πάρει τον ανάλογο τίτλο, αφού έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

10. Συνολικά έχει 209 νίκες και 129 ήττες.
11. Στους Ολυμπιακούς αγώνες της Ατλάντα είχε βγει πρώτη.

12. Η δύση στην καριέρα της ξεκίνησε το 2001 όταν ξεκίνησε να έχει συχνούς τραυματισμούς στο αριστερό της πόδι.

13. Οι τελευταίοι της ατομικοί τελικοί ήταν στο Όκλαντ, στο Τόκιο, στο Ακαπούλκο, στο Σαν Ντιέγκο και το κινέζικο open.

14. Τελικά, στον πρώτο γύρο του Τσάρλεστόουν η Κουρνίκοβα ανακοίνωσε το τέλος της καριέρας της.

15. Φήμες την ήθελαν να έχει αρραβωνιαστεί τον παίκτη του χόκεϊ Πάβελ Μπιουρ, γεγονός που η οικογένεια της διέψευσε.

16. Το 2001 δημοσιεύματα έλεγαν ότι η γνωστή τενίστρια είναι παντρεμένη με τον σταρ του χόκεϊ Σερτζέι Φεντόροφ. Η ίδια και πάλι το αρνήθηκε, αλλά ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε ότι παντρεύτηκαν και μετά χώρισαν.

17. Το 2001 η εμάνιση της Κουρνίκοβα στο βίντεο του Ενρίκε Ιγκλέσιας "Escape", "ανάγκασε" τα περιοδικά να κάνουν λόγο ότι αποτελεί ζευγάρι με τον τραγουδιστή της ποπ.

18. Η ίδια αρνήθηκε να ξεκαθαρίσει τις σχέσεις της με τον Ενρίκε δημοσίως. Ο Ιγκλέσιας το 2007 είπε στους "Times" της Ν.Υ ότι δεν έχουν παντρευτεί. Λίγο αργότερα δήλωσε πως έχουν παντρευτεί αλλά μετά είπε ότι ήταν αστείο.

19. Το 1996 στο Αμερικάνικο Open, η ομορφιάσ της δεν πέρασε απαρατήρητη και πολύη σύντομα οι φωτογραφίες της κοσμούσαν πληθώρα περιοδικών.

20. Το 2000 η Κουρνίκοβα ήταν το νέο μοντέλο για να διαφημίσει την εταιρία Berlei.

21. To 2004 φωτογραφίθηκε για το Sports Illustrated με μαγιό.

22. Σειρά είχαν και άλλα γνωστά περιοδικά όπως το MAXIM και το FHM.

23. Έχει ανακυρηχθεί ως η πιο καυτή αθλήτρια τις χρονιές 1998, 2000, 2002, and 2003. Τις ίδιες χρονιές ήταν στη λίστα με τους ομορφότερους ανθρώπους του πλανήτη.

24. Η φήμη της δεν είναι και η καλύτερη, αφού η ατάκα που έχει μείνει είναι: "παίζει καλά αλλά σπάνια κερδίζει.

sportime

Anto
Συνέχεια...

Μουσική του Δρόμου

Μερικές φορές περπατάμε στο κέντρο της πόλης μας και ακούμε μια ευχάριστη
μουσική να μας φτάνει σιγά σιγά. Ακολουθώντας τις νότες θα μας οδηγήσουν σε
σοκάκια και πάρκα φωτισμένα με διαφόρων χρώματα ανθρώπων,χαρισματικών.
Οι μουσική του δρόμου δέν έχει λέξεις,δεν έχει ταμπέλα και ούτε τιμή.

Απολαύστε μερικούς χαρισματικούς μουσικούς του δρόμου.


Επιτραπέζια κιθαριστική φαντασία

Ντράμς με κουβάδες και τηγάνια


Χανγκ(Hang)

Man
Συνέχεια...

Σύλληψη ειδικού φρουρού για ναρκωτικά...



Ειδικός φρουρός 33 ετών, που βρίσκεται ήδη σε διαθεσιμότητα συνελήφθη την Τετάρτη στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας από την υπηρεσία τελωνειακής έρευνας γιατί σε αποσκευή που μετέφερε βρέθηκε μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης...

Ο ειδικός φρουρός είναι σε διαθεσιμότητα κι έχει παραπεμφθεί στο πρωτοβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο αστυφυλάκων ειδικών φρουρών από τον Ιούνιο 2008 που είχε συλληφθεί για παράνομη μεταφορά και διευκόλυνση εισόδου στη χώρα αλλοδαπού, κατοχή πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και χρήση ναρκωτικών κατ εξακολούθηση.
Στις 20 Ιανουαρίου 2009 είχε συλληφθεί και πάλι για αγορά, κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών.

totefteri

Anto

Συνέχεια...

4 ήταν τα φαβορί για τη Eurovision και μάλλον γίνονται 2;;;

4 ήταν τα φαβορί για τη Eurovision και μάλλον γίνονται 2;;;
Το ένα που είναι εκτός λόγο Θεοφάνους είναι στάνταρ τα κόκκινα χαλιά, το άλλο είναι οι...

Oι Professional Sinnerz



Anto
Συνέχεια...

Η Rihanna λέει: Δεν χτίζω καριέρα μέσω του σεξ!!!

Η Rihanna διαψεύδει για τον Jay – Z

Κι όμως κυκλοφόρησε κι αυτό. Πως η Rihanna κάνει ερωτικές… χάρες στον Jay – Z για να της βγάζει δίσκους.

Ο διάσημος ράπερ και σύζυγος της Beyonce έχει εντάξει την Rihanna στην δισκογραφική του εταιρεία, με αποτέλεσμα να λέγονται και να ακούγονται πολλά. Η ίδια δήλωσε αηδιασμένη από τις φήμες και ανέφερε ότι την επηρέασαν τόσο που κάποια στιγμή άρχισε να ντρέπεται και να του μιλάει, παρόλο που είναι φίλοι και συνεργάτες. «Δυσκολευόμουν να τον κοιτάω στα μάτια. Κάποια στιγμή όμως μου τηλεφώνησε και μου είπε να μην δίνω καμία σημασία και να μην ασχολούμαι με πράγματα που δεν ισχύουν και το μόνο που προκαλούν είναι το γέλιο», ανέφερε. Αυτές τις ημέρες η Rihanna προωθεί το νέο της άλμπουμ Rated R και οι θαυμαστές της είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν σε μία ζωντανή εμφάνιση στην Time’s Square της Νέας Υόρκης για χάρη της εκπομπής Good Morning America.

Πηγή: gossip-tv

Συνέχεια...

Όταν η Κάρλα Μπρούνι συνάντησε τον Homer Simpson...

http://www.greeceplus.com/images/stories/karla_g2.jpg

Το γαλλικό προεδρικό ζεύγος έγινε ο τελευταίος στόχος της αμερικανικής, καλτ, σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων «Τhe Simpsons». Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά την προβολή του επεισοδίου που έκανε θραύση στο Διαδίκτυο και στο οποίο ο Νικολά Σαρκοζί και η σύζυγός του ενσαρκώνουν όλα τα στερεότυπα που αποδίδει ο αγγλοσαξονικός κόσμος στους Γάλλους, η Κάρλα Μπρούνι ανακοίνωσε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη ως η νέα μούσα του Γούντι Αλεν.

Το επίμαχο επεισόδιο των Simpsons, το οποίο προβλήθηκε στις 15 Νοεμβρίου στην Αμερική, αλλά έγινε αντιληπτό στη Γαλλία μόλις χθες, παρουσιάζει τη 42χρονη Κάρλα ως μια καλλονή με αδυναμία στο τσιγάρο, το κόκκινο κρασί και... τους άνδρες!
Ο ατζαμής Ομερ Σίμπσον και το αφεντικό του, Καρλ Κάρλσον, βρίσκονται σε μία δεξίωση στο Παρίσι, όπου συναντούν τυχαία τη γοητευτική Κάρλα. Μετά από μια ανταλλαγή κομπλιμέντων, η κυρία Σαρκοζί πέφτει στα χέρια του Καρλ και του λέει παθιασμένα: «Θέλω να κάνουμε έρωτα τώρα!».

Το ζεύγος Σαρκοζί στους «Simpsons»

Αργότερα ο Καρλ απειλεί να απολύσει τον Ομερ, ο οποίος του αποκαλύπτει την ταυτότητα της γυναίκας και με τη σειρά του τον προειδοποιεί: «Αν με απολύσεις, θα καλέσω το Σαρκοζί και θα σου επιτεθεί όπως ο Τριφό στον Χίτσκοκ», απαντά υπονοώντας ότι τα αριστουργήματα του γαλλικού κινηματογράφου αντιγράφουν τους Αμερικανούς δημιουργούς. Οταν ο Ομερ καλεί στο Μέγαρο των Ηλυσίων τον Γάλλο πρόεδρο, εκείνος έχοντας την Μπρούνι στο πλευρό του και μπροστά του ένα πιάτο καμαμπέρ, απαντά στο τηλέφωνο με ένα λογοπαίγνιο: «Αllo. You are getting cozy with Sarkozy».

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, και ο μεγιστάνας Ρούπερτ Μέρντοχ έχουν επίσης κάνει ένα πέρασμα από τους Simpsons, όμως έδωσαν την άδειά τους και επιπλέον δάνεισαν τις φωνές τους στη σειρά. Οι Σαρκοζί εμφανίστηκαν ερήμην τους, κάτι που έχουν πάθει και άλλα λαμπερά ονόματα, όπως ο Μπιλ Γκέιτς και ο Μπιλ Κλίντον.

Πάντως η ιταλικής καταγωγής τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο Μπρούνι αντιμετώπισε με χιούμορ το γεγονός σε συνέντευξή της, όπου ανακοίνωσε επίσης ότι δέχτηκε την πρόταση που της έκανε το καλοκαίρι ο Γούντι Αλεν να πρωταγωνιστήσει στην ταινία που θα γυρίσει στο Παρίσι το 2010. «Οταν γίνω γιαγιά θέλω να μπορώ να λέω ότι έκανα ταινία με τον Γούντι Αλεν», εξομολογήθηκε.

Πηγή: ethnos.gr
jose
Συνέχεια...

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΑΤΟΥ

Η γνωστή (κι αγαπημένη!) τραγουδίστρια μιλάει στο Maxim -και φωτογραφίζεται όπως θα περίμενες.

Σε τι φάση είσαι τώρα; Θέλεις να μείνεις μόνη σου;
Τελείως και για πάντα, άμα γίνεται. Μισώ όλους τους άντρες!

Έχεις εκπληρώσει τη φαντασίωσή σου να πας με γυναίκα;
Όχι. Αν το κάνω, θα πάψει να είναι φαντασίωση.

Παραμένει μεγάλο όνειρο να ανοίξεις sex shop;
Το έχω ψάξει. Δυστυχώς, έχει μεγάλη γραφειοκρατία η ιστορία… Άσε που, επειδή τραγουδάω επαγγελματικά, δεν θα μπορούσα να το στηρίξω όσο θα έπρεπε. Πάντως, θα ήταν καλή επιχειρηματική κίνηση.

Τους δικούς σου δονητές πού τους έχεις;
Στη Θεσσαλονίκη. Μεγάλωσα πια. (σ.σ.: Είναι είκοσι τριών.) Τότε ήμουν ακόμα στην εξερεύνηση.
Τώρα δεν τους χρειάζομαι, έχω άντρες.

Πόσες φορές έχεις κερατώσει στη ζωή σου;
Δεν έχω κερατώσει, αλλά ποτέ δεν με πίστευαν οι σύντροφοί μου. Ένας ήταν τόσο ζηλιάρης, που για ενάμιση χρόνο δεν με άφηνε να βγω από το σπίτι, ούτε για να φτιάξω τα νύχια μου. Κι όταν πήγαινα κομμωτήριο, του έδινα σταθερό τηλέφωνο για να δει ότι είμαι εκεί.

Εσένα σε έχουν κάνει τάρανδο;
Το θεωρώ δεδομένο το κέρατο. Είναι φυσική ανάγκη για τους άντρες. Εγώ, πάλι, αν δεν γνωρίζω τον άλλον, δεν πάω μαζί του, και αυτός είναι ο άλλος λόγος που δεν έχω κάνει one night stand.

Τελειώνεις πάντα όταν κάνεις σεξ;
Πάντα. Αν δεν τελειώσω, παθαίνω ψυχολογικό.

Ποιο είναι το ρεκόρ σου;
Έχει τύχει να τελειώσω δώδεκα φορές. Όχι με κάποιον, μόνη μου.

Γουστάρεις ξύλο;
Συνήθως αυτό προκύπτει έπειτα από κάποιο χωρισμό ή ύστερα από έναν αρκετά έντονο καβγά. Τότε ακολουθεί το πιο «βρόμικο» σεξ.

Η αγαπημένη σου στάση;
Στα τέσσερα. Για να μη φαίνονται οι ατέλειες.
[πηγή]
Corfas
Συνέχεια...

Συνελήφθη οδηγός σχολικού λεωφορείου για παρενόχληση ανήλικης

Στη σύλληψη ενός 35χρονου προχώρησε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων εχθές το βράδυ, με την κατηγορία ότι παρενοχλούσε μία 12χρονη μαθήτρια. Ο κατηγορούμενος που είναι οδηγός λεωφορείου μεταφοράς μαθητών ιδιωτικού δημοτικού σχολείου, εργάζοταν και ως οδηγός πρώην Μητροπολίτη και οδηγός σχολικού λεωφορείου στο δημοτικό σχολείο της Μητρόπολης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 35χρονος άρχισε να έχει επαφές, μέσω τηλεφωνικών γραπτών μηνυμάτων, με 12χρονη ανήλικη πριν από ένα μήνα.
Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, πολλά από τα μηνύματα που της έστελνε ήταν σεξουαλικού περιεχομένου, που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά της. Επιδίωξε μάλιστα να συναντηθεί μαζί της και τότε συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

[πηγή]

Corfas Συνέχεια...

Συλλογή ευρωνομισμάτων!!


Μόδα που εξαπλώνεται...

Συλλεκτική αξία αναμένεται να αποκτήσουν μέσα σε μία πενταετία περίπου 800 διαφορετικά νομίσματα ευρώ που κυκλοφορούν ήδη στην αγορά από τις χώρες που είναι ενταγμένες στην ευρωζώνη, όπως προκύπτει από τις επαναλαμβανόμενες ετήσιες εκδόσεις ευρωνομισμάτων, στις οποίες προβαίνουν οι χώρες.


Μάλιστα, οι εδικοί εκτιμούν ότι από τ
α 800 αυτά νομίσματα, θα προκύψουν κάποιες σπανιότητες που θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τις τιμές.


Επιπλέον, πολλοί συλλέκτες δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις αναμνηστικές εκδόσεις που περιλαμβάνουν τα απλά αναμνηστικά ευρωνομίσματα, όπως το ελληνικό 2ευρώ του Ολυμπιακού Δισκοβόλου, το οποίο κυκλοφόρησε το 2004, στο πλαίσιο των Ολυμπιακών Αγώνων, σε 50 εκατομμύρια τιράζ αλλά και η τακτική έκδοση του 2ευρου, η "Αρπαγή της Ευρώπης", η οποία κυκλοφόρησε σε αναμνηστική θήκη (blister) από την Τράπεζα της Ελλάδας, σε μόνο 30.000 τιράζ.
Σήμερα, ένα τέτοιο 2ευρο πωλείται στη Γερμανία 60 ευρώ, με την τιμή να ανεβαίνει.

Για τον κόσμο των νομισμάτων μπορεί κανείς να μάθει στην 18η "Card Collect & Coin Expo 2009", που θα πραγματοποιηθεί 28-29 Νοεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η φετινή καινοτομία της έκθεσης είναι η έκδοση των "Μακεδονικών Τάλαντων", τριών συλλεκτικών αναμνηστικών χαρτονομισμάτων της έκθεσης (σε 333 αντίτυπα το καθένα), τα οποία καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας των κανονικών χαρτονομισμάτων.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, τα δύο σπανιότερα ελληνικά νομίσματα είναι, σε χρυσό, το 40δραχμο του 1852 που κυκλοφόρησε σε 8 μόλις κομμάτια (η τιμή του αποτελεί θέμα διαπραγμάτευσης) και σε ασήμι, το 5δραχμο του 1846 που κυκλοφόρησε σε ένα μόλις κομμάτι και βρίσκεται σε μουσείο.

Στην Ελλάδα, οι συλλέκτες νομισμάτων υπολογίζονται σήμερα στους 10.000-15.000, παρουσιάζοντας αυξητικές τάσεις.

zoula




Συνέχεια...

THHF HIP HOP FESTIVAL 2009

Φτάνει η στιγμή που περιμένει πολύ κόσμος, επιτέλους βγήκαν τα ονόματα που θα παίξουν στο
THHF HIP HOP FESTIVAL 2009 είναι ένα festival που δεν αξίζει να χάσετε 2 ημέρες γεμάτες με μουσική και διάφορα άλλα στο block 33 φυσικά στην Θεσσαλονίκη...
http://i68.photobucket.com/albums/i33/juanzoltan/thhf_2009_poster700.jpg
για πληροφορίες δείτε στο hiphop.gr
Corfas
.
Συνέχεια...

Άγνωστος μαχαίρωσε οδηγό ταξί στην Τούμπα

Άγνωστος τραυμάτισε με μαχαίρι οδηγό Ταξί 52 χρόνων στην οδό Μεγακλέους, στην περιοχή της Τούμπας, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα.

Ο άτυχος οδηγός νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, ενώ θα δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς, μόλις συνέλθει.

zoula
Συνέχεια...

Νεαρή γυναίκα γέννησε μόνη της σε πλατεία της Μυκόνου...

Νεαρή γυναίκα γέννησε μόνη της σε πλατεία της Μυκόνου

Νεαρή γυναίκα, που ήταν έγκυος και δεν το ήξερε, γέννησε μόνη της στην κεντρική πλατεία της Μυκόνου.


Το απίστευτο περιστατικό που σοκάρισε τους κατοίκους του νησιού συνέβη πριν από μερικές μέρες, όταν η 28χρονη Γεωργία, η οποία δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος, είχε βγει βόλτα στα κοσμοπολίτικα σοκάκια του νησιού. Ξαφνικά όμως την έπιασαν οι πόνοι, κάθισε σε ένα παγκάκι στην κεντρική πλατεία της Μυκόνου και χωρίς καμιά ιατρική βοήθεια έφερε στον κόσμο το παιδί της...


Η γυναίκα τους τελευταίους εννέα μήνες έπαιρνε συνεχώς βάρος, αλλά δεν ανησυχούσε ιδιαίτερα, καθώς πίστευε ότι ήταν κάτι φυσιολογικό και ότι δεν οφειλόταν σε εγκυμοσύνη. Μάλιστα, όπως ανέφερε η ίδια, είχε υποβληθεί και σε ιατρικές εξετάσεις πριν από αρκετούς μήνες, από τις οποίες δεν είχε διαπιστωθεί η εγκυμοσύνη της.

Οταν οι πόνοι άρχισαν να γίνονται αφόρητοι, κατάφερε και κάθισε σε ένα παγκάκι στην κεντρική πλατεία της Μυκόνου, όπου και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με τη βοήθεια περαστικών που δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε μητέρα και γιο και τους μετέφερε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν καλά στην υγεία τους.

Σε δηλώσεις της η νεαρή γυναίκα ευχαρίστησε τον Θεό για το «δώρο» που της χάρισε και όλους όσοι βρέθηκαν στο πλευρό της εκείνες τις δύσκολες ώρες που κατάφεραν να κρατήσουν την ψυχραιμία τους και να την ξεγεννήσουν.

madata

Anto
Συνέχεια...

Ποιά θα είναι η επόμενη αποχώρηση απο το Next Top Model;

Επόμενη αποχώρηση του Next Top Model η Ντένια

Θα είναι η Ντένια!

Εκτός “Next Top Model” και η Ντένια Αγαλιανού. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε να βγαίνει εκτός του talent show και η Ντένια Αγαλιανού. Είναι μια κοπέλα, η οποία ξεκίνησε από την επαρχεία, συγκεκριμένα από την Αταλάντη Φθιώτιδας για να κυνηγήσει το όνειρό της. Από μικρή ήθελε να γίνει μοντέλο. Μάλιστα η Ντένια θεωρούνταν ένα από τα φαβορί, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Άνθρωποι την έχουν δει να κυκλοφορεί στην περιοχή της Καλλιθέας. Αλλά όπως η ίδια έγραψε στο status της στο facebook “Όλα αρχίζουν τώρα”. Και εμείς της ευχόμαστε να περπατήσει σύντομα στις πασαρέλες των μεγαλύτερων οίκων μόδας και γιατί όχι του εξωτερικού.

gossiptv



Anto
Συνέχεια...

Ακούστε το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη<<Γελάς>>, απο το νέο του δίσκο <<κολάζ>>!

Ακούστε το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη<<Γελάς>>, απο το νέο του δίσκο <<κολάζ>>!
Δείτε το video:



Anto
Συνέχεια...

Δείτε τα best of απο άλλη μία τρομερή εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου(24/11/09)....

Δείτε την άλλη μια τέλεια εκπομπή του εκφραστή της πλειοψηφίας της νεολαίας, Λάκη Λαζόπουλου........
Βρήκαμε τα best of της χθεσινής εκπομπής και σας τα δίνουμε:



Anto
Συνέχεια...

Φράουλα σε σχήμα καρδιάς.....

Ο ομογενής φαρμακοποιός από την Αυστραλία, Πολ Ξυνός, κατόρθωσε να φτιάξει μια νέα ποικιλία από φράουλες σε σχήμα …καρδιάς, μιας και θεωρούνται από τα πλέον ερωτικά φρούτα...

Οι πρώτες φράουλες, σε σχήμα καρδιάς, θα κυκλοφορήσουν στην αυστραλιανή αγορά την περίοδο των Χριστουγέννων.

Στόχος του κ. Ξυνού είναι να εξάγει την τεχνογνωσία του και σε χώρες του εξωτερικού.




Anto

Συνέχεια...

Η ολοκληρωτική απαγόρευση αλκοόλ σε νέους έχει αρνητικά αποτελέσματα...

Η ολοκληρωτική απαγόρευση του αλκοόλ στους εφήβους έχει εντελώς αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα καθώς αυξάνει την τάση για κατανάλωση οινοπνεύματος, αναφέρει έκθεση της Γερμανικής Ψυχιατρικής, Ψυχοσωματικής και Ψυχοθεραπευτικής Ένωσης για Παιδιά και Νέους (BJKPP)...

Μόλις ένα παιδί προσεγγίσει την ηλικία των 14 χρόνων πρέπει να του επιτρέπεται κατά διαστήματα να δοκιμάζει αλκοόλ, υποστηρίζει η ένωση. Ωστόσο είναι σημαντικό για τους γονείς να ορίσουν σαφείς κανόνες στα παιδιά τους για τις συνέπειες για οποιαδήποτε παραβίαση.

Εάν ένα παιδί επιστρέψει σπίτι μεθυσμένο, είναι καλό να αφήσετε τις παραινέσεις για την επόμενη μέρα συστήνει ο πρόεδρος της ένωσης Μάικ Χέρμπρχολντ. Πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι τέτοιου μεγέθους κατανάλωση δεν είναι αποδεκτή και ότι στο επόμενο πάρτι οι όροι θα είναι εντελώς περιοριστικοί.

Η γενική απαγόρευση των εξόδων και των πάρτι δεν είναι λύση. Είναι καλύτερα να επιτρέπουμε στα παιδιά τις ελεγχόμενες εξόδους και να τους δείχνουμε εμπιστοσύνη, γεγονός που τους δημιουργεί τη βάση για την οικοδόμηση καλύτερων σχέσεων και τις προϋποθέσεις για τη διεξαγωγή συζητήσεων.

iKypros


Anto
Συνέχεια...

Τα κινητά βλάπτουν σοβαρά το DNA...




Σήμα κινδύνου για την υγεία ενηλίκων και -κυρίως- παιδιών εκπέμπουν έλληνες επιστήμονες που προχώρησαν πρόσφατα σε μια σημαντική ανακάλυψη: η ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων καταστρέφει το DNA των κυττάρων!
Καθώς οι ειδικοί συγκεντρώνουν ολοένα και περισσότερα στοιχεία για τις βλαβερές συνέπειες από τη λεγόμενη «ηλεκτρομαγνητική ρύπανση», το εύρημα αυτό αποτελεί το τελευταίο, χρονικά, επιχείρημα όσων υποστηρίζουν ότι οι βλάβες αυτές μπορεί να είναι μη αναστρέψιμες...

«Καταστροφή στο DNA ισοδυναμεί με κυτταρικό θάνατο ή κληρονομήσιμες γενετικές μεταλλαγές αν συμβεί σε αναπαραγωγικά κύτταρα. Αυτές οι μεταλλαγές είναι μη φυσιολογικές, με συνέπεια να επέρχεται θάνατος ή σοβαρές ασθένειες, καθώς και αλλαγές ακόμη και στην κατάσταση του οργανισμού. Οποιαδήποτε αλλαγή στο DNA των αναπαραγωγικών κυττάρων μεταφέρεται στις επόμενες γενεές» εξηγεί ο Δημ. Παναγόπουλος, βιοφυσικός και ερευνητής.

2. Αβγά εντόμου πριν εκτεθούν σε ακτινοβολία κινητού.
Τα πειράματα ξεκίνησαν εδώ και αρκετά χρόνια από επιστημονική ομάδα με επικεφαλής τον καθηγητή Λ. Μαργαρίτη, διευθυντή του τομέα Βιολογίας Κυττάρου και Βιοφυσικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και τα πλέον πρόσφατα αποτελέσματά τους δημοσιεύθηκαν μέσα στο 2007 σε ένα από τα πιο έγκυρα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, το «Mutation Research». Εγιναν, μάλιστα, σε έντομα, που θεωρούνται πιο ανθεκτικά από τον άνθρωπο στις ακτινοβολίες.

Οι επιστήμονες επέλεξαν να μελετήσουν την επίδραση της ακτινοβολίας στο αναπτυσσόμενο κυτταρικό σύστημα των ωοθηκών νεαρών θηλυκών εντόμων που εκτέθηκαν στην ακτινοβολία κινητού τηλεφώνου για έξι λεπτά ημερησίως και για έξι μόνο μέρες.

Σύνδρομο μικροκυμάτων

3. Αβγά μετά την έκθεση σε ακτινοβολία κινητού. Η φθορίζουσα ουσία που έχει προστεθεί κολλάει όπου βρίσκει σπασμένο DNA.
Τα αποτελέσματα εντυπωσίασαν ακόμη και τους πιο έμπειρους ερευνητές: σε πολύ μεγάλο ποσοστό -μέχρι 60%- αναπτυσσόμενων αβγών το DNA των κυττάρων είχε καταστραφεί από την ακτινοβολία! Τα πειράματα είναι τα πρώτα παγκοσμίως που αποδεικνύουν ότι οι ακτινοβολίες της κινητής τηλεφωνίας προκαλούν κυτταρικό θάνατο σε ζωντανά πειραματόζωα με έκθεση μόλις λίγων λεπτών.

Ενα από τα συμπεράσματα της έρευνας είναι ότι συμπτώματα όπως κεφαλαλγίες, κόπωση, απώλεια μνήμης, διαταραχές στον ύπνο και στη συγκέντρωση κ.ά. που έχουν καταγραφεί σε ανθρώπους που εκτίθενται σε παρόμοιες ακτινοβολίες και έχουν ονομαστεί διεθνώς «σύνδρομο μικροκυμάτων» είναι δυνατό να οφείλονται σε καταστροφή εγκεφαλικών κυττάρων από τη χρήση κινητών τηλεφώνων.

«Λόγω της ακτινοβολίας που απορροφάται από τον οργανισμό, αυξάνεται ο κίνδυνος για ανάπτυξη κακοήθους όγκου (γλοίωμα) στον εγκέφαλο, καθώς και νευρινώματος στο ακουστικό νεύρο -καρκίνος του ακουστικού νεύρου- μετά από 10 ή περισσότερα χρόνια χρήσης κινητού, ιδιαίτερα στην πλευρά του εγκεφάλου που έγινε η χρήση. Αυξάνεται ο κίνδυνος για βλάβη στον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, με αποτέλεσμα να μπορούν να περάσουν βλαβερές ουσίες από το αίμα στον εγκέφαλο. Παράλληλα παρουσιάζονται βλάβες στα νευρικά κύτταρα αλλά και στείρωση» υπογραμμίζει ο καθηγητής Λ. Μαργαρίτης.

4. Μέλη της ερευνητικής ομάδας στο εργαστήριο.
Ασφαλώς, πολλαπλοί είναι οι κίνδυνοι για τα παιδιά. Οπως εξηγεί, «επειδή οι διαστάσεις του κρανίου τους είναι μικρότερες και τα οστά πιο μαλακά, ευνοείται η απορρόφηση ακτινοβολίας. Θεωρούνται πιο ευάλωτα γιατί είναι υπό συνεχή ανάπτυξη, παράγουν δηλαδή νέα κύτταρα».

Σε αυτό το πλαίσιο η υπουργός Υγείας της Γαλλίας, Ροσελίν Μπασελό, στις 3 Ιανουαρίου 2008, έκανε έκκληση προς τους γονείς να είναι πολύ προσεκτικοί στη χρήση κινητού από τα παιδιά τους.

Οι επιστήμονες τονίζουν ότι οι επιπτώσεις θα ήταν ίσως λιγότερο σοβαρές για τον άνθρωπο αν τα όρια έκθεσης ήταν πιο αυστηρά.

5. Ο καθηγητής Λουκάς Μαργαρίτης.
Τα όρια ασφαλείας

«Τα σημερινά όρια δυστυχώς δεν καλύπτουν τη δημόσια υγεία από αυτές τις βλάβες. Διαμορφώθηκαν το 1997 από τη Διεθνή Επιτροπή Μη Ιονίζουσας Ακτινοβολίας για να προστατεύουν από αύξηση θερμοκρασίας που μπορεί να προκαλέσει η ακτινοβολία. Βασίζονται μόνο σε βραχυπρόθεσμη έκθεση και στην ένταση της ακτινοβολίας και δεν λαμβάνουν υπόψη άλλους παράγοντες, όπως τη διάρκεια έκθεσης, τη συχνότητα κ.ά. Γι' αυτό τον λόγο οι συνεχείς μετρήσεις που αναφέρουν ότι οι κεραίες εκπέμπουν εντός των ορίων ασφαλείας δεν προστατεύουν το κοινό από τη χρόνια έκθεση στην ακτινοβολία, με αποτέλεσμα να εκτίθεται σε κινδύνους χωρίς να το γνωρίζει», τονίζει ο Λ. Μαργαρίτης.

Αν και τα όρια έκθεσης υιοθετήθηκαν από την Ε.Ε. και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ), η επιστημονική κοινότητα εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένη.

Ενδεικτικό είναι ότι προσφάτως ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Περιβάλλοντος (συμβουλευτικό όργανο της Ε.Ε.) προειδοποίησε για πιθανούς κινδύνους στην υγεία προερχόμενους από τα κινητά και τον περασμένο Αύγουστο η Bioinitiative Report, μια εξειδικευμένη έκθεση που συντάσσεται από επιστήμονες της Σουηδίας, της Αυστρίας, των ΗΠΑ, της Αγγλίας κ.λπ. πρότεινε τη μείωση των ορίων έκθεσης στην τιμή 0,1 μικροβάτ ανά τετραγωνικό εκατοστόμετρο (τ.ε.), δηλαδή για την Ελλάδα 7.200 φορές κάτω από τα σημερινά «όρια ασφαλείας»! Στη χώρα μας οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 360 και 720 μικροβάτ ανά τ.ε.

Εν τω μεταξύ δεν είναι λίγα τα κράτη και οι περιοχές που ήδη μείωσαν τα όρια κάτω από τα προβλεπόμενα:

Στην Ιταλία, τη Ρωσία, την Πολωνία και το Παρίσι το όριο είναι πλέον 10 μικροβάτ ανά τ.ε., στο Σάλζμπουργκ της Αυστρίας 0,1 μικροβάτ ανά τ.ε., και στο Βέλγιο 1-2 μικροβάτ, ενώ υπάρχουν προτάσεις για περαιτέρω μείωση.

«Κάνουμε έκκληση στην πολιτεία», καταλήγουν οι επιστήμονες, «να μειώσει τα όρια που έχει θεσπίσει με τον νόμο περί τηλεπικοινωνιών του 2006, ακολουθώντας το παράδειγμα των χωρών αυτών. Το μήνυμα έχουν υιοθετήσει και μεγάλοι δήμοι της χώρας, όπως της Αθήνας και του Πειραιά, που με ψήφισμά τους καλούν το κράτος να προβεί άμεσα σε μείωση των ορίων».

ΕΝΕΤ


Anto


Συνέχεια...

Αστυνομικός αυτοκτόνησε με το περίστροφο του μέσα στο αυτοκίνητο....

Μια οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει από χθες την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, η οποία έχει βυθιστεί στο πένθος από το τραγικό τέλος που αποφάσισε να βάλει στη ζωή του ένας από τους πλέον αγαπητούς αστυνομικούς υπαλλήλους του σώματος...

Πριν καλά-καλά οι αστυνομικοί προλάβουν να χαρούν τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η συντονισμένη επιχείρησή τους στο χωριό του Προφήτη Ηλία Ηρακλείου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων μελών οικογένειας για απόπειρα ανθρωποκτονίας, η θλίψη τούς έπνιξε όταν μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο αντίκρισαν νεκρό και μέσα σε λίμνη αίματος τον επικεφαλής της αστυνομικής επιχείρησης, ο οποίος είχε εξαφανιστεί λίγες ώρες πριν εισβάλουν στο χωριό. Βρέθηκε νεκρός στην ευρύτερη περιοχή του Σελιναρίου, κοντά στη Μίλατο, μέσα στο αυτοκίνητό του -στη θέση του συνοδηγού- έχοντας στρέψει εναντίον του το ατομικό του περίστροφο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε μια σειρά από οικογενειακά προβλήματα, τα οποία πιθανόν να τον ώθησαν στην αυτοκτονία. Η σορός του εντοπίστηκε χθες το πρωί τυχαία από κάποιον περαστικό, ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές.

«Ηταν πολύ καλός άνθρωπος. Γνωρίζαμε ότι είχε κάποια προβλήματα στο σπίτι του και ότι ήταν κάπως πιεσμένος, αλλά δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Ηταν ένας ήρεμος άνθρωπος και ιδιαίτερα ευαίσθητος. Πέσαμε πραγματικά από τα σύννεφα», είπε με δάκρυα στα μάτια συνάδελφός του.

espressonews

Anto
Συνέχεια...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....Με ένα εξαιρετικό τραγούδι του Νικόλα Παπάζογλου απο άλλες εποχές....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ....Με ένα εξαιρετικό τραγούδι του Νικόλα Παπάζογλου απο άλλες εποχές....
Το τραγούδι αν δείτε το video , είναι πραγματικά ρετρό...
Επίσης το τραγούδι έχει στίχο, μόλις ξυπνήσω το πρωί, θέλω μια κούπα καφέ και 4 τσιγάρα..Ε!Αυτό θα κάνω!



Αnto
Συνέχεια...

Δείτε την απάντηση του Στάυρου Θεοδωράκη για αυτούς που τον αποκαλούν ανθέλληνα....

http://media.megatv.com/filesystem/images/20090921/engine/mega_LARGE_t_31761_65004_type11866.jpg


Πριν σας παραθέσουμε την απάντηση του Στάυρου Θεοδωράκη, θα θέλαμε να πούμε την άποψη μας σε όλα αυτά....

Φυσικά και δε τον θεωρούμε Βούλγαρο , γιατι έκανε έκανε εκπομπή για την Κούνεβα....
Φυσικά και δε θα θεωρήσουμε Βούλγαρο έναν που φιλοξενεί στο σπίτι του έναν άπορο Βούλγαρο....
Δε στεκόμαστε τόσο στον Στάυρο Θεοδωράκη, πείτε ότι θέλετε(Στα τέτοια μας).....
Εμάς μας αρέσει και αυτό δεν αλλάζει για εμάς....
Δε θα κρύψουμε ποτέ άλλωστε το οτι μαζευόμαστε παρεάκι και βλέπουμε τις εκπομπές του απο το ιντερνετ....
Το θέμα για μας είναι, να μην υπάρχουν στενόμυαλοι που δε μπορούν να κοιτάξουν πέρα απο τη μύτη τους....
Να μη κατακρίνουν απο τέτοια γεγονότα....
Να μην υπάρχουν ρατσιστές......
Σκεφτείτε απλά να αναγκαζόσασταν να είστε ποτέ στη θέση των μεταναστών...
Και όσοι απο εσάς γελάτε και ειρωνεύεστε , σας το ευχόμαστε απο τη ψυχή μας , να αναγκαστείτε κάποια μέρα και να γίνεται βασανισμένοι μετανάστες.....
Βαρύ????
Δε πειράζει και εσείς, τα ίδια λέτε και κάνετε!
Πάμε τώρα να δούμε και την απάντηση του Στάυρου Θεοδωράκη πατώντας:


Την επόμενη μέρα της εκπομπής με την Κωνσταντίνα Κούνεβα κάποιος έγραψε ότι είμαι «βούλγαρος». Το έγραψε ως βρισιά βέβαια προσθέτοντας ότι ένας πραγματικός έλληνας δεν θα έκανε ποτέ ήρωα «μια Βουλγάρα καθαρίστρια που είχε μπλεξίματα και έφαγε βιτριόλι».
Και χθες μετά την συνέντευξη με την δόκιμη ειδική φρουρό Σοφία που «έφαγε» τις σφαίρες από το Καλάσνικοφ κάποιος άλλος έγραψε ότι είμαι «συνεταίρος του Τσίπρα». Ο συλλογισμός του ήταν ο εξής: Χρησιμοποίησα την «άτυχη αστυνομικίνα» για να προβάλλω τις απόψεις του Τσίπρα περί τρομοκρατίας και να τον καθάρω (!) εν όψη του Δεκέμβρη.
Χθες επίσης ένα μπλογκ δημοσίευσε έναν κατάλογο με τους «μεγάλους ανθέλληνες». Από το protagon.gr έχουν (αν πρόσεξα καλά) εμένα και τον Ηλία Κανέλλη. Ήταν τόση η βιασύνη τους για να δημιουργήσουν έναν κατάλογο που συμπεριέλαβαν σε αυτόν και δυο πραγματικά σπουδαίους ανθρώπους που έφυγαν και μας λείπουν. Τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη και τον Νικήτα Λιοναράκη.
Θα αναρωτιέστε ίσως «ποιοι τα γράφουν αυτά;». Δεν ξέρω. Ακούω κάποια ονόματα τα οποία δεν μου λένε τίποτα. Κάποιοι περιθωριακοί λοιπόν που καλύπτονται πίσω από την ανωνυμία του ίντερνετ για να προβάλουν τις κομπλεξικές τους απόψεις. Ελάχιστοι μέσα στον διαδικτυακό πλούτο. Βρίζουν, απειλούν, λένε ψέματα, πουλάνε προστασία, ελπίζοντας ότι κάποιος θα τους προσέξει και θα αποκτήσει νόημα η ζωή τους. Τις φωνές τους όμως κανένας δεν τις ακούει. Μόνο σαν παράσιτα φτάνουν καμιά φορά στα αυτιά μας. Αλλά και αυτά τα παράσιτα εγώ τα βαρέθηκα. Και δεν θέλω πια να τα ακούω καθόλου. Και το ίδιο ζητάω από τους φίλους μου. Ας τους αφήσουμε εντελώς μόνους τους. Να μην αναπαράγουμε αυτό που λένε ούτε για να γελάσουμε. Να τους κόψουμε το οξυγόνο δηλαδή. Να τους προσπερνάμε σαν να μην υπάρχουν. Ίσως έτσι κάποια στιγμή συνειδητοποιήσουν ότι αυτή η χώρα με μια μηδαμινή εξαίρεση, αποτελείται από άλλους. Εμάς.


Υ.Γ. Επισυνάπτω τον πλήρη κατάλογο με τους «μεγάλους ανθέλληνες». Από Μάνο και Πεσματζόγλου μέχρι Τρεμόπουλο και Κουναλάκη. Και από Καπλάνι και Μητσό μέχρι Μανδραβέλη και Σωμερίτη. Μαζί με μια ντουζίνα από διαπρεπείς πανεπιστημιακούς! Έχει πλάκα.

Για να δείτε και όλους αυτούς που αποκαλούν ανθέλληνες πατήστε:
protagon


Anto
Συνέχεια...

Η Pamela Anderson χορεύει αισθησιακά σε τηλεοπτικό σόου και τα δίνει όλα στο λαό....Τα πάντα όλα όμως!

Η Pamela Anderson χορεύει αισθησιακά σε τηλεοπτικό σόου!
Δείτε το:



shoot

Anto
Συνέχεια...

Η Προσευχή του Hacker!




Hacker ημών ο εν των προγραμματιστών,
αγιασθήτω ο κώδικάς Σου, ελθέτω το Πρόγραμμά Σου,
γεννηθήτω το Update Σου ως εν server και επί του client.
Το patch ημών το critical δος ημίν σήμερον,
και άφες ημίν τα exploits ημών
ως και ημείς αφίεμεν τα advisories ημών.
Και μη εισενέγκης ημάς εις μπλε οθών,
αλλά ρύσαι ημάς από το data loss.
Δι’ ευχών των Hackerάδων Προγραμματισταράδων ημών,
Κύριε Root Admin ο Θεός,
ελέησον ημάς..


Thenewsbus



Anto
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share