Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Δείτε την απάντηση του Στάυρου Θεοδωράκη για αυτούς που τον αποκαλούν ανθέλληνα....

http://media.megatv.com/filesystem/images/20090921/engine/mega_LARGE_t_31761_65004_type11866.jpg


Πριν σας παραθέσουμε την απάντηση του Στάυρου Θεοδωράκη, θα θέλαμε να πούμε την άποψη μας σε όλα αυτά....

Φυσικά και δε τον θεωρούμε Βούλγαρο , γιατι έκανε έκανε εκπομπή για την Κούνεβα....
Φυσικά και δε θα θεωρήσουμε Βούλγαρο έναν που φιλοξενεί στο σπίτι του έναν άπορο Βούλγαρο....
Δε στεκόμαστε τόσο στον Στάυρο Θεοδωράκη, πείτε ότι θέλετε(Στα τέτοια μας).....
Εμάς μας αρέσει και αυτό δεν αλλάζει για εμάς....
Δε θα κρύψουμε ποτέ άλλωστε το οτι μαζευόμαστε παρεάκι και βλέπουμε τις εκπομπές του απο το ιντερνετ....
Το θέμα για μας είναι, να μην υπάρχουν στενόμυαλοι που δε μπορούν να κοιτάξουν πέρα απο τη μύτη τους....
Να μη κατακρίνουν απο τέτοια γεγονότα....
Να μην υπάρχουν ρατσιστές......
Σκεφτείτε απλά να αναγκαζόσασταν να είστε ποτέ στη θέση των μεταναστών...
Και όσοι απο εσάς γελάτε και ειρωνεύεστε , σας το ευχόμαστε απο τη ψυχή μας , να αναγκαστείτε κάποια μέρα και να γίνεται βασανισμένοι μετανάστες.....
Βαρύ????
Δε πειράζει και εσείς, τα ίδια λέτε και κάνετε!
Πάμε τώρα να δούμε και την απάντηση του Στάυρου Θεοδωράκη πατώντας:


Την επόμενη μέρα της εκπομπής με την Κωνσταντίνα Κούνεβα κάποιος έγραψε ότι είμαι «βούλγαρος». Το έγραψε ως βρισιά βέβαια προσθέτοντας ότι ένας πραγματικός έλληνας δεν θα έκανε ποτέ ήρωα «μια Βουλγάρα καθαρίστρια που είχε μπλεξίματα και έφαγε βιτριόλι».
Και χθες μετά την συνέντευξη με την δόκιμη ειδική φρουρό Σοφία που «έφαγε» τις σφαίρες από το Καλάσνικοφ κάποιος άλλος έγραψε ότι είμαι «συνεταίρος του Τσίπρα». Ο συλλογισμός του ήταν ο εξής: Χρησιμοποίησα την «άτυχη αστυνομικίνα» για να προβάλλω τις απόψεις του Τσίπρα περί τρομοκρατίας και να τον καθάρω (!) εν όψη του Δεκέμβρη.
Χθες επίσης ένα μπλογκ δημοσίευσε έναν κατάλογο με τους «μεγάλους ανθέλληνες». Από το protagon.gr έχουν (αν πρόσεξα καλά) εμένα και τον Ηλία Κανέλλη. Ήταν τόση η βιασύνη τους για να δημιουργήσουν έναν κατάλογο που συμπεριέλαβαν σε αυτόν και δυο πραγματικά σπουδαίους ανθρώπους που έφυγαν και μας λείπουν. Τον Μιχάλη Παπαγιαννάκη και τον Νικήτα Λιοναράκη.
Θα αναρωτιέστε ίσως «ποιοι τα γράφουν αυτά;». Δεν ξέρω. Ακούω κάποια ονόματα τα οποία δεν μου λένε τίποτα. Κάποιοι περιθωριακοί λοιπόν που καλύπτονται πίσω από την ανωνυμία του ίντερνετ για να προβάλουν τις κομπλεξικές τους απόψεις. Ελάχιστοι μέσα στον διαδικτυακό πλούτο. Βρίζουν, απειλούν, λένε ψέματα, πουλάνε προστασία, ελπίζοντας ότι κάποιος θα τους προσέξει και θα αποκτήσει νόημα η ζωή τους. Τις φωνές τους όμως κανένας δεν τις ακούει. Μόνο σαν παράσιτα φτάνουν καμιά φορά στα αυτιά μας. Αλλά και αυτά τα παράσιτα εγώ τα βαρέθηκα. Και δεν θέλω πια να τα ακούω καθόλου. Και το ίδιο ζητάω από τους φίλους μου. Ας τους αφήσουμε εντελώς μόνους τους. Να μην αναπαράγουμε αυτό που λένε ούτε για να γελάσουμε. Να τους κόψουμε το οξυγόνο δηλαδή. Να τους προσπερνάμε σαν να μην υπάρχουν. Ίσως έτσι κάποια στιγμή συνειδητοποιήσουν ότι αυτή η χώρα με μια μηδαμινή εξαίρεση, αποτελείται από άλλους. Εμάς.


Υ.Γ. Επισυνάπτω τον πλήρη κατάλογο με τους «μεγάλους ανθέλληνες». Από Μάνο και Πεσματζόγλου μέχρι Τρεμόπουλο και Κουναλάκη. Και από Καπλάνι και Μητσό μέχρι Μανδραβέλη και Σωμερίτη. Μαζί με μια ντουζίνα από διαπρεπείς πανεπιστημιακούς! Έχει πλάκα.

Για να δείτε και όλους αυτούς που αποκαλούν ανθέλληνες πατήστε:
protagon


Anto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share