Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Όταν η Κάρλα Μπρούνι συνάντησε τον Homer Simpson...

http://www.greeceplus.com/images/stories/karla_g2.jpg

Το γαλλικό προεδρικό ζεύγος έγινε ο τελευταίος στόχος της αμερικανικής, καλτ, σατιρικής σειράς κινουμένων σχεδίων «Τhe Simpsons». Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά την προβολή του επεισοδίου που έκανε θραύση στο Διαδίκτυο και στο οποίο ο Νικολά Σαρκοζί και η σύζυγός του ενσαρκώνουν όλα τα στερεότυπα που αποδίδει ο αγγλοσαξονικός κόσμος στους Γάλλους, η Κάρλα Μπρούνι ανακοίνωσε το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη ως η νέα μούσα του Γούντι Αλεν.

Το επίμαχο επεισόδιο των Simpsons, το οποίο προβλήθηκε στις 15 Νοεμβρίου στην Αμερική, αλλά έγινε αντιληπτό στη Γαλλία μόλις χθες, παρουσιάζει τη 42χρονη Κάρλα ως μια καλλονή με αδυναμία στο τσιγάρο, το κόκκινο κρασί και... τους άνδρες!
Ο ατζαμής Ομερ Σίμπσον και το αφεντικό του, Καρλ Κάρλσον, βρίσκονται σε μία δεξίωση στο Παρίσι, όπου συναντούν τυχαία τη γοητευτική Κάρλα. Μετά από μια ανταλλαγή κομπλιμέντων, η κυρία Σαρκοζί πέφτει στα χέρια του Καρλ και του λέει παθιασμένα: «Θέλω να κάνουμε έρωτα τώρα!».

Το ζεύγος Σαρκοζί στους «Simpsons»

Αργότερα ο Καρλ απειλεί να απολύσει τον Ομερ, ο οποίος του αποκαλύπτει την ταυτότητα της γυναίκας και με τη σειρά του τον προειδοποιεί: «Αν με απολύσεις, θα καλέσω το Σαρκοζί και θα σου επιτεθεί όπως ο Τριφό στον Χίτσκοκ», απαντά υπονοώντας ότι τα αριστουργήματα του γαλλικού κινηματογράφου αντιγράφουν τους Αμερικανούς δημιουργούς. Οταν ο Ομερ καλεί στο Μέγαρο των Ηλυσίων τον Γάλλο πρόεδρο, εκείνος έχοντας την Μπρούνι στο πλευρό του και μπροστά του ένα πιάτο καμαμπέρ, απαντά στο τηλέφωνο με ένα λογοπαίγνιο: «Αllo. You are getting cozy with Sarkozy».

Ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, Τόνι Μπλερ, και ο μεγιστάνας Ρούπερτ Μέρντοχ έχουν επίσης κάνει ένα πέρασμα από τους Simpsons, όμως έδωσαν την άδειά τους και επιπλέον δάνεισαν τις φωνές τους στη σειρά. Οι Σαρκοζί εμφανίστηκαν ερήμην τους, κάτι που έχουν πάθει και άλλα λαμπερά ονόματα, όπως ο Μπιλ Γκέιτς και ο Μπιλ Κλίντον.

Πάντως η ιταλικής καταγωγής τραγουδίστρια και πρώην μοντέλο Μπρούνι αντιμετώπισε με χιούμορ το γεγονός σε συνέντευξή της, όπου ανακοίνωσε επίσης ότι δέχτηκε την πρόταση που της έκανε το καλοκαίρι ο Γούντι Αλεν να πρωταγωνιστήσει στην ταινία που θα γυρίσει στο Παρίσι το 2010. «Οταν γίνω γιαγιά θέλω να μπορώ να λέω ότι έκανα ταινία με τον Γούντι Αλεν», εξομολογήθηκε.

Πηγή: ethnos.gr
jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share