Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Αστυνομικός αυτοκτόνησε με το περίστροφο του μέσα στο αυτοκίνητο....

Μια οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει από χθες την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, η οποία έχει βυθιστεί στο πένθος από το τραγικό τέλος που αποφάσισε να βάλει στη ζωή του ένας από τους πλέον αγαπητούς αστυνομικούς υπαλλήλους του σώματος...

Πριν καλά-καλά οι αστυνομικοί προλάβουν να χαρούν τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η συντονισμένη επιχείρησή τους στο χωριό του Προφήτη Ηλία Ηρακλείου για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων μελών οικογένειας για απόπειρα ανθρωποκτονίας, η θλίψη τούς έπνιξε όταν μέσα σ’ ένα αυτοκίνητο αντίκρισαν νεκρό και μέσα σε λίμνη αίματος τον επικεφαλής της αστυνομικής επιχείρησης, ο οποίος είχε εξαφανιστεί λίγες ώρες πριν εισβάλουν στο χωριό. Βρέθηκε νεκρός στην ευρύτερη περιοχή του Σελιναρίου, κοντά στη Μίλατο, μέσα στο αυτοκίνητό του -στη θέση του συνοδηγού- έχοντας στρέψει εναντίον του το ατομικό του περίστροφο.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, ο άτυχος άνδρας αντιμετώπιζε μια σειρά από οικογενειακά προβλήματα, τα οποία πιθανόν να τον ώθησαν στην αυτοκτονία. Η σορός του εντοπίστηκε χθες το πρωί τυχαία από κάποιον περαστικό, ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές.

«Ηταν πολύ καλός άνθρωπος. Γνωρίζαμε ότι είχε κάποια προβλήματα στο σπίτι του και ότι ήταν κάπως πιεσμένος, αλλά δεν μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Ηταν ένας ήρεμος άνθρωπος και ιδιαίτερα ευαίσθητος. Πέσαμε πραγματικά από τα σύννεφα», είπε με δάκρυα στα μάτια συνάδελφός του.

espressonews

Anto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share