Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Ο Πόλεμος με τα blog και τους blogger ήδη έχει ξεκινήσει!

http://profile.ak.fbcdn.net/object3/832/99/n103903626526_6799.jpg

Blog και blogger....
2 Λέξεις που οι έννοιες τους είναι ενοχλητικές....
Αν εξαιρέσεις και τα άπειρα blog , που κυκλοφορούνε και είναι καθοδηγούμενα, τα blog και οι blogger είναι ένα κακό φαινόμενο!

Αυτά τα blog , που είναι και υποκεινούμενα είναι και με στάνταρ κόσμο , που ποτέ δε θα ανεβάσουν τους αναγνώστες τους γιατι πολύ απλά έχουνε κόσμο του "συστήματος" ....
Κανείς άσχετος δε θα ξανα διαβάσει ένα blog που είναι υποκεινούμενο απο τα μεγάλα συμφέροντα και στη τελική αυτά δε πειράζουν κανέναν....Αυτα εξυπηρετούν τα γνωστά "κόλπα" των μεγάλων , όπως πολλά απο τα περισσότερα site , εφημερίδες και κανάλια τηλεόρασης...!!!

Εκεί είναι και το θέμα ......Ενώ τόσα χρόνια αυτοί που ελέγχουν τα πάντα στο κόσμο, είχαν με το μέρος τους όλα τα είδη των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ξαφνικά στην Ελλάδα και σε όλο το κόσμο "έσκασαν μύτη τα blog" και ενώ στο εξωτερικό δεν ήταν τα blog και τόσο μεγάλο πρόβλημα για τα κράτη, στην Ελλάδα έγινε πάταγος όμως με αυτά....

Και γιατί έγινε πάταγος;;;
Γιατι σε μία χώρα της διαφθοράς, της μιζέριας , της κακουχίας και της φτώχειας υπήρξαν και πολλοί blogger απο αυτές τις κατηγορίες....
Είναι τόσοι πολλοί οι blogger, που δε μπορούν να τους ελέγξουν όλους παρα μόνο με πόλεμο....
Στην Ελλάδα τα blog , χαλάνε τα σχεδία λίγων αλλά "μεγάλων"....
Γιατι ο καθένας οτι σκέφτεται κάθεται και το γράφει, βρίζει, λησμονεί και παρανοεί με τα γράμματα ....

Το κακό για όλους τους άλλους είναι οτι αυτά τα blog, τα ακολουθεί ένας σεβαστό μέρος του κόσμου , άλλες φορές όλη η Ελλάδα(Βλέπε τροκτικό), άλλες φορές η μισή Ελλάδα(prezatv) και άλλες φορές ένα πλήθος περίπου των 1000 ατόμων τη μέρα(όπως το δικό μας, το χαστούκι) και αυτό δεν είναι και το καλύτερο, για τους μεγάλους....

Ο "Πόλεμος" ήδη ξεκίνησε και θα ενταθεί αργότερα ακόμα περισσότερο.....
Ο Καλύτερος τρόπος για να διαλύσεις ένα blog είναι η προπαγάνδα προς αυτά, μικραίνοντας τα(Αυτό το κάνεις σε μεγαλύτερα blog) και η φίμωση με διαφόρους τρόπους σε μικρότερα blog που δεν έχουν την ελευθερία να γράψουν οτι ακριβώς θέλουνε ....Όπως ακριβώς θέλουνε...!!!


Όλα αυτά ήταν μια παράνοια σκέψης , η οποία σκέψη έχει σχέση και με τη κοινωνία που ζούμε , γενικότερα....
Δηλαδή, ο μεγάλος τρώει τον μικρό πρίν να μεγάλωσει και αμα μεγάλωσει με προσπάθεια ή και τυχαία προσπαθεί να τον εκμηδενίσει για να μην υπάρξουν και άλλοι καλοί...!!!

Τα blog, είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας μας-Tης Σκατοκοινωνίας μας ....!!!!


Anto
Συνέχεια...

Πως να φτιάξετε μουσταλευριά!!!!

http://foodamentaltherapy.files.wordpress.com/2008/09/moustalevria.jpg

Λοιπόν...έχουμε και λέμε...μουσταλευριά...Πολύ έυκολη συνταγή...αρκεί να βρει μούστο!!!
Ψάξου...ξαναψάξου και μόλις βρεις, μπες στην ανάρτηση να το φτιάξεις!!! Λέει...

Θα χρειαστείς:

6 κούπες μούστο
9 κουταλιές στάχτη από ξυλοκάρβουνα
2/3 κούπας αλεύρι ή καλύτερα νισεστέ
2/3 κούπας καρύδια χοντροαλεσμένα
λίγη κανέλα.

Και όταν τα μαζέψεις όλα αυτά θα κάνεις τα εξής...

Πριν χρησιμοποιήσεις το μούστο, χρειάζεται προηγουμένως να τον καθαρίσεις. Βάλε τον σε ανοξείδωτη ή εμαγιέ κατσαρόλα. Δέσε μέσα σε διπλό τουλπάνι τη στάχτη και βάλε τη μέσα στο μούστο. Βράσε τον 10΄ λεπτά περίπου κι άφησε τον να σταθεί 12 ώρες. Πέρασε τον από λεπτή σίτα στρωμένη με τουλπάνι και μέτρησε τον. Για κάθε κούπα θα χρειαστείς 2 κουταλιές αλεύρι. Βάλε το αλεύρι σε τηγάνι με βαρύ πάτο και καβούρντισε το ελαφρά, ανακατεύοντας συνεχώς, επάνω σε χαμηλή φωτιά. Διάλυσε το αλεύρι σε λίγο μούστο και βάλε τον υπόλοιπο στη φωτιά να βράσει. Ρίξε μέσα το διαλυμένο αλεύρι ανακατεύοντας ζωηρά, για να μη σβολιάσει και βράσε τη μουσταλευριά, ώσπου να διαυγάσει και να δέσει. Βάλτη σε μπολάκια ή σε βαθιά πιάτα. Πασπάλισε την επιφάνεια με καρύδια και κανέλα. Εάν κάνεις τη μουσταλευριά με νισεστέ, δε χρειάζεται να τον καβουρντίσεις. Μπορείς ακόμη, να κάνεις τη μουσταλευριά με κορν φλάουερ ή με ψιλό σιμιγδάλι. Η πατροπαράδοτη όμως μουσταλευριά, γίνεται με αλεύρι απ' όπου και τ' όνομά της.

Επειδή θα δυσκολευτείτε να βρείτε μούστο...στάνταρ...άμα θέλετε μπορείτε να τον φτιάξετε εσείς πολτοποιώντας τα σταφύλια σ' ένα ξύλινο γουδί και σουρώνοντάς τα, για να πάρετε το χυμό τους. Βράστε το χυμό και αφαιρέστε τον αφρό που σχηματίζεται στην επιφάνεια. ΄Οσο ο μούστος συμπυκνώνεται, τόσο πιο γλυκιά θα γίνεται η μουσταλευριά.

Πηγή: Βέφα (the one and only!!)

jose

Συνέχεια...

Πως λέγεται ο κουκουλοφόρος στα γερμανικά?? Koukouloforos!!!



Την ευθύνη για επίθεση με μολότοφ σε γερμανικό αστυνομικό τμήμα στο Αμβούργο την Πέμπτη ανέλαβε ημέρες αργότερα ομάδα που αυτοαποκαλείται «Koukouloforoi».

Το βράδυ της Πέμπτης, ομάδα περίπου δέκα ατόμων είχε ρίξει βόμβες μολότοφ και πέτρες στο 16ο αστυνομικό τμήμα του Αμβούργου, ενώ είχε προκαλέσει και σοβαρές ζημιές σε δύο υπηρεσιακά οχήματα. Οι δράστες διέφυγαν, και η αστυνομία δεν προχώρησε σε συλλήψεις.

Την Κυριακή, η τοπική εφημερίδα Hamburger Morgenpost δημοσίευσε την επιστολή που είχε φτάσει στα γραφεία της, στην οποία οι υπογράφοντες «Koukouloforoi» αναλαμβάνουν την ευθύνη της επίθεσης. Οι συντάκτες της επιστολής συνδέουν την επίθεση με την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Στην επιστολή αναφέρεται επίσης ότι το εν λόγω αστυνομικό τμήμα επελέγη ως «στόχος» επειδή «έχει γίνει γνωστό για τις τακτικές κακοποίησης και ρατσιστικού τρόμου». Οι συντάκτες της απείλησαν επίσης με νέες επιθέσεις, αν οι Αρχές προχωρήσουν σε «εκκαθάριση» αναρχικής κατάληψης στην πόλη.

Πηγή: madata.gr

jose
Συνέχεια...

Stevie Ray Vaughan, ένας θρύλος των blues...

SRV.jpeg

Ο Stevie Ray Vaughan, συχνά αναφερόμενος και με τα αρχικά του SRV, γεννήθηκε στο Ντάλας του Τέξας στις 3 Οκτωβρίου 1954 και σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα στο Σικάγο στις 27 Αυγούστου 1990.

Στις 3 Οκτωβρίου ή στις 25 Δεκεμβρίου του 1961 (δεν είναι ξεκάθαρο), ο Στιβ παίρνει δώρο μια κιθάρα. Ανάμεσα στα πρώτα τραγούδια που μαθαίνει είναι το Wine, wine, wine και το Thunderbird των Nightcaps. Δύο περίπου χρόνια αργότερα ο Στιβ αγοράζει τον πρώτο του δίσκο. Το Wham Of That Memphis Man του Lonnie Mack και τον παίζει τόσες πολλές φορές που ο πατέρας του τον σπάει από τα νεύρα του. Εκείνη την εποχή ο Στιβ παίρνει και την πρώτη του ηλεκτρική κιθάρα, την παλιά κιθάρα του αδελφού του Jimmie. Τρία χρόνια αργότερα, το καλοκαίρι του 1966, ο Doyle Bramhall ακούει για πρώτη φορά τον SRV να παίζει. Την επόμενη χρονιά το γκρουπ του Στιβ εμφανίζεται στο Lee Park στο Ντάλας και ξεκινά να δραστηριοποιείται πέρα σχολικών εκδηλώσεων και πάρτι. Έως το 1969 έχει καθιερωθεί στη μουσική σκηνή του Όστιν και το καλοκαίρι του 1970, μετά από ένα ατύχημα σε ένα φαστ φούντ όπου εργαζόταν, παραιτείται και αφιερώνει τη ζωή του στη μουσική. Δημιουργεί το πρώτο του ουσιαστικά γκρουπ που άντεξε αρκετό καιρό, με το όνομα Blackbird με τους Stevie & Kim Davis (κιθάρες), Christian dePlicque (φωνητικά), Roddy Colonna & John Huff (τύμπανα), Noel Deis (πλήκτρα) και David Frame (μπάσο). Στις 31 Δεκεμβρίου του 1971, ο Στιβ εγκαταλείπει το σχολείο και μετακομίζει με το συγκρότημά του στο Όστιν, όπου και εμφανίζονται στο μπαρ “Rolling Hills Country Club”, αργότερα μετονομάστηκε “Soap Creek Saloon”, για τα επόμενα επτά χρόνια.

http://thehelplessdancer.files.wordpress.com/2009/03/stevie-ray-vaughan-1.jpg

Στα τέλη του 1972, ο Στιβ συμμετέχει στο συγκρότημα Krackerjack για μερικούς μήνες όπου και παίζει με τον μελλοντικό μπασίστα των Double Trouble, Tommy Shannon για πρώτη φορά. Στις 14 Μαρτίου του 1973, ο Στιβ ενώνεται με το συγκρότημα του Marc Benno, Nightcrawlers, το οποίο εκείνο τον καιρό ηχογραφούσε για την δισκογραφική A&M Records. Το άλμπουμ όμως δεν κυκλοφορεί ποτέ. Στο συγκρότημα συμμετείχε επίσης ο Doyle Bramhall που ξεκινά μια συνεργασία 17 ετών με τον Στιβ γράφοντας του τραγούδια. Το 1974 ο Στιβ αποκτά την θρυλική φθαρμένη Stratocaster γνωστή ως “Number One” (νούμερο ένα), την κιθάρα σήμα κατατεθέν του Στιβ για την υπόλοιπη καριέρα του. Στις 31 Δεκεμβρίου του 1974 ο Στιβ γίνεται μέλος των Paul Ray & the Cobras, ενός πολύ δημοφιλούς γκρουπ από το Όστιν και εμφανίζονται κατά μέσον όρο πέντε φορές την εβδομάδα για τα επόμενα δυόμισι περίπου χρόνια. Στις 7 Φεβρουαρίου του 1977 κυκλοφορούν ένα 45άρι, η πρώτη ουσιαστικά εμφάνιση του Στιβ στη δισκογραφία. (Στα 17 του είχε συμμετάσχει σε μια σχολική παραγωγή με τίτλο "A New Hi") ενώ τον Μάρτιο την ίδιας χρονιάς οι Cobras ψηφίζονται συγκρότημα της χρονιάς στο Όστιν. Τον Σεπτέμβριο του 1977 ο Στιβ εγκαταλείπει τους Cobras για να δημιουργήσει τους Triple Threat Revue με τους: Lou Ann Barton (φωνητικά), W.C. Clark (μπάσο & φωνητικά), Mike Kindred (πλήκτρα) και Fredde Pharoah (τύμπανα). Το Μάιο της επόμενης χρονιάς οι Johnny Reno (σαξόφωνο) και Jackie Newhouse (μπάσο) ενώνονται με τον Στιβ και δημιουργούν τους Double Trouble. Το όνομα είναι εμπνευσμένο από ένα τραγούδι του Otis Rush. Το Σεπτέμβριο του ’78 ο Chris Layton προσχωρεί στις τάξεις του συγκροτήματος και στις 19 Αυγούστου 1979 συμμετέχουν σε μία από τις πρώτες εκτός συνόρων της πολιτείας του Τέξας συναυλία, στο San Francisco Blues Festival.

Την επόμενη χρονιά ηχογραφούν το άλμπουμ In the Beginning, από ζωντανή τους εμφάνιση στο Steamboat 1874 στο Όστιν. Το άλμπουμ κυκλοφόρησε το 1992. Τον Ιούλιο του 1981, το συγκρότημα εμφανίζεται σε ένα φεστιβάλ έξω από το Όστιν και δημιουργείται ένα βίντεο, το οποίο ο μάνατζερ του συγκροτήματος θα δώσει στον Μικ Τζάγκερ περίπου ένα χρόνο αργότερα. Το αποτέλεσμα ήταν το συγκρότημα να εμφανιστεί ζωντανά σε ένα ιδιωτικό πάρτι των Ρόλινγκ Στόουνς, στις 22 Απριλίου του 1982. Στις 17 Ιουλίου του 1982, ο Στιβ και η παρέα του γίνονται το πρώτο συγκρότημα που εμφανίζεται στο Montreux International Jazz Festival στην Ελβετία, χωρίς δισκογραφική δουλειά ή συμβόλαιο με οποιαδήποτε δισκογραφική εταιρία. Το πλήθος αποδοκιμάζει, ειρωνικά όμως, τo γκρουπ κερδίζει Grammy για την εκτέλεση του κομματιού Texas Flood σε αυτή την εμφάνιση. Σε αυτό το φεστιβάλ ο Στιβ γνώρισε τον David Bowie και τον Jackson Browne. Το Νοέμβριο του 1982, το συγκρότημα ηχογραφεί, αυτό που αργότερα θα κυκλοφορήσει με τον τίτλο «Texas Flood», ύστερα από πρόσκληση του Jackson Browne, ενώ ταυτόχρονα ο Στιβ συμμετέχει (ηχογραφεί την κιθάρα) κατόπιν παράκλησης του David Bowie στο άλμπουμ Let’s Dance, και συμφωνεί να συνοδεύσει τον Bowie στην παγκόσμια περιοδεία του. Αποφασίζει να εγκαταλείψει τελικά, κατά τη διάρκεια των ετοιμασιών, για να ασχοληθεί με το δικό του σχήμα.

Την άνοιξη του 1983, ο διάσημος παραγωγός John Hammond ακούει μια κασέτα από ζωντανή εμφάνιση του συγκροτήματος στο Montreux International Jazz Festival του 1982 και επιτυγχάνει τη συμφωνία μεταξύ του γκρουπ και της δισκογραφικής Epic Records. Στις 13 Ιουνίου του 1983 κυκλοφορεί το πρώτο άλμπουμ του Στιβ, με τίτλο Texas Flood. Το Μάιο του 1984 κυκλοφορεί το δεύτερο στούντιο άλμπουμ με τίτλο Couldn’t Stand The Weather παίρνοντας πολύ καλές κριτικές. Την ίδια χρονιά κερδίζει δύο W.C. Handy National Blues Awards, στις κατηγορίες Καλλιτέχνη της χρονιάς και Καλύτερου Μπλουζ Μουσικού της χρονιάς και το 1985 έρχεται η σειρά του Soul to Soul, με τη συμμετοχή ενός καινούργιου μέλους, του Reese Wynans στα πλήκτρα. Τον Ιούλιο του 1986, ηχογραφώντας μια σειρά εμφανίσεων στο ‘Οστιν και το Ντάλας, κυκλοφορεί το άλμπουμ Live Alive τον Νοέμβριο της επόμενης χρονιάς. Στις 30 Σεπτεμβρίου του 1985, κατά τη διάρκεια παγκόσμιας περιοδείας, ο Στιβ καταρρέει στο Ludwigshafen της Γερμανίας από παρατεταμένη χρήση ουσιών. Ο Στιβ δίνει δύο ακόμη συναυλίες, αλλά οι τελευταίες 13 εμφανίσεις της περιοδείας ακυρώνονται και ο Στιβ μπαίνει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης. Ο Στιβ μένει «καθαρός» από τις 13 Οκτωβρίου μέχρι τον πρόωρο θάνατό του το 1990. Στις 6 Ιουνίου του 1989, κυκλοφορεί, κατά πολλούς το καλύτερο άλμπουμ της καριέρας του, το In Step. Η αναγνώριση έρχεται άμεσα, με την απονομή βραβείου Grammy για τον καλύτερο σύγχρονο μπλουζ δίσκο. Ο Στιβ με την μπάντα του περιοδεύουν μαζί με τους Jeff Beck και Joe Cocker. Στις 30 Ιανουαρίου του 1990, ο Στιβ εμφανίζεται στην γνωστή τηλεοπτική εκπομπή του Mtv, Mtv Unplugged, όπου παρουσιάζει τις ακουστικές εκδόσεις των Pride And Joy, Testify και Rude Mood με μια 12-χορδη ακουστική κιθάρα. Την άνοιξη του ’90 ηχογραφεί με τον αδελφό του Τζίμι Βον τον δίσκο Family Style, που κυκλοφορεί στις 25 Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς. Στις 13 Αυγούστου όλα τα άλμπουμ του Στιβ, γίνονται «χρυσά» (500.000 πωλήσεις). Στις 26 Αυγούστου, στο Alpine Village του Γουισκόνσιν, η γνωστότερη συναυλία του Στιβ (“sold out” - 30.000 εισιτήρια), με συμμετοχές των Έρικ Κλάπτον, Μπάντι Γκάι, Τζίμι Βον και Ρόμπερτ Κρέι. Γυρνώντας από τη συναυλία στο Σικάγο, στις 27 Αυγούστου λίγο πριν τη 01:00 π.μ., το ελικόπτερο που μεταφέρει τον Στιβ πέφτει δευτερόλεπτα μετά την απογείωση, σκοτώνοντας τον ίδιο και άλλους τέσσερις επιβαίνοντες. Η έρευνα για την πτώση του ελικοπτέρου απέδωσε την ευθύνη σε λάθη του χειριστή.

Στις 11 Μαΐου 1995, ο αδελφός του Τζίμι, μαζί με τους Double Trouble και την αφρόκρεμα της μπλουζ σκηνής (BB King, Eric Clapton, Robert Cray, Buddy Guy, Dr. John, Art Neville, and Bonnie Raitt), δίνουν μια συναυλία προς τιμήν του. Στις 22 Φεβρουαρίου του 2000, ο Στιβ εκλέγεται για να συμπεριληφθεί στο Blues Hall Of Fame όλων των εποχών, και γίνεται ένας από τους μόλις 79 καλλιτέχνες στην λίστα.







jose
Συνέχεια...

Αυξέντιος Καλανγκός: Ο "άγιος" των φτωχών παιδιών!!!



Τα τελευταία έντεκα χρόνια έχει δώσει ζωή σε 9.000 παιδιά σε ολόκληρο τον κόσμο. Μοναδική του αμοιβή, το χαμόγελο που ξαναγεννήθηκε στα χείλη τους. Ο καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλανγκός, ο καλύτερος μαθητής του Μαγκντί Γιακούμπ, αποτελεί ένα ζωντανό μήνυμα ελπίδας ότι η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί.

Το όνομά του έχει συνδεθεί με τη σωτηρία πολλών καρδιοπαθών στο Λίβανο, στη Γεωργία, στη Σερβία, στην Κύπρο, στην Ινδία, στο Μαρόκο, στην Αλγερία, στο Μαυρίκιο, στη Μοζαμβίκη, στην Ερυθραία, στο Κιργιστάν, στη Μαδαγασκάρη, στη Βενεζουέλα, στην Ουκρανία και στην Μποτσουάνα. Ο Ελληνας καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλανγκός δεν απέκτησε τυχαία τον τίτλο του «γιατρού των φτωχών παιδιών». Στα 23 του αποφοίτησε από την Αμερικανική Ιατρική Σχολή της Κωνσταντινούπολης και στα 40 του έγινε τακτικός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης. Αργότερα ήταν ο καλύτερος μαθητής του κορυφαίου καρδιοχειρουργού Μαγκντί Γιακούμπ.

Ιδρυτής του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Καρδιές για όλους», ο Ελληνας γιατρός από την Πόλη μαζί με την ομάδα του δεν κάνει τίποτα άλλο από το να χειρουργεί καθημερινά δωρεάν όλα τα παιδιά στις φτωχές συνοικίες του κόσμου, μόνο και μόνο για να ξαναδεί το χαμόγελο στα χείλη τους.

«Μπορεί να ακουστεί κοινότυπο, αλλά είναι αλήθεια: η μόνη μου ανταμοιβή είναι το χαμόγελο των παιδιών που έχω σώσει και η χαρά που νιώθουν οι οικογένειές τους. Αυτά μου αρκούν» λέει περήφανος μιλώντας στην «Espresso».

Ζει στην Υεμένη, αλλά οπουδήποτε στο κόσμο κι αν τον χρειαστούν, δηλώνει παρών. Δουλεύει δεκαοχτώ ώρες τη μέρα, όμως όπως λέει δεν κοιτάει ποτέ το ρολόι του: «Στην Υεμένη, που είναι η βάση μου, χειρουργώ κάθε μήνα περίπου σαράντα με πενήντα περιστατικά. Οταν ταξιδεύω για φιλανθρωπικό σκοπό, είμαι ικανός να χειρουργήσω περίπου πενήντα περιστατικά μέσα σε δέκα μέρες, για να αυξήσω τον αριθμό των παιδιών που περιμένουν μήνες και χρόνια να υποβληθούν σε επέμβαση. Υπερβαίνω τις δυνάμεις μου. Δουλεύω περίπου δεκαοχτώ ώρες την ημέρα και τα Σαββατοκύριακα».

Ο πρώτος άνθρωπος που του έδειξε το δρόμο της φιλανθρωπίας ήταν -όπως μας αποκαλύπτει ο ίδιος- ο πατέρας του, κορυφαίος παθολόγος στην Κωνσταντινούπολη: «Από τα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι ότι ο πατέρας μου μου έλεγε να αφουγκράζομαι τον πόνο των ανθρώπων και ειδικά αυτών που ζούνε στη φτώχεια».

Τον ρωτάμε αν πιστεύει στον Θεό. Αν έχει κάποια βάση αυτό που λέμε όταν κινδυνεύει κάποιος δικός μας άνθρωπος: «Ο Θεός να βάλει το χέρι του».

Η απάντησή του είναι αφοπλιστική: «Πρέπει να ξέρετε πως κάθε φορά που χειρουργώ πάνω από το χειρουργικό τραπέζι δεν κάνω τίποτα άλλο από το να επικαλούμαι τον Θεό». Και συνεχίζει συγκινημένος: «Αμέσως μετά, όταν όλα πάνε καλά, σε κάθε ευκαιρία θαυμάζω το έργο του Θεού πάνω σε μας τους ανθρώπους. Ναι, λοιπόν, πιστεύω στον Θεό. Αλλωστε, ο παππούς μου ήταν ιερέας».

Ερχεται όμως κάποια στιγμή στη ζωή, όπως μας λέει ο κ. Καλανγκός, που όλοι οι άνθρωποι νιώθουν πως κάποια πράγματα είναι υπεράνω των δυνάμεών τους: «Θυμάμαι πριν από εννιά χρόνια είχα χειρουργήσει ένα δύσκολο περιστατικό στη Μοζαμβίκη. Ενα παιδί 3 ετών με καρδιακή ανεπάρκεια, το οποίο όμως απεβίωσε τρεις ημέρες μετά την επέμβαση και ενώ νοσηλευόταν στην εντατική μονάδα. Οταν πήγα να συζητήσω τις αιτίες του θανάτου με τη μητέρα του, έμαθα έκπληκτος ότι αυτή η γυναίκα ήταν έγκυος 7 μηνών και μόλις πριν από δύο μήνες είχε χάσει και τον σύζυγό της. Είχε, λοιπόν, πουλήσει τα πάντα για να μπορέσει να μεταφέρει το άρρωστο παιδί της από το χωριό στην πρωτεύουσα, στο ιατρικό μας κέντρο, ενώ ταυτόχρονα την είχαν εγκαταλείψει φίλοι και συγγενείς.

Το κλάμα και ο πόνος αυτής της γυναίκας που δεν είχε χρήματα ούτε για να θάψει το παιδί της με έκαναν να καταλάβω, με τον πιο σκληρό τρόπο, τι σημαίνει ζωή. Της έδωσα αμέσως όλα μου τα χρήματα, όλο μου το μισθό και ζήτησα από τον διευθυντή του ιατρικού κέντρου να της δώσει δουλειά στο μαγειρείο της μονάδας, όπως και έγινε. Σήμερα είναι ευτυχισμένη. Γέννησε τελικά δύο παιδάκια και συνεχίζει μέχρι σήμερα να δουλεύει στο ίδιο κέντρο. Είναι αυτές οι συνθήκες στις χώρες του Τρίτου Κόσμου που μου δίνουν την εντύπωση πως ορισμένα πράγματα εξακολουθούν να είναι “υπεράνω των δυνάμεών μου”, όμως ποτέ δεν λυγίζω. Βέβαια, για να αλλάξουν οι συνθήκες ζωής και το βιοτικό επίπεδο σε αυτές τις χώρες πρέπει οι μεγάλες δυνάμεις να δουν διαφορετικά τις αιτίες της φτώχειας».

Παρά το γεγονός ότι έχει βραβευτεί δεκάδες φορές από διεθνείς οργανισμούς και ιδρύματα, όπως ο ίδιος λέει, δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο τις συνήθειές του και το χαρακτήρα του: «Σας λέω μετά λόγου γνώσεως πως όλα αυτά τα χρόνια όσο ακριβώς προχώρησα σε επιστημονικό και σε φιλανθρωπικό επίπεδο, άλλο τόσο προσπαθώ να είμαι ταπεινός, και αυτό είναι το μεγαλύτερο ιδανικό στη ζωή».

Τι κι αν έχει θυσιάσει το χρόνο του και την οικογενειακή του ζωή; Εκείνο που έχει σημασία -όπως λέει- είναι να είσαι χρήσιμος για τον διπλανό σου. Αυτό προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει και στα δύο παιδιά του - τις ελάχιστες ώρες που είναι κοντά τους. Ομως, ο Αυξέντιος Καλανγκός δεν έχει μόνο τον Κωνσταντίνο και τον Αλέξανδρο. Εχει σαν παιδιά του 9.000 φτωχά αγγελούδια που δεν είχαν πρόσβαση στη δημόσια και δωρεάν υγεία των χωρών που ζούσαν, στα οποία χάρισε αφιλοκερδώς το δικαίωμα να αναπνέουν και να μπορεί η καρδούλα τους να χτυπάει κανονικά.

Συνεχιστές του φιλανθρωπικού και του επιστημονικού έργου του ευτυχώς -όπως λέει- υπάρχουν, κι είναι όλοι οι γιατροί που αποτελούν την ομάδα του: «Είναι όλοι αυτοί που έχουν δεσμευτεί με την ευτυχία της προσφοράς και βρίσκονται στην ομάδα μου. Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά το επιστημονικό έργο, είναι χρέος και καθήκον μου να το μεταλαμπαδεύσω στις επόμενες γενιές. Σε αυτούς που θα ακολουθήσουν μετά από μένα».

Ο ίδιος πάντως αν δεν ήταν γιατρός, θα ήθελε να γίνει καπετάνιος - όσο κι αν αυτό ακούγεται περίεργο. Ετσι γίνεται όταν έχεις για πατρίδα σου ολόκληρο τον κόσμο κι όταν ο ανθρωπισμός είναι ο «φάρος» που σου δείχνει τη ρότα για να πορευτείς πρόσω ολοταχώς...

Πηγή: espressonews.gr

Εμείς τι να πούμε??? Οι πράξεις αυτού του ανθρώπου τα λένε όλα... Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι μπράβο, συγχαρητήρια και μακάρι να του δωθούν ακόμη περισσότερες ευκαιρίες, θέληση και δύναμη να συνεχίσει το έργο του...
jose
Συνέχεια...

Ο Θεός και τα Windows

1. Εν αρχή ο Θεός δημιούργησε το Bit και το Byte. Και από αυτά δημιούργησε τη Λέξη.

2. Και υπήρχαν δύο Bytes στην Λέξη, και τίποτα άλλο δεν υπήρχε. Και ο Θεός χώρισε το Μηδέν από το Ένα, Και είδε ότι ήταν Καλό.

3. Και είπεν ο Θεός: Ας υπάρξουν τα Δεδομένα (Data). Και έτσι έγινε. Και είπεν ο Θεός - Ας πάνε τα Δεδομένα στις ιδιαίτερες θέσεις τους. Και έφτιαξε floppy disks και hard disks και compact disks.

4. Και είπεν ο Θεός - Ας γίνουν Υπολογιστές, για να υπάρχει μέρος να μπουν τα floppy disks και τα hard disks και τα compact disks. Και έτσι ο Θεός έφτιαξε Υπολογιστές και τους ονόμασε hardware.

5. Και δεν υπήρχε Software ακόμα. Αλλά ο Θεός δημιούργησε προγράμματα, μικρά και μεγάλα. Και τους είπε - Πηγαίνετε και αυξάνεστε και πληθαίνεστε και γεμίστε όλη τη Μνήμη.

6. Και είπεν ο Θεός - Θα δημιουργήσω τον Προγραμματιστή. Και ο Προγραμματιστής θα φτιάχνει καινούργια προγράμματα και θα κυβερνά πάνω σε όλους τους υπολογιστές και τα προγράμματα και στα Δεδομένα.

7. Και ο Θεός δημιούργησε τον Προγραμματιστή και τον τοποθέτησε στο Κέντρο Δεδομένων. Και έδειξε ο Θεός στον Προγραμματιστή το Catalog Tree και του είπε μπορείς να χρησιμοποιείς όλους τους καταλόγους και υποκαταλόγους αλλά ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ WINDOWS.

8. Και είπεν ο Θεός - Δεν είναι Καλό για τον Προγραμματιστή να είναι μόνος. Πήρε ένα πλευρό από το σώμα του Προγραμματιστή και έφτιαξε ένα πλάσμα που θα τον κοιτάζει και θα τον θαυμάζει και θα αγαπά τα πράγματα που θα κάνει ο Προγραμματιστής. Και ο Θεός ονόμασε το πλάσμα Χρήστη.

9. Και ο Προγραμματιστής και ο Χρήστης αφέθηκαν κάτω από το γυμνό DOS και αυτό ήταν Καλό.

10. Αλλά ο Bill ήταν πιο πονηρός από τα άλλα πλάσματα του Θεού. Και είπεν ο Bill στον Χρήστη - Πράγματι σας απαγόρευσε ο Θεός να τρέξετε οποιοδήποτε πρόγραμμα;

11. Και ο Χρήστης απάντησε - Ο Θεός μας είπε να χρησιμοποιούμε οποιοδήποτε πρόγραμμα και οποιοδήποτε Δεδομένο, αλλά μας είπε να μην τρέξουμε τα Windows, διαφορετικά θα πεθάνουμε.

12. Και είπεν ο Bill στον Χρήστη - Πως μπορείς να μιλάς για κάτι που δεν έχεις καν δοκιμάσει. Την στιγμή που θα τρέξεις τα Windows θα γίνεις ίσος με τον Θεό. Θα είσαι σε θέση να δημιουργείς οτιδήποτε θέλεις με ένα απλό κλικ στο ποντίκι.

13. Και ο Χρήστης είδε ότι οι καρποί των Windows ήταν καλύτεροι και πιο εύκολοι στην χρήση. Και μετά ο Χρήστης είδε ότι κάθε γνώση ήταν άχρηστη αφού τα Windows μπορούσαν να την αντικαταστήσουν.

14. Έτσι ο Χρήστης εγκατέστησε τα Windows στον υπολογιστή του και είπε στον Προγραμματιστή ότι ήταν καλό.

15. Και ο Προγραμματιστής αμέσως άρχισε να ψάχνει για καινούργιους drivers. Και ο Θεός τον ρώτησε - Τι ψάχνεις;
Και ο Προγραμματιστής απάντησε - Ψάχνω για καινούργιους drivers γιατί δεν μπορώ να τους βρω στο DOS.
Και είπεν ο Θεός - Ποιος σου είπε ότι χρειάζεσαι drivers; Έτρεξες τα Windows;
Και ο Προγραμματιστής είπε - Ο Bill μας είπε να το κάνουμε!

16. Και είπεν ο Θεός στον Bill - γι' αυτό που έκανες θα είσαι μισητός από όλα τα πλάσματα. Και ο Χρήστης θα είναι συνέχεια δυσαρεστημένος μαζί σου. Και θα πουλάς πάντα Windows.

17. Και είπεν ο Θεός στον Χρήστη - Εξ αιτίας αυτού που έκανες, τα Windows πάντα θα σε απογοητεύουν και θα καταναλώνουν όλους τους Πόρους και θα πρέπει να χρησιμοποιείς ελεεινά προγράμματα και θα βασίζεσαι πάντα στον Προγραμματιστή για βοήθεια.

18. Και είπεν ο Θεός στον Προγραμματιστή - Επειδή άκουσες τον Χρήστη ποτέ δεν θα είσαι ευχαριστημένος. Και τα προγράμματά σου θα έχουν λάθη και θα τα πρέπει να τα διορθώνεις και να τα ξαναδιορθώνεις μέχρι το τέλος του Χρόνου.

19. Και ο Θεός τους πέταξε έξω από το Κέντρο Δεδομένων και κλείδωσε την πόρτα και την ασφάλισε με password.

foo_fighter
Συνέχεια...

Το εμβόλιο της γρίπης με κατέστρεψε!

http://www.pressgr.eu/wp-content/uploads/2009/09/H1N1_Vaccine.jpg


Να πούμε οτι η κυρία στο παρακάτω video, είναι αυτή η γυναίκα η οποία τόλμησε να κάνει το εμβόλιο και παρουσίασε συμπτώματα σπαστικότητας και μεγάλες φοβίες τρόμου....

Η κυρία αυτή εμφανίστικε και στον Αυτιά και παρουσιάζει το πρόβλημα της....
Στο video, θα δείτε μια πολύ συγκινητική ιστορία...
Κρίμα!Και πιο κρίμα γιατι όλα αυτά γίνονται για ένα μάτσο χαρτιά, που ονομάζονται ευρο!




Αnto
Συνέχεια...

Πάοκ και Παναθηναικός παίζουν την ίδια μέρα, ώρα και πόλη σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο αντίστοιχα!


http://www.stadia.gr/kavala/kavala6.jpg

Παναθηναικός και Πάοκ παίζουν την ίδια μέρα, ώρα και πόλη σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο αντίστοιχα!
Και οι 2 ομάδες λογικό είναι να έχουν οπαδούς....
Και λογικό αν παίζουν ίδια μέρα και ώρα στη Καβάλα και οι 2 ομάδες, να υπάρξουν πιθανές συμπλοκές μεταξύ οπαδών....
Άν δεν αλλάξει κάτι στην ώρα ή τη μέρα , τοτε πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα στη πόλη και την Αστυνομία!
Ο Π.Α.Ο.Κ παίζει στο γήπεδο του ΑΟΚ(Ανθή Καραγιάννη) και ο Παναθηναικός στο κλειστό της Καλαμίτσας με την Ένωση Καβάλας!

Κάποια πράματα πρίν αποφασιστούν θα πρέπει να προβλέπονται!

Αnto

Συνέχεια...

Αφησαν τον αντίπαλο να σκοράρει για να τηρήσουν το fair play (vid)...


Ενα σπάνιο περιστατικό έλαβε χώρα το Σάββατο στην αναμέτρηση της Ρετζίνα με την Ασκολι, για τη Serie B.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ένας ποδοσφαιριστής της Ρετζίνα ήταν στο έδαφος τραυματίας, οι της Ασκολι δεν τήρησαν το fair play και σκόραραν προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των αντιπάλων. Μάλιστα, από τη σύρραξη που ακολούθησε αποβλήθηκε ένας παίκτης των φιλοξενούμενων.

Μετανιωμένοι οι παίκτες της Aσκολι άφησαν στην επόμενή φάση τους παίκτες της Ρετζινα να
ισοφαρίσουν σε 1-1!




contra.gr

Vlaxos
Συνέχεια...

ΝΕΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ,ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ!


http://www.i-live.gr/wp-content/uploads/2009/04/aristoteleio-panepistimio-thessalonikis.jpg



Αιτία για την κατάληψη της πρυτανείας είναι η καταπάτηση του ασύλου που γίνεται από τα ξημερώματα της Κυριακής από αστυνομικούς όπως δηλώνουν οι καταληψίες οι οποίοι θα συνεδριάσουν για να αποφασίσουν αν θα κάνουν νέα πορεία το απόγευμα.




prezatv

Anto
Συνέχεια...

Όταν ήμουνα μικρός μου είχαν πεί ένα παραμύθι!

Αυτό το παραμύθι που λέει η τραγουδάρα των ffc τέτοιες μέρες καταλαβαίνω γιατι μιλούσε και τι έλεγε!!!



Anto Συνέχεια...

Δεν είναι άσυλο το πεζοδρόμιο στα Προπύλαια, λένε οι πρυτανικές αρχές...


Με επιστολή τους στην αστυνομία οι πρυτανικές αρχές ζήτησαν να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία του ιστορικού κτιρίου.


Ετσι, οι γύρω δρόμοι, τα πεζοδρόμια και οι πεζόδρομοι παύουν να είναι πανεπιστημιακό άσυλο και θεωρούνται πλέον κοινόχρηστοι χώροι.
Οι διαδηλωτές παραμένουν συγκεντρωμένοι απέναντι από τα Προπύλαια η πορεία. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν κυκλώσει την Πρυτανεία. Νωρίτερα ομάδες νεαρών έσπασαν τράπεζες στην Πανεπιστημίου.


[Πηγή]

Vlaxos
Συνέχεια...

Τι ψάχνει η Κουρνίκοβα μεσα στο μαγιουδάκι της;;;

Τι ψάχνει άραγε η Κουρνίκοβα στο Μαγιό της;;;
Η Απάντηση δικιά σας!!!



[anna2.jpg]



Αnto
Συνέχεια...

ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΟ ΑΠΘ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΕ ΕΞΕΛΗΞΗ Η ΣΥΝΕΥΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ!!!


Οι Αστυνομικοί της ομάδας Δ με το πρόσχημα του οτι καποιοι πεταγαν πετρες απο το Πανεπιστημιο προς τα εξω,μπηκαν μεσα στον Πανεπιστημιακό χωρο και πραγματοποιησαν συλληψεις,την ωρα μαλιστα που βρισκονταν σε εξελιξη και η συνελευση των φοιτητων...


Ολα τα παραπανω....παντα με τις ευλογιες του κοσμητορα,ο οποιος εχει δωσει το πρασινο φως ωστε οι αστυνομικοί να μπαινουν μεσα και να κανουν οτι γουσταρουν,σε περιπτωση που αισθανουν πως απειλουνται.

ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ 3 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ.
ΓΙΑΤΙ;;;;


prezatv

Vlaxos
Συνέχεια...

Συννελήφθησαν 7 μαθητές επειδή πετούσανε νεράντζια....





Ναι το είδαμε και αυτό....

Συννελήφθησαν 7 μαθητές επειδή πετούσανε νεράντζια....
Πριν τους συλλάβου έριξαν και άπειρα δακρυγόνα για να απωθήσουν τους μαθητές....
Οι 5 μαθητές συννελήφθησαν στην οδό Ρήγα Φεραίου , ενώ τους άλλους 2 μαθητές, τους συννέλαβαν κοντά στο αστυνομικό τμήμα των Άνω Πατησίων!

Μπράβο στην αστυνομία, που κατάφερε να διαλύσει τη πορεία των εξοργισμένων και βάρβαρων μαθητών...
Μπράβο στην αστυνομία που έπιασε τους 15χρονους τρομοκράτες με τα νεράτζια!

ΕΛΕΟΣ!

Anto
Συνέχεια...

Η Σάντρα Μπούλοκ "άδειασε" το twilight!


http://www.oneangryman.com/sandra_bullock/image/Sandra-Bullock.jpg

Η δραματική ταινία "The Blind Side", που ασχολείται με το αμερικανικό φούτμπολ και πρωταγωνιστεί η Σάντρα Μπούλοκ, καθυστέρησε αλλά κατόρθωσε να εκτοπίσει από την κορυφή το "Twilght: New Moon", μετά από τρεις εβδομάδες προβολών.


Πρόκειται για μια τρυφερή ερωτική ιστορία που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Η ταινία παρουσιάζει ένα γιγαντόσωμο, άστεγο νεαρό που τον αναλαμβάνει μια εύπορη οικογένεια, υπό την καθοδήγηση της οποίας αρχίζει να εκδηλώνει ανθρώπινα αισθήματα που πάντα έκρυβε και ένα εξαιρετικό αθλητικό ταλέντο.

Το "The Blind Side" πούλησε εισιτήρια αξίας 20,4 εκατομμυρίων δολαρίων στο τελευταίο τριήμερο της προβολής της, ενώ η "Νέα Σελήνη" 15,7 εκατομμύρια. Και οι δύο ταινίες βγήκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν από τρεις εβδομάδες.
Για να δείτε και το video ,πατήστε:



news 24/7

Anto
Συνέχεια...

Άλλη μια φωτογραφία χωρίς λόγια...

http://www.sarantakos.com/language/mpourmperi_files/image001.jpg


by Georgis

Anto
Συνέχεια...

Ξάνθη: Επιτέθηκαν με ρόπαλα σε φύλακα της ΔΕΗ ...

http://www.seleo.gr/img/news/top/molotov002_Top.jpg


Ξάνθη:Επιτέθηκαν με ρόπαλα σε φύλακα της ΔΕΗ ...

Τον έστειλαν στο νοσοκομείο και μετά έριξαν βόμβες μολότοφ...

Οι τέσσερις κουκουλοφόροι μπήκαν αιφνιδιαστικά στο φυλάκιο και άρχισαν να σπάνε τζάμια παραθύρων. Ο φύλακας αιφνιδιάστηκε. Οι δράστες τον έριξαν κάτω και άρχισαν να τον χτυπούν με ρόπαλα στα πόδια και το κεφάλι. Στη συνέχεια έριξαν βόμβες μολότοφ και εξαφανίστηκαν. Ο φύλακας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία στους γιατρούς.

Αργά το βράδυ, άγνωστοι έριξαν πέτρες και έγραψαν συνθήματα με σπρέι σε μουσουλμανικό τέμενος. Στην Κομοτονή, κουκουλοφόροι κατέστρεψαν τζαμαρίες σε 2 τραπεζικά υποκαταστήματα...


newsit


Anto

Συνέχεια...

Χωρίς λόγια!



totefteri

Anto
Συνέχεια...

Και η Έλλη Στάη έχει το δικό της Site....


http://tv.antenna.gr/resources/images/7f6e72a1-a1cc-43b9-a692-c1022bd3b3fa.jpg

Και η Έλλη Στάη έχει το δικό της Site....
Άλλο ένα γνωστό όνομα της show biz , έφτιαξε το δικό του site....
Φυσικά είναι νωρίς ακόμα για να κριθεί....
Θα τα δούμε όλα στη πορεία!
http://www.ellispoint.gr/


Αnto
Συνέχεια...

Η Φλουμινένσε έπεσε κατηγορία, η Κοριτίμπα έμεινε και το γήπεδο έγινε κόλαση...Δείτε το video.!!


http://icfut.files.wordpress.com/2009/09/fluminense.jpg

Η Φλουμινένσε έπεσε κατηγορία, η Κοριτίμπα έμεινε και το γήπεδο έγινε κόλαση...

Χαμός με ρόπαλα, καπνογόνα και οτι μπορεί να φανταστεί κάποιος....
Οι οπαδοί μπουκάρανε μέσα και έγινε το έλα να δείς...Χτυπούσαν με μανία όποιον έβρισκαν.!!!
Δείτε το video, πατώντας:


Anto
Συνέχεια...

Video απο τη μαθητική πορεία της Θεσσαλονίκης....

http://www.dentnews.net/wp-content/uploads/2008/12/kamara-0300.png

Γιατι ρε δακρυγόνα στα παιδιά...

Σε μαθητική πορεία βγάζετε τις γκάυλες σας...;;;
Έτσι ξεκινάει το μίσος για εσάς !!!
Αν πετάς εσύ μπάτσε σήμερα δακρυγόνα , χημικά και κυνηγάς μαθητές....Αυριο θα είναι αυτά τα παιδιά που θα κάνουνε το ίδιο σε σένα ....
Μη κάνετε τα παιδιά να σας μισούν και να σας αποκαλούνε μπάτσους....
Για να δείτε το video, πατήστε:




To video είναι απο το troktiko και το κείμενο είναι δικό μας!!!

Αnto
Συνέχεια...

Θυμάστε κάποτε που δεν είχαμε ιντερνετ;;;....Τις θυμάστε εκείνες τις αλάνες;;;

http://corfiot.elementality.org/blog/wp-content/uploads/internet_addict-300x295.jpg



Όλη τη μέρα ίντερνετ .....


Γεμάτα ιντερνετάδικα με παιδάκια που παίζουν παιχνίδια που το μόνο που κάνουν είναι να σκοτώνουν εικονικά...
Χάσαμε τα λιγοστά πάρκα στις πόλεις και δε διαμαρτύρεται κανείς...
Δεν νοιάζει πια το κόσμο να υπάρχουν αλάνες....

Ένας λόγος που με είπαν κάποτε γι αυτό το θέμα ήταν, ότι τα παιδιά είναι ασφαλή εκεί μέσα(Στα ίντερνετ καφέ)...
Οι γονείς λόγο καθαρά των μμε, έχουν τρομοκρατηθεί , μιας και το κλίμα που επικρατεί είναι η τρομοκρατία...

Έτσι λοιπόν λέει ο γονέας, καλύτερα να στείλω το παιδί μου να "καεί" στα ιντερνετάδικα που θα είναι ασφαλής, παρά στις αλάνες και στα πάρκα που το παιδί θα λερωθεί, θα τραυματιστεί απο τη μπάλα και στη τελική σύμφωνα με τα μμε που δε θα είναι και ασφαλής απο τζάνκια , κλέφτες κτλ...
Λές και όταν εμείς παίζαμε μπάλα στο πάρκο, δε υπήρχαν κλέφτες και τζάνκια!!!
Το κακό που κάνουν στα παιδιά τα ιντερνετάδικα είναι χειρότερο απο ναρκωτικά και αλκοόλ...
Ο υπολογιστής είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τις καθημερινές μας δουλειές, αλλά όταν το θέμα ξεφτιλίζεται ο υπολογιστής είναι εθισμός, βία , αηδία!!!


Ο άλλος πήγε παντρεύτηκε και έκοψε τη τελετή για να ενημερώσει το facebook , οτι παντρεύεται λές και εμάς μας νοιάζει αν αυτός παντρεύεται .....Άν μας ένοιαζε, θα ήμασταν και στο γάμο του....
Πλέον ο καθένας θέλει να παρακολουθεί τη ζωή του άλλου....
Παει ο άλλος για κατούρημα και το γράφει....Ρε φίλε δε μας νοιάζει!!!


Άσε που χάσαμε και τη λατρεία της τουαλέτας....Θυμάστε κάποτε που πηγαίναμε τουαλέτα με την εφημερίδα, με το βιβλίο, με το περιοδικό και αν δεν υπήρχε κάτι απο αυτά, παίρναμε το κρεμοσάπουνο και διαβάζαμε τα συστατικά του...(Ε!αυτό όλο το σκηνικό, ήταν ωραίο, κάτι διαφορετικό, κάτι αληθινό, κάτι που δε σε άγχωνε)....

Τώρα πάνε οι άνθρωποι τουαλέτα και έχουν το νού τους μη χάσουνε κανα λεπτό απο τη ζωή του άλλου...Λές και όλα τα προβλήματα στη ζωή προέρχονται απο τη ζωή του Γιώργου ή της Άγγελικής!!!!

Φτιάξτε πάρκα ρε ...Αλάνες ....
Μην υπνωτίζετε άλλο τα νέα παιδιά...
Είναι πολύ πιο έξυπνα τα νέα παιδιά, απο όλα τα παλαιολιθικά παππούδια με τις κομπλεξικες , ακροδεξιές απόψεις , που τους πειράζουν τα πάντα απο την ώρα που γεννήθηκαν....
Τα νέα παιδιά είναι έξυπνα και αντιδραστικά και το μόνο που μπορούσε να τα υπνωτίσει ήταν το ιντερνετ !!!!
KAI OΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ!

Anto


Συνέχεια...

Τα πόδια μας μαρτυρούν τα αισθήματά μας!

Τα πόδια μας μαρτυρούν τα αισθήματά μας!


Το μόνο που πρέπει να κάνει ένας άνδρας για να προβλέψει πώς θα αντιδράσει μια γυναίκα στο φλερτ του είναι να κοιτάξει τα πόδια της, έδειξε μια νέα αγγλική μελέτη.

Δεν είναι το ξαφνικό κοκκίνισμα στα μάγουλα, ούτε το παιχνίδισμα των βλεφάρων. Οι ειδικοί πιστεύουν τώρα ότι το σημάδι που μαρτυρά πως μια γυναίκα ελκύεται από έναν άνδρα είναι οι κινήσεις των ποδιών της. Πρόκειται, λένε, για την πιο ισχυρή μορφή γλώσσας του σώματος, επειδή οι άνθρωποι συνειδητοποιούμε λιγότερο τις κινήσεις που κάνουμε με τα πόδια μας. Αν μια γυναίκα μετακινεί τα πόδια της μακριά από το σώμα της ενώ χαχανίζει, ώστε να πάρει μια στάση με πιο ανοικτά πόδια, είτε όρθια είτε καθιστή, τότε ελκύεται απ΄ αυτόν που βρίσκεται απέναντί της. Αν όμως τα πόδια της είναι σταυρωμένα ή τα έχει μαζέψει κάτω από το σώμα της, τότε μπορείτε να στοιχηματίσετε ότι το φλερτ σας δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη.

Όμως οι κανόνες αυτοί δεν ισχύουν και για τους άνδρες, οι οποίοι δεν αποκαλύπτουν μέσω των ποδιών τους τίποτε για τη σεξουαλική έλξη που τους ασκεί μια γυναίκα. Εντούτοις, οι ανειλικρινείς και άπιστοι άνδρες πρέπει να προσέχουν- οι γυναίκες μπορούν να εντοπίσουν έναν ψεύτη από το γεγονός ότι κρατάει τα πόδια του αφύσικα ακίνητα.

Κορυφαίος ψυχολόγος
Οι διαπιστώσεις αυτές έγιναν από τον καθηγητή Τζέφρι Μπίτι, έναν από τους κορυφαίους ψυχολόγους της Βρετανίας, πρόεδρο του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ και ψυχολόγο του ριάλιτι παιγνιδιού «Μπιγκ Μπράδερ» της βρετανικής τηλεόρασης. Ο καθηγητής εξέτασε πώς κινούμε τα πόδια μας σε διάφορες καταστάσεις. «Ενώ μπορεί να ξέρουμε τι μήνυμα στέλνουν οι εκφράσεις στο πρόσωπό μας ή οι κινήσεις των χεριών μας, συχνά δεν έχουμε ιδέα αν τα πόδια μας κινούνται ή για τα μηνύματα που αυτά στέλνουν», εξηγεί στη βρετανική «Ντέιλι Τέλεγκραφ». «Μπορούμε να κρύβουμε χαμόγελα ή βλέμματα, όμως η μυστική γλώσσα των ποδιών μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπικότητά μας, για το τι πιστεύουμε για το πρόσωπο με το οποίο μιλάμε, ακόμη και τη συναισθηματική και ψυχολογική κατάστασή μας, είναι ένας συναρπαστικός δίαυλος μη λεκτικής επικοινωνίας».


Όλα είναι θέμα κίνησης

ΣΥΜΦΩΝΑ με τον καθηγητή Μπίτι, αν μια γυναίκα μετακινεί τα πόδια της ενώ γελάει, είναι μία από τις ισχυρότερες ενδείξεις ότι της αρέσετε. Αν σταυρώνει τα πόδια, δεν είναι καλό για σας. Αν ένας άνδρας είναι νευρικός, θα δείξει τη νευρικότητά του αυξάνοντας τις κινήσεις των ποδιών του. Όμως οι γυναίκες όταν είναι νευρικές κάνουν το αντίθετο και κρατούν τα πόδια τους ακίνητα. Οι κυριαρχικοί άνδρες και γυναίκες κουνάνε πολύ λίγο τα πόδια τους επειδή θέλουν να ελέγχουν το σώμα τους, όπως και τη συζήτηση. Οι εξωστρεφείς κάνουν το ίδιο, αλλά για διαφορετικούς λόγους, ενώ οι ντροπαλοί κουνάνε πολύ τα πόδια τους. Οι αλαζονικοί άνθρωποι ελέγχουν κι αυτοί περισσότερο το σώμα τους και κουνάνε λιγότερο τα πόδια τους.

madata.gr

Anto
Συνέχεια...

Πρόγραμμα της Ονειρούπολης στη δράμα 2009-2010 , γι αυτή τη βδομάδα....


http://www.greekinsight.com/assets/articles/31093/zoom/13112009%20EKD_01.jpg

Όνειρούπολη....Το όνειρο του κάθε παιδιού...

Η Ονειρούπολη βρίσκετε στη Δράμα και στεγάζει τα χριστουγεννιάτικα όνειρα των παιδιών της Δράμας , της Καβάλας , της Ξάνθης και γενικότερα των παιδιών της Ελλάδος..!!!
Η Ονειρούπολη , αποτελείτε απο Καρουζέλ, τραγούδια, θέατρο, κούκλοθέατρο , παιχνίδια , συναυλίες και όλα τα ωραία, ώστε να δημιουργηθεί το Χριστουγεννιάτικο κλίμα !!!
Για να δούμε το πρόγραμμα, αυτής της εβδομάδας:

ΔΕΥΤΕΡΑ 7.12.09
Πρωϊ Προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων απ' όλη τη Βόρειο Ελλάδα.

18.00 Ένα ξεχωριστό πρόγραμμα από την Μικτή Χορωδία του ΚΑΠΗ Δήμου Δράμας

19.30 Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά με ποπ και λαϊκά τραγούδια, από την Χριστίνα Καμπερίδου.
Για να δείτε και το υπόλοιπο πρόγραμμα αυτής της εβδομάδος, πατήστε:


ΤΡΙΤΗ 8.12.09


Πρωϊ Προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων απ' όλη τη Βόρειο Ελλάδα.

18.00 Παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του Gotse Deltsev Βουλγαρίας.

19.30 Ηλεκτρονικός και εναλλακτικός ήχος. Μια απίστευτη βραδιά dj γι' αυτούς που ξέρουν με τους Ηλία Χριστοφορίδη & friends.






ΤΕΤΑΡΤΗ 9.12.09
Πρωϊ Προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων απ' όλη τη Βόρειο Ελλάδα.

18.00 Τραγούδια από την χορωδία του ΚΑΠΗ Χωριστής.

19.30 Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Χορωδία Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Δράμας.



ΠΕΜΠΤΗ 10.12.09
Πρωϊ Προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων απ' όλη τη Βόρειο Ελλάδα.

18.00 Ανοικτή μουσική εκδήλωση με το Δραμινό έντεχνο συγκρότημα ΄΄Αρίωνας΄΄, αφιερωμένη στα άτομα με αναπηρία. Δήμος Δράμας - Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Δράμας - Κ.Δ.Α.Π-ΜεΑ ΄΄Το Χαμόγελό μας΄΄ - Ε.ΨΥ.ΚΑ Κέντρο Ημέρας Δράμας ΄΄Πολυδεύκης΄΄ - 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης - Γενικό Νοσοκομείο Δράμας - Κέντρο Ψυχικής Υγείας Δράμας.

20.00 Συναυλία από το δραμινό συγκρότημα "Air Arstrons".




ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11.12.09
Πρωί Προγραμματισμένες επισκέψεις σχολείων απ' όλη τη Βόρειο Ελλάδα.

10.30 Πλατεία Ελευθερίας. ΄΄Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού΄΄. Η καλλιτεχνική ομάδα ΄΄Σχεδία στην πόλη΄΄ συνεργάζεται με τα παιδιά της Ονειρούπολης που παίζουν, μαθαίνουν και ζωγραφίζουν για τα δικαιώματα τους.
18.00 Ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος του Καλαμώνα ΄΄Οι τραντέλληνες΄΄ θα μας παρουσιάσουν χορούς από διάφορες περιοχές του Πόντου.

19.00 Χριστουγεννιάτικες ευχές και μελωδίες από Μουσικό Σχολείο Δράμας.



ΣΑΒΒΑΤΟ 12.12.09
11.00 Ζαχαρομαγειρέματα με τις ΄΄Συνταγές της Παρέας΄΄. Η Στέλλα Τσάλα και η Γεωργία Θεοδώρου από το site ΄΄Συνταγές της Παρέας΄΄ (www.sintagespareas.gr) θα φτιάξουν ζαχαρόπαστα και θα στολίσουν μαζί με τα παιδιά γιορτινά μπισκότα.

13.00 Η ΄΄Ποντιακή Θεατρική Σκηνή΄΄ παρουσιάζει το ποντιακό παραμύθι του Ηλία Υφαντίδη ΄΄Τη Ανεράδας η λαλία΄΄. Το έργο θα παρουσιαστεί από το μεγάλο και το παιδικό θεατρικό τμήμα.

18.00 Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαμπακίου παρουσιάζει ένα ταξίδι στον παλιό Ελληνικό Κινηματογράφο από τους μικρούς ήρωες του Συλλόγου του.

19.00 Μια μοναδική συναυλία που δεν πρέπει να χάσετε με το γυναικείο ηλεκτρικό κουαρτέτο εγχόρδων 4tissimo.

19.00 Αίθουσα Μουσικού Σχολείου Δράμας. Gala χορού σε συνδιοργάνωση με το Σύλλογο ΄΄Φλόγα΄΄. Τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου ΄΄Φλόγα΄΄.




ΚΥΡΙΑΚΗ 13.12.09

11.30 Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού. ΄΄Το δώρο του ’η Βασίλη στη γη που κινδυνεύει΄΄..

12.30 Κίνηση, χρώμα και ρυθμός. Μια ξεχωριστή παράσταση χορού από το Πανελλήνιο Σωματείο Χορού και Ρυθμικής.

16.00 ΄΄Κυριακή στο Χωριό΄΄. Μαγνητοσκόπηση της τηλεοπτικής εκπομπής της ΕΤ-3 με την δημοσιογράφο Μάρνη Χατζηεμμανουήλ. Μεγάλα ονόματα, απίθανες εκπλήξεις, τραγούδια, χορός και απίθανες γεύσεις. Η Ονειρούπολη θα λειτουργεί κανονικά για τους επισκέπτες.


Αnto

Συνέχεια...

Περίστροφο κατά διαδηλωτών! Φωτογραφίες!!!

Aυτά είναι και φέτος τα αίσχη της αστυνομοκρατίας....
Μόνο ένα χρόνο μετά το φόνο 15χρόνου, φέτος ξανα βγήκαν τα περίστροφα!!!


Εικόνες Ντροπής!!!






http://aformi.wordpress.com/

Anto
Συνέχεια...

Δικαιώθηκε για το θάνατο της εγκύου συζύγου του...


Χάθηκε άδικα στα 29 της χρόνια παίρνοντας μαζί το αγέννητο παιδί της, γιατί -όπως καταγγέλλει ο άντρας της- οι γιατροί δεν αντιλήφθηκαν εγκαίρως ότι έπασχε από πνευμονία και δεν της χορήγησαν την αναγκαία θεραπεία. Οκτώ ολόκληροι μήνες χρειάστηκε να περάσουν από τον ξαφνικό θάνατο της 29χρονης εγκύου Σουζάνας Τοπούζη στο νοσοκομείο Μυτιλήνης για να ολοκληρωθούν οι τοξικολογικές εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν ότι η κοπέλα τελικά είχε πνευμονία και όπως καταγγέλλει ο άντρας της, οι γιατροί δεν το είχαν αντιληφθεί έγκαιρα. Ο σύζυγός της Μανώλης Κουμαράς μιλώντας στην «Espresso» δήλωσε ανακουφισμένος που έμαθε την αλήθεια και έτοιμος να κινηθεί νομικά: «Περιμένω να πάρω τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα χέρια μου και τότε θα μιλήσω με τον δικηγόρο μου και θα ξεκινήσουμε την υποβολή μηνύσεων στους υπευθύνους». Ο κ. Κουμαράς δεν παρέλειψε να καταγγείλει ακόμα μία φορά την ανευθυνότητα των αρμοδίων: «Αν και ο διοικητής του Βοστανείου κ. Αρης Χατζηκομνηνός είχε διατάξει άμεσα Ενορκη Διοικητική Εξέταση, παρ’ όλα αυτά χρειάστηκε να περάσουν τρεις μήνες για να έρθει στο νησί γιατρός που είχε αναλάβει τη διενέργειά της και οκτώ μήνες για να βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Ολους αυτούς τους μήνες εγώ αγωνιούσα, υπέφερα και θρηνούσα για το χαμό της συζύγου και του αγέννητου παιδιού μου. Διαλύθηκε το σπίτι μου, καταστράφηκε η ζωή μου και για κάποιους αυτό φαίνεται πως δεν μετρούσε πολύ». Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 8 Απριλίου του 2009, όταν η κοπέλα που βρισκόταν στο δεύτερο μήνα κύησης άφησε την τελευταία της πνοή, ενώ νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βοστάνειου Νοσοκομείου. Η άτυχη 29χρονη πηγαινοερχόταν στο νοσοκομείο επί τρεις ημέρες, καθώς, όπως καταγγέλλει η οικογένειά της, οι γιατροί την καθησύχαζαν λέγοντάς της ότι την ταλαιπωρούσε μια απλή ίωση. Η είδηση του θανάτου της κοπέλας, η οποία είχε παντρευτεί πριν από μόλις επτά μήνες, προκάλεσε σοκ στους συγγενείς της αλλά και στην τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης.

Espressonews.gr

Vlaxos
Συνέχεια...

Ξυπνούν οι μνήμες…


Οι μνήμες από τη φρικτή δολοφονία της 13χρονης Βασούλας θα ξυπνήσουν στις 10 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Εφετείου Λαμίας. Ο Χρήστος Βουλγαράκης, στις 27 Απριλίου του 2002, στο χωριό Πελασγία Φθιώτιδας, σκότωσε με τον πιο βάναυσο τρόπο την 13χρονη κόρη του για να εκδικηθεί τη μητέρα της, Αθανασία Βελεσιώτη.


Πιο συγκεκριμένα, ο ιατροδικαστής, Χρήστος Λευκίδης, εντόπισε βαθιά τραύματα στο χείλος του στόματος, τον τράχηλο, την καρωτίδα, τα νεφρά, την κοιλιά, τους μαστούς αλλά και τα δάκτυλα. Υπενθυμίζεται πως η ανήλικη κοπέλα βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Πρωτοδίκως, στον δολοφόνο είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης 21 χρόνων. Ωστόσο, αφού εξέτισε το 1/3 της ποινής του αφέθηκε ελεύθερος.

[Πηγή]


Vlaxos
Συνέχεια...

Νταϊανα Ιγροπουλου, Δεκεμβριος ‘09, Max...



Vlaxos
Συνέχεια...

16χρονοι συνελήφθησαν στη Ν.Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης – Πέταξαν μολότωφ σε περιπολικό...


Δύο 16χρονοι συνελήφθησαν στη Ν.Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, καθώς εκτόξευσαν πέτρες και βόμβα μολότωφ εναντίον περιπολικού. Οι 16χρονοι... θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα μαζί με τους γονείς τους, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε επίσης δικογραφία

troktiko

Vlaxos
Συνέχεια...

Προκαταρκτική εξέταση για την εισβολή στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και τον τραυματισμό του Πρύτανη ...


Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση με αφορμή την εισβολή κουκουλοφόρων στο Πανεπιστήμιο και τον τραυματισμό του Πρύτανη διέταξε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ι.Σακελάκος. Ο Εισαγγελέας ανέθεσε την έρευνα στην Ασφάλεια και έδωσε εντολή να εντοπιστούν οι υπαίτιοι για τον τραυματισμό του Πρύτανη. Επίσης μελετάται η άρση του πανεπιστημιακού ασύλου σε περίπτωση που πληρούνται οι διατάξεις του νόμου.

[Πηγή]


Vlaxos
Συνέχεια...

Στον ανακριτή οι συλληφθέντες του «Ρεσάλτου» ...


22 οι νεαροί που συνελήφθησαν στο αντιεξουσιαστικό στέκι «Ρεσάλτο» στο Κερατσίνι.

Στον ανακριτή παραπέμπονται να απολογηθούν σήμερα Δευτέρα οι 22 νεαροί που συνελήφθησαν στο αντιεξουσιαστικό στέκι «Ρεσάλτο», στο Κερατσίνι. Εναντίον τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών, ενώ κατηγορούνται επίσης και για τέσσερα πλημμελήματα. Δίωξη για 5 πλημμελήματα άσκησε η Εισαγγελία Πειραιά εναντίον των 42 νεαρών, που κατέλαβαν το δημαρχείο Κερατσινίου και παραπέμπονται στο αυτόφωρο. Όλοι παραμένουν υπό κράτηση. Μεταξύ αυτών είναι και τα δύο παιδιά του Αντιπροέδρου της Βουλής Γρηγόρη Νιώτη. «Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική δικαιοσύνη, όπως έχω εμπιστοσύνη και στα παιδιά μου», δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πειραιά.

[Πηγή]

Vlaxos
Συνέχεια...

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ.ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...

Στους δρομους ολης της Ελλαδας βγαινουν και σημερα οι μαθητες και οι φοιτητες,με αφορμη τη συμπληρωση ενος ετους απο την εν ψυχρω δολοφονια του Αλεξανδρου Γρηγοροπουλου,απο μπατσο ειδικο φρουρο της Ελληνικης Αστυνομιας,στα Εξαρχεια.

Πιο συγκεκριμενα,στις 10:30 πμ εχει κανονιστει η συγκεντρωση στο Πειραια στη Πλατεια Κοραη.
Στις 11πμ η συγκεντρωση στη Τουμπα Θεσσαλονικης.
Στις 12μμ η συγκεντρωση των μαθητων στα Προπυλαια,σταση ΜΕΤΡΟ Πανεπιστημιο.



Αναλυτικα:
10:00 πορεια στο αστυνομικο (Καλλιθεα)
10:00 ΠΟΡΕΙΑ ('ΑΡΓΟΣ-Θεατρακι,Πλατεια Αγ.Πετρου στο Αστυνομικο Τμημα)
10:30 ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ-Πλατεια Κοραη)
10:30 ΠΟΡΕΙΑ (ΚΑΛΑΜΑΤΑ-Πλατεια Ταξιαρχων)
11:00 ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ (Θεσσαλονικη-Τουμπα)
12:00 Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο (Αθήνα-Προπυλαια)
12:00 ΠΟΡΕΙΑ (ΒΟΛΟΣ-Πλατεια Ελευθεριας)
12:30 ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ (ΑΘΗΝΑ-Προπυλαια)
18:00 Πορεία (Ηράκλειο-Πλατεια Λιονταριων)
18:30 ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΡΓΑΤΕΣ κλπ (Χίος-Πλατεια Βουνακιου).

Παραλληλα,στο σημειο αυτο πρεπει να σημειωσουμε πως σημερα δεκαδες ΑΕΙ και ΤΕΙ σε ολοκληρη τη χωρα τελουν υπο καταληψη ενω εκατονταδες ειναι τα σχολεια τα οποια παραμενουν κλειστα και οι μαθητες τους θα παρεβρεθουν στο Πανεκπαιδευτικο Συλλαλητηριο.
Επισης το παρον θα δωσουν οι δασκαλοι και οι καθηγητες,καθως εχουν προγραμματίσει 3ωρη σταση εργασιας,

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ...ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Η ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.

ΧΘΕΣ,ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΤΩΝ ΜΑΤ,ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ,2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΟ ΑΠΘ,ΕΙΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΑΝ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΟΣΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ...ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ;;;;


prezatv

Vlaxos
Συνέχεια...

Έφεση κατά της απόφασης για τον διευθυντή του δημοτικού στην Καβάλα...


Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου υπέδειξε να ασκηθεί έφεση στην απόφασης του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου με την οποία αφέθηκε ελεύθερος ο 44χρονος διευθυντής Δημοτικού Σχολείου στην Καβάλα, ο οποίος είχε συλληφθεί για κατοχή πορνογραφικού υλικού και ναρκωτικών ουσιών.

Ο καθηγητής είχε υποστηρίξει ότι οι «επισκέψεις» στην πορνογραφική ιστοσελίδα έγιναν από άλλο νεαρό άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντος, το οποίο δεν θέλησε να κατονομάσει.

Ο ίδιος αναφορικά με τα 15,7 γραμμάρια χασίς που βρέθηκαν στο σπίτι του, υποστήριξε πως άνηκαν στο ίδιο νεαρό άτομο του οικογενειακού του περιβάλλοντός.


[Πηγή]

Vlaxos
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share