Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Η Σάντρα Μπούλοκ "άδειασε" το twilight!


http://www.oneangryman.com/sandra_bullock/image/Sandra-Bullock.jpg

Η δραματική ταινία "The Blind Side", που ασχολείται με το αμερικανικό φούτμπολ και πρωταγωνιστεί η Σάντρα Μπούλοκ, καθυστέρησε αλλά κατόρθωσε να εκτοπίσει από την κορυφή το "Twilght: New Moon", μετά από τρεις εβδομάδες προβολών.


Πρόκειται για μια τρυφερή ερωτική ιστορία που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Η ταινία παρουσιάζει ένα γιγαντόσωμο, άστεγο νεαρό που τον αναλαμβάνει μια εύπορη οικογένεια, υπό την καθοδήγηση της οποίας αρχίζει να εκδηλώνει ανθρώπινα αισθήματα που πάντα έκρυβε και ένα εξαιρετικό αθλητικό ταλέντο.

Το "The Blind Side" πούλησε εισιτήρια αξίας 20,4 εκατομμυρίων δολαρίων στο τελευταίο τριήμερο της προβολής της, ενώ η "Νέα Σελήνη" 15,7 εκατομμύρια. Και οι δύο ταινίες βγήκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες πριν από τρεις εβδομάδες.
Για να δείτε και το video ,πατήστε:



news 24/7

Anto

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα, ωραία η Χριστουγενιάτικη έκδοση.
    Όσο για την ταινία, να τη δω πρώτα, αλλιώς δεν έχω άποψη.
    Αν και τα ερωτικά δράματα δεν τα μπορώ με τίποτα...
    Καλή εβδομάδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστούμε πολύ ...Να σαι καλά ανεμοδούρα...!

    Όσο για τη ταινία, μάλλον θα πρέπει να σε απαντήσει κάποιος άλλος απο το blog , γιατι ούτε ερωτικά δράματα βλέπω , ούτε ταινίες με ζόμπι....

    Καλη βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο το site μπράβοο!!!:D

    Πάντως πιστέυω ότι το Twilight:New Moon είναι πολύ καλύτερο απο αυτην την ταινία.Αν και δεν την έχω δει αλλά δεν πειράζει.Έχω μανία με το Twilight & Twilight:New Moon οπότε δεν μου αλλάζει γνώμη κανείς...:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share