Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

F1:Ξανά στο χειρουργείο ο Kubica




Η μακρά και κοπιαστική πορεία αποκατάστασης της υγείας του Robert Kubica συνεχίζεται. Ο άτυχος Πολωνός βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο και το Σάββατο 12/3 υποβλήθηκε σε μια νέα χειρουργική επέμβαση. Αρχικά οι γιατροί που τον παρακολουθούν έλπιζαν ότι οι τρεις μεγάλες επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής θα ήταν αρκετές αλλά κρίθηκε ότι είναι απαραίτητη και μία τέταρτη για να αποκατασταθεί η πλήρης κινητικότητα του αγκώνα του.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε από τους Dr Luigi Celli και Dr Francesco Lanza και ο Kubica θα συνεχίσει την αποκατάσταση μέσα στις επόμενες ημέρες. Η γενικότερη εικόνα μέχρι στιγμής της πορείας του Πολωνού είναι θετική σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν αλλά εξακολουθούν να δηλώνουν ότι είναι αδύνατον ακόμα να προβλεφθεί πότε θα αναρρώσει πλήρως.

Πηγή:www.msfree.gr

Vlaxos
Συνέχεια...

Πάοκ-Ολυμπιακός 2-1!

Ανατροπή και ο Πάοκ στη Τούμπα....
Πάοκ-Ολυμπιακός 2-1!
Συνέχεια...

"Είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία" είπε ο Παπανδρέου και γελάει ο κόσμος!




Γελάει ο Κόσμος Γιωργάκη!

Δείτε τη αηδίες ότινανολογίες είπε πάλι ο πρωθυπουργάς της χώρας του οτι να ναι!

Σημαντικό σταθμό για τη χώρα μας, αλλά και για την Ευρώπη χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης, μιλώντας στη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, όπου ενημέρωσε τα μέλη της κυβέρνησης για τις αποφάσεις των Βρυξελλών.

Ο κ. Παπανδρέου απένειμε τα εύσημα στους Έλληνες πολίτες για τις προσπάθειες που καταβάλλουν όλο αυτό το διάστημα, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση πάλεψε πολύ σκληρά αλλά τίποτα δεν θα γινόταν αν οι πολίτες δεν έβαζαν καθημερινά πλάτη.

Από εδώ και στο εξής, τόνισε, είναι αποκλειστικά στο χέρι μας να σωθεί η χώρα και να πάμε μπροστά. Είμαστε, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, στη μέση της φουρτούνας και πρέπει να παραμείνουμε αταλάντευτοι στην πορεία μας.

Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε θετική και τη στάση της αντιπολίτευσης από την οποία ωστόσο ζήτησε να έχει εποικοδομητική στάση στο εξής.

Χαρακτηριστικά τόνισε ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση και οι πολίτες να δίνουν μάχη και κάποιοι να λένε στους πολίτες ότι είναι κορόιδα και δεν πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια.

Ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τους υπουργούς μεγαλύτερη αφοσίωση στο έργο που ανέλαβε η κυβέρνηση και επεσήμανε ότι οι αντιδράσεις των κατεστημένων συμφερόντων θα συνεχιστούν, αλλά υπενθύμισε ότι «εμείς είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία και όχι υπερασπιστές των κατεστημένων συμφερόντων». Ζήτησε περισσότερη δουλειά, σύνεση και υπομονή, ενώ απευθυνόμενος εντός και εκτός της κυβέρνησης, τόνισε ότι «χρειάζεται ενότητα για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο στόχο μας».

πηγή:newsday.gr



Αnto-Pets!
Συνέχεια...

ΠΑΕ ΑΕΛ: Στείλτε τον Μπέο στον αγύριστο!

Σκληρή ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ....
Όπως και περιμένουμε σκληρές τιμωρίες γι αυτά τα παράσιτα που κάνουν κουμάντο στο ελληνικό ποδόσφαιρο!
Αλλά δείξε μου το κράτος σου, να σου πώ ποιός είσαι....!
Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της Λάρισας:



«Εξύβριση προς του φιλάθλους» ήταν με βάση το φύλλο αγώνα ο λόγος για τον οποίο ο αρχηγός της ομάδας μας αποβλήθηκε. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να το αποδεχθούμε.

Με τη μόνιμη υποτίμηση της νοημοσύνης των φιλάθλων, τη συνεχή επίδειξη ανηθικότητας και τραμπουκισμού, τι θα γίνει όμως; Να τιμωρηθεί, λοιπόν, αυτός που έβρισε τον κόσμο, αλλά θα μείνει και πάλι στο απυρόβλητο εκείνος που επί 90 λεπτά έβριζε την οικογένεια του Νίκου Νταμπίζα (ευτυχώς που η σύζυγος και τα δυο παιδιά του ήταν αρκετά διαζώματα πιο πάνω για να ακούσουν), τους συμπαίκτες του και την πόλη της Λάρισας; Στη συνείδησή μας, η δικτατορία έπεσε το 1974. Πώς γίνεται να βιώνουμε καθημερινά καταστάσεις χούντας, για τις οποίες κανείς δεν επεμβαίνει, αφού ο παρατηρητής της Superleague δεν κατέγραψε την χυδαία συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου; Δεν θα αναρωτηθούμε τι δουλειά είχε εκεί. Γνωρίζουμε ότι, ως πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, απαγορεύεται η ενασχόλησή του με οποιαδήποτε άλλη ΠΑΕ και καλούμε τις αρμόδιες αρχές να επιληφθούν άμεσα της κατάστασης και να τον στείλουν στον αγύριστο.

Για τις διαιτητικές αποφάσεις στον συναρπαστικό αγώνα με τον Πανιώνιο, όλοι είδαν ότι υπήρξαν παιδαριώδη λάθη εκατέρωθεν. Θεωρούμε ότι για ακόμα μία φορά μας στέρησαν το δικαίωμα να προηγηθούμε και τοποθετούμε το γκολ του Πανκράτ στη λίστα της ντροπής (Βενετίδης με Καβάλα, Σίμιτς με Πανιώνιο στον α' γύρο, Μετίν με Ολυμπιακό Βόλου).

Όσο για τη σημερινή αγωνιστική παρουσία της ομάδας, ο κόσμος της Λάρισας μόνο υπερήφανος μπορεί να είναι γι' αυτή την ΑΕΛ. Γι' αυτή τη φανέλα που έχει μάθει να επιβιώνει στις πιο δύσκολες, τις πιο τραγικές καταστάσεις. Ποτέ δεν υπέκυψε, όσο κι αν πιέστηκε, ποτέ δεν προσκύνησε και ποτέ δεν θα το κάνει.




Anto-Pets!
Συνέχεια...

Sex κατά τη δειάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα!

Να και μια άλλη ωραία οπτική γωνία του ποδοσφαίρου!
Δείτε το video:







Anto-Pets!
Συνέχεια...

Κέρκυρα-Άρης 3-4, Άεκ-Καβάλα 1-0. (Tελικά αποτελέσματα)




Συγκλονιστικό μάτς στη Κέρκυρα, ανάμεσα στη τοπική ομάδα της Κέρκυρας και στον ΑΡΗ ....

Παιχνίδι με άγρια ομορφιά, με ανατροπές, αποβολές, 7 goal, πάρα πολλές ευκαιρίες , δοκάρι!
Μακάρι όλο το χρόνο να βλέπαμε τέτοια παιχνίδια στο άθλιο ελληνικό ποδόσφαιρο της λαμογιάς και της "κασσέτας".! Συνέχεια...

Επί 9 μέρες νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του ήταν ο Μ.Ρασούλης!!




Θερμά συλληπητήρία στον τεράστιο μουσικοσυνθέτη Μανώλη Ρασούλη...

Διαβάστε αναλυτικά τις συγκλονιστικές λεπτομέρειες απο τον τραγικό θάνατο του τεράστιου Έλληνα Μουσικού:


Μόνος όπως ζούσε τον τελευταίο καιρό "έφυγε" από την ζωή ο γνωστός μουσικοσυνθέτης. Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες έρχονται στο φως αφού όπως έγινε γνωστό σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο Μ.Ρασούλης παρέμενε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην περιοχή της Μ.Μπότσαρη στην Θεσσαλονίκη από 7 ως 9 ημέρες. Γνωστοί και φίλοι τον αναζήτησαν σε όλο αυτό το διάστημα ωστόσο ο μουσικοσυνθέτης δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα τακτική όμως που εφάρμοζε συχνά όταν δεν βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο όταν πέρσασε σχεδόν μια βδομάδα χωρίς να δώσει σημεία ζωής πήγαν με κλειδαρά στο σπίτι του, άνοιξαν την πόρτα και τον βρήκαν νεκρό.


Συνέχεια...

Kέρκυρα-Άρης 2-3 ....Αέκ-Καβάλα 0-0....(73ο λεπτό)!




Συγκλονιστικό παιχνίδι στη Κέρκυρα με πολλά goal, ανατροπές στο scor και πολλές φάσεις!


Kέρκυρα-Άρης 2-3 ....Αέκ-Καβάλα 0-0....(70ο λεπτό)!

Συνέχεια...

Αναστήθηκε μετά από ευθανασία!




H Θέληση για τη ζωή ήταν μεγαλύτερη απο τα σχέδια κάποιων.

Διαβάστε αναλυτικά:




Ο Wall-E είναι ένα κουτάβι γεμάτο θέληση για ζωή. Μόλις τριών μηνών, βρέθηκε με τα άλλα πέντε αδερφάκια του παρατημένο έξω από ένα καταφύγιο ζώων στην Οκλαχόμα. Ο υπεύθυνοι του κέντρου, έκριναν σωστό να τα θανατώσουν επειδή ήταν όλα άρρωστα.

Έτσι κι έκαναν λοιπόν. Και τα πέντε κουτάβια υπέστησαν ευθανασία. Μάλιστα, ο θάνατος τους επιβεβαιώθηκε και από κτηνίατρο. Ανάμεσα τους και ο μικρούλης Wall-E,που παρόλο που φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια!

Πεταμένος σε ένα κάδο μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια του, άρχισε να κουνάει την ουρά του μπας και κάποιος τον δει και τον ελευθερώσει.

Όπως είναι φυσικό, η είδηση της ανάστασης του διαδόθηκε αμέσως και πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να δώσουν ένα καταφύγιο στο πανέμορφο σκυλάκι που αποδείχτηκε μαχητής!



Αnto-Pets!
Συνέχεια...

Η Φύση εκδικείτε σιγά σιγά....Video Aπο το τσουνάμι της Ιαπωνίας!

Παρασέρνει αυτοκίνητα και βάρκες λές και είναι χάρτινα παιχνίδια...
Η Φύση ολοένα και αυξάνει τις επιθέσεις της!
Δείτε το video:







Anto-Pets!
Συνέχεια...

2-1 Kέρκυρα-Άρης, Άεκ-Καβάλα 0-0.(Ημίχρονο)!






2-1 Kέρκυρα-Άρης, Άεκ-Καβάλα 0-0.(Ημίχρονο)!

Συνέχεια...

Στο εδώλιο θα κάτσει ο κύπριος φοιτητής, Αυγουστίνος Δημητρίου για την υπόθεση της "Ζαρντινιέρας".





Απίστευτο και όμως αληθινό.... Εδώ είναι που τους λές,Ε! Είστε ΜΠΑΤΣΟΙ!....
Διαβάστε αναλυτικά:


Κατηγορούμενος για απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, στάση, διατάρεαξη κοινής ειρήνης πρόκληση διακεκριμένων φθορών και αντίσταση κατά της αρχής θα καθίσει στο εδώλιο του γ τριμελούς πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης ο Κύπριος σπουδαστής Αυγουστίνος Δημητρίου, μετά από μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του οι αστυνομικοί που καταδικάστηκαν στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του! Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Αυγουστίνος ήταν στην πλατεία Χημείου του ΑΠΘ, έσπαζε και πετούσε μάρμαρα σε αστυνομικούς και συμμετείχε σε ομάδα που πετούσε βόμβες μολότοφ! Η υπόθεση εκδικάζεται αύριο μετά από αναβολή που είχε πάρει τον περασμένο Απρίλιο, λόγω του ότι ο κύπριος σπουδαστής δεν είχε καταφέρει να παραστεί στη δίκη λόγω ασθένειας.


Αnto-Pets!
Συνέχεια...

Kέρκυρα-'Αρης 1-0(Στο 22')!

Ο Στολτίδης στρώνει στον Μαζνόβ και αυτός με σουτ από το ύψος της περιοχής νικάει τον Σηφάκη.
1-0 στο 22ο λεπτό.
Συνέχεια...

Νέες, ωραίες αλλά χωρίς sex οι Ελληνίδες..


Είναι νέες, ωραίες, δυναμικές, με μία γρήγορη ματιά οι σύγχρονες Ελληνίδες φαίνεται να τα έχουν όλα… σχεδόν. Τι τους λείπει; Η ερωτική ζωή… Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των...




γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή.



Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό φτάνει το 75%. Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από... έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.



Το 30% των γυναικών παραδέχονται, ότι δεν είναι μονογαμικές, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση.





Το… αίμα τους πίσω, δείχνουν να παίρνουν οι πιο ώριμες και οι πιο 'ζουμερές' γυναίκες, καθώς αποδεικνύονται πιο αποδοτικές στον ερωτικό τομέα, παρόλο, που δεν πληρούν τα κριτήρια της γυναίκας-μοντέλου.



Σύμφωνα με τους επιστήμονες, αυτό οφείλεται, όσον αφορά τις πιο ώριμες γυναίκες, στο ότι μετά την εμμηνόπαυση μειώνονται τα οιστρογόνα και αυξάνονται τα ανδρογόνα, ενώ ορμονική διάσταση των γυναικών με καμπύλες, είναι περισσότερο έτοιμη για καλύτερους οργασμούς. Απόδειξη, τα ανατολικά ερωτικά πρότυπα, που δείχνουν πάντα γυναίκες πληθωρικές και όχι… ανορεξικές.



Στο μεταξύ η έρευνα, καταρρίπτει το μύθο, που θέλει τους άνδρες 'να ερωτεύονται με τα μάτια και οι γυναίκες με τα αυτιά', γιατί οι γυναίκες σε έναν άνδρα κοιτάνε, όλα τα άλλα εκτός από τα… πνευματικά χαρίσματα. Τα κριτήρια για την επιλογή των αρσενικών συντρόφων, λοιπόν, στηρίζονται στην εμφάνιση και συγκεκριμένα εξετάζονται εξονυχιστικά… οι γλουτοί, η πλάτη, τα πόδια το στέρνο και τα γεννητικά όργανα.



Επίσης, έδειξε, ότι οι γυναίκες και οι άνδρες αντιμετωπίζουν τα ίδια περίπου προβλήματα, όσον αφορά στη σεξουαλική δυσλειτουργία, κάτι, που αποδεικνύει, ότι τα δύο φύλα δε διαφέρουν και τόσο στη σεξουαλικότητά τους.



Μάλιστα, οι επιστήμονες, τονίζουν, ότι τα γονίδια, που ελέγχουν τη σεξουαλικότητά μας είναι ίδια στα δύο φύλα, όπως ίδιες είναι οι περιοχές του εγκεφάλου, που ελέγχουν τη σεξουαλική ορμή και φαντασίωση.



Αnto-Pets!

Συνέχεια...

Musical Frappediser - Μουσική Φραππεδιέρα

Το Project αυτό δημιουργήθηκε απο φοιτητές του ΤΕΙ Καβαλας στο τμήμα Βιομηχανικής Πληροφορικής για



το μάθημα "Ενσωματομένα Συστήματα" (Τεχνολογιά Λογισμικού) ΤΕΛΟ 3

Το Musical Frappediser είναι μια αυτόματη μηχανή παρασκευής φραπέ.
Φτιάχνει 12 διαφορετικούς τύπους φραπέ και ανάλογα με την επιλογή,παίζει το καταλλάληλο κομμάτι μουσικής.

-------Ομάδα-----------

Τσερέλης Ανδρέας
Μακρής Εμμανουήλ
Κουτρογιάννης Κων/νος
Τριανταφυλλίδου Αθανασία
Γουλάρα Μαριλένα



Man


Συνέχεια...

"No curioso" - Μην είσαι περιεργος

Δείτε το επόμενο βίντεο τραβηγμένο στους δρόμους της Βραζιλίας όπου σε μια γέφυρα ένας τυπάς κάνει φάρσα σε περαστικούς...






Man


Συνέχεια...

Επιστρέψαμε με νέες ιδέες και όρεξη!

Αγαπημένοι μας φίλοι αναγνώστες,μετά απο αρκετό καιρό επιστρέφουμε με δυναμικότητα και γεμάτο όρεξη

Μείνετε συντονισμένοι.....

Man
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share