Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

"Είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία" είπε ο Παπανδρέου και γελάει ο κόσμος!




Γελάει ο Κόσμος Γιωργάκη!

Δείτε τη αηδίες ότινανολογίες είπε πάλι ο πρωθυπουργάς της χώρας του οτι να ναι!

Σημαντικό σταθμό για τη χώρα μας, αλλά και για την Ευρώπη χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου τις αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης, μιλώντας στη σημερινή συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, όπου ενημέρωσε τα μέλη της κυβέρνησης για τις αποφάσεις των Βρυξελλών.

Ο κ. Παπανδρέου απένειμε τα εύσημα στους Έλληνες πολίτες για τις προσπάθειες που καταβάλλουν όλο αυτό το διάστημα, τονίζοντας ότι η κυβέρνηση πάλεψε πολύ σκληρά αλλά τίποτα δεν θα γινόταν αν οι πολίτες δεν έβαζαν καθημερινά πλάτη.

Από εδώ και στο εξής, τόνισε, είναι αποκλειστικά στο χέρι μας να σωθεί η χώρα και να πάμε μπροστά. Είμαστε, όπως τόνισε χαρακτηριστικά, στη μέση της φουρτούνας και πρέπει να παραμείνουμε αταλάντευτοι στην πορεία μας.

Ο κ. Παπανδρέου χαρακτήρισε θετική και τη στάση της αντιπολίτευσης από την οποία ωστόσο ζήτησε να έχει εποικοδομητική στάση στο εξής.

Χαρακτηριστικά τόνισε ότι δεν μπορεί η κυβέρνηση και οι πολίτες να δίνουν μάχη και κάποιοι να λένε στους πολίτες ότι είναι κορόιδα και δεν πρέπει να συνεχίσουν την προσπάθεια.

Ο Πρωθυπουργός ζήτησε από τους υπουργούς μεγαλύτερη αφοσίωση στο έργο που ανέλαβε η κυβέρνηση και επεσήμανε ότι οι αντιδράσεις των κατεστημένων συμφερόντων θα συνεχιστούν, αλλά υπενθύμισε ότι «εμείς είμαστε αντιεξουσιαστές στην εξουσία και όχι υπερασπιστές των κατεστημένων συμφερόντων». Ζήτησε περισσότερη δουλειά, σύνεση και υπομονή, ενώ απευθυνόμενος εντός και εκτός της κυβέρνησης, τόνισε ότι «χρειάζεται ενότητα για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο στόχο μας».

πηγή:newsday.gr



Αnto-Pets!

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share