Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Νέος προπονητής του Άρη ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.....Τεράστιο όνομα στη προπονητική σχολή..!!!

χ

O Hector Raul Cuper στον ΑΡΗ!

H ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την πρόσληψη του Hector Raul Cuper στην θέση του προπονητή της ομάδας για ένα χρόνο. Ο Αργεντίνος τεχνικός γεννήθηκε στις 16 Νοεμβρίου του 1955, στην πόλη Chabas της επαρχίας Santa Fe. Ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στις Club Ferro Carril Oeste, Independiente Rivadavia, Huracan και κατέκτησε δύο φορές το πρωτάθλημα Αργεντινής, το 1982 και το 1984 (με την Ferro), ενώ είχε και πέντε συμμετοχές με την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής.


Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από την Huracan με την οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση (καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου). Το 1995 ανέλαβε τηνLanus με την οποία κατέκτησε το Copa CONMEBOL. Το καλοκαίρι του 1997 ανέλαβε την Mallorca με την οποία τερμάτισε στην πέμπτη θέση του πρωταθλήματος, ενώ έφτασε και στον τελικό του Copa del Rey, όπου έχασε από την Barcelona. Την επόμενη σεζόν κατέκτησε το Supercopa de Espana, ενώ έφτασε ως τον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων όπου ηττήθηκε από την Lazio. Την ίδια στιγμή όμως τερματισε στην τρίτη θέση της Πριμέρα και κέρδισε την έξοδο στο επόμενο Champions League. Συνέχισε στην Valencia. Κατέκτησε και πάλι απέναντι στην Barcelona, το Supercopa de Espana. Στο ισπανικό πρωτάθλημα, τερμάτισε στην τρίτη θέση, κερδίζοντας τη συμμετοχή της ομάδας του στο Champions League, όπου έφτασε μέχρι και τον τελικό, χάνοντας από τη Real Madrid. Την σεζόν 2000-2001 έφτασε πάλι στον τελικό του Champions League, χάνοντας αυτή τη φορά από τη Bayern Munich στη διαδικασία των πέναλτι.


Το καλοκαίρι τον βρίσκει στον πάγκο της INTER με την οποία κατέκτησε τον πρώτο χρόνο την δεύτερη και τον δεύτερο την Τρίτη θέση. Επέστρεψε σην συνέχεια στην Mallorca στα μέσα της χρονιάς και την έσωσε από βέβαιο υποβιβασμό, Η επόμενη σεζόν 2007-2008, το βρήκε στον πάγκο της Real Betis, όπου παρέμεινε μέχρι το Δεκέμβρη του 2007. Τον Μάρτιο του 2008 ανέλαβε την Parma από την οποία αποχώρησε λόγω πολλών οικονομικών προβλημάτων και μέχρι χθες αποτελούσε τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Γεωργίας.


Ο Hector Raul Cuper αναμένεται στην Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Πέμπτη στις 12:40. Την αυριανή προπόνηση θα πραγματοποιήσει ο άμεσος συνεργάτης του και γυμναστής Άνχελ Πουέμπλα, ενώ συνεργάτης του στην ομάδα θα είναι ο βοηθός του και στην εθνική Γεωργίας κ. Φανταγκούσι.


Αrisfm



Anto
Συνέχεια...

Πρόγνωση καιρού

Δείτε τον καιρό και τις κατευθύνσεις των ανέμων με αυτό το εύχρηστο τρόπο που έχουν φτιάξει στην παρακάτω ιστοσελίδα





Man
Συνέχεια...

Χάρτης με πλοία

Δείτε όλα τα πλοία της Ελλάδος,σε ποιά θέση βρίσκονται σε πραγματικό χρόνο.






Man
Συνέχεια...

Κλειστά λόγω νέας γρίπης τμήματα σχολείων στη Θεσσαλονίκη

Κλείνουν από την Τρίτη και για επτά ημέρες η A΄ και η Γ΄ Τάξη του Γενικού Λυκείου Πολυγύρου του Νομού Χαλκιδικής και το Α1 και Α2 Τμήμα Λυκείου του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων υης νέας γρίπης.
Την παύση των μαθημάτων εισηγήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, βάσει του Επιχειρησιακού πρωτοκόλλου, η υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.
 Corfas
protothema.gr
Συνέχεια...

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ Recuva

http://img23.imageshack.us/img23/3760/000ff0305238504.jpg 

Για επαναφορά διαγραμμένων αρχείων σας βάζω το λινκ από ένα freeware που πιστεύω ότι είναι πολύ χρήσιμο!!!
download Recuva


Corfas

Συνέχεια...

Η Sony Ericsson βγάζει το πρώτο κινητό με λογισμικό Android



Το νέο δημιούργημά της, το κινητό τηλέφωνο Χ10, το οποίο θα είναι το πρώτο που θα λειτουργεί με το λογισμικό Android της Google παρουσίασε σήμερα η Sony Ericsson. Το τηλέφωνο αναμένεται να διατεθεί στην αγορά την επόμενη χρονιά.

Η ζημιογόνα εταιρεία – η τρίτη μεγαλύτερη κατασκευάστρια κινητών τηλεφώνων στον κόσμο – αντιμετωπίζει προβλήματα από το 2008, καθώς τα νέα μοντέλα της δεν έχουν καταφέρει να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών. Ενδεικτικό είναι ότι οι πωλήσεις της συρρικνώθηκαν το προηγούμενο τρίμηνο κατά 45% σε σχέση με ένα χρόνο νωρίτερα.

Το Χ10 θα διαθέτει touch screen οθόνη 4,0 ιντσών, θα λειτουργεί με τον επεξεργαστή Snapdragon της Qualcomm και θα διαθέτει κάμερα 8,1 megapixel.

Το πρώτο της κινητό με το λογισμικό της Google – το μοντέλο Cliq – είχε παρουσιάσει το Σεπτέμβριο και η Motorola.

Πηγή: naftemporiki.gr

jose
Συνέχεια...

Δείτε το video απο τον απίστευτο τραυματισμό του Γιώργου Πρίντεζη...

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το α’ ημίχρονο(Μάλαγα-Κοχασόλ), ο Έλληνας άσος ύστερα από μια θεαματική προσπάθειά του να καρφώσει έπεσε με το κεφάλι στο παρκέ και το αίμα όλων πάγωσε στο γήπεδο.
Μάλιστα έπαθε και προσωρινή αμνησία....
Τον πήρε το φορείο με κολάρο και τον πήγαν στο νοσοκομείο και διέγνωσαν κάταγμα ωμοπλάτης...
Λογικά ο Γιάννης Πρίντεζης θα μείνει πάνω απο ένα μήνα εκτός παρκέ....

Για να δείτε το video, πατήστε συνέχεια:



Anto
Συνέχεια...

Θα δούμε στο cinema και Sin City2....?


O Παραγωγός του Sin City 1 , δήλωσε οτι θα γίνει και το Sin City 2....
Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν απο το 2010 με μία νέα ιστορία...
Εμείς είμαστε φανατικοί με αυτή την ασπρόμαυρη ταινία! , οπότε η χαρά μας ήταν τεράστια με το που το μάθαμε .....
Aυτή η ταινία ή θα είχε φανατικούς οπαδούς ή φανατικους "εχθρούς"....


Anto

Συνέχεια...

Esquire Νοεμβρίου 2009 με Χριστόφορο Παπακαλιάτη....(Εξώφυλλο)!




Συνέχεια...

Πίτσα-Μπύρα-Μπάλα σήμερα.....To σημερινό πρόγραμμα του champions League για την φάση των 32....




Πίτσα...Μπύρα...Μπάλα....

  • Αποέλ-Πόρτο
  • Ατλέτικο Μαδρίτης-Τσέλσι
  • Μακάμπι Χάιφα-Γιουβέντους
  • Μαντσεστερ Γ.-Τσσκα Μόσχας
  • Μαρσέιγ-Ζυρίχη
  • Μίλαν-Ρεάλ Μαδρίτης
  • Μπαγέρν Μ.-Μπορντό
  • Μπεσίκτας-Βόλφσμπουργκ....

Ξεχωρίζουν το παιχνίδι της Μίλαν με τη Ρεάλ Μαδρίτης...!!!!


Anto
Συνέχεια...

Βγήκε το Nitro Νοεμβρίου 2009 με τη Δέσποινα Βανδή.....(Εξώφυλλο)....!!!!




Συνέχεια...

Ψυχάκιας έστελνε ευχετήριες κάρτες με γυμνές φωτογραφίες της πρώην του...



Με διετή κοινωνική εργασία τιμωρήθηκε ένας άνδρας από το Murfreesboro του Tennesse επειδή έστειλε άσεμνες ευχετήριες κάρτες στους συγγενείς της γυναίκας με την οποία διατηρούσε παλαιότερα δεσμό.

Το παράπτωμα του 56χρονου άνδρα δεν ήταν η αποστολή των ευχών αλλά το περιεχόμενο των καρτών όπου εικονιζόταν γυμνή η πρώην φίλη του σε άσεμνες πόζες.

Ο άνδρας κατηγορήθηκε για φωτογράφηση της γυναίκας εν αγνοία της και παρά τη θέλησή της και για καταπάτηση της ιδιωτικότητάς της.


iKypros


Anto

Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share