Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Θεωρία - Ασκήσεις λυμένες για Μίκρο 1

Συνέχεια...

Μενεγάκη-Στεφανίδου....Σιγά να μη κάνατε καμιά τρέλα.....Αμακιγιάριστες....ε και???





























Σιγά μη κάνατε καμιά τρέλα.....

Και τι έγινε που το κάνατε αυτό....???
Αποδείξατε κάτι????
Δείξατε κάτι????
Αμα είχατε μαγκιά...Άς βγαίνατε κάθε φορά έτσι...!!!!
Τολμάτε ...;
Μπά!
Και όχι στη τηλεόραση, που σας βγάζουν όπως θέλετε....
Να εμφανιστείτε π.χ σε μια εκδήλωση χ. μακιγιάζ....
Μπορείτε ...;
Μπά....
Τίποτα δε κάνατε ...Καλύτερα να φτιάχνατε κάνα πουρέ...!!!
Άσε που άκουσα οτι αυτό έχει ξανά γίνει παλιότερα στη τηλεόραση απο τη Κορμηλά....
Δεν κάνατε και κάτι πρωτότυπο δηλαδή....
Άιντε γιατι πολύ θέμα έγινε τελευταία...!!!



Αnto
Συνέχεια...

ΤΑ ΟΧΙ ΤΟΥ Χ-FACTOR



ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ!

Corfas
Συνέχεια...

ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΛΑΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΜΑΡΑ ΑΛΜΑΖΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...

 




ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΛΑΥΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΜΑΡΑ ΑΛΜΑΖΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...


Corfas Συνέχεια...

Portishead - All Mine

Ένα τραγουδάκι από τους Portishead για σας...



jose
Συνέχεια...

Το “123456″ ήταν το πιο κοινό Hotmail password

phishing-1

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, τη προηγούμενη βδομάδα κλάπηκαν περισσότερα από 30.000 email accounts και κωδικοί πρόσβασης, από τα οποία αρκετά αναρτήθηκαν στο Pastebin από έναν ανώνυμο χρήστη. Τα email που κλάπηκαν ήταν από διάφορες γνωστές υπηρεσίες webmail, συμπεριλαμβανομένων των Hotmail, Gmail, Yahoo,AOL, Comcast, και Earthlink.

Ο Bogdan Calin κατάφερε να συλλέξει 10.028 από τα παραπάνω accounts και passwords που κλάπηκαν και τα χρησιμοποιείσαι για να βγάλει μερικά πολύ ενδιαφέροντα αποτελέσματα. Αρχικά αυτό που έκανε ο Calin ήταν να “καθαρίσει” τη λίστα με τα accounts. Ενώ όντως στη λίστα βρίσκονταν 10.028 emails, μόνο τα 9.843 είχαν κωδικούς πρόσβασης. Στη συνέχεια, από τα 9.843 mail βρήκε ότι τα 8,931 (περίπου το 90% αυτών) είχαν μοναδικούς κωδικούς πρόσβασης. Μάλιστα ο μεγαλύτερος από αυτούς τους κωδικούς είχε μήκος 30 χαρακτήρων (lafaroleratropezoooooooooooooo), ενώ ο μικρότερος μόλις 1 χαρακτήρα.

Μετά προχώρησε την έρευνα του για να δει ποιος ήταν ο πιο κοινός κωδικός. Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα του, ο πιο κοινός κωδικός ήταν το “123456” και τον μοιράζονταν 64 mail. Το “123456789” εμφανίστηκε επίσης σε 18 accounts, το “Alejandra” 11 φορές, ενώ το “111111” 10 φορές και το “alberto” 9. Εκτός από τις ακολουθίες αριθμών και τα πρώτα ονόματα, φράσεις και λέξεις όπως “iloveyou” και “America” ήταν επίσης πολύ δημοφιλείς κωδικοί.


Πηγή: www.away.gr


Man
Συνέχεια...

Αποκολλήθηκε τμήμα της οροφής του Βυζαντινού Μουσείου...


Το βράδυ της Παρασκευής, μετά το πέρας του ωραρίου λειτουργίας του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου, έγινε μερική αποκόλληση γυψοσανίδων από την οροφή της εισόδου της μόνιμης έκθεσης, κατασκευής 2004, χωρίς να τραυματιστεί εργαζόμενος ούτε να υποστούν βλάβες αρχαία, αφού δεν υπάρχουν αντικείμενα στο χώρο αυτό.

Διενεργήθη αυτοψία από αρμόδιους τεχνικούς, αναμένεται το πόρισμα και η οροφή θα επισκευαστεί σε λίγες μέρες. Το Μουσείο παραμένει ανοικτό ως προς την περιοδική έκθεση «Warhol:Icon». Από το Σάββατο θα είναι ανοικτή και η μόνιμη έκθεση.

Πηγή:prtothema

Vlaxos

Συνέχεια...

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ...

Ένας 30χρονος που μέσα σε έξι μήνες επιτεθηκε σε 11 γυναίκες και βίασε τις έξι συλλήφθηκε λίγες ώρες πριν απο της Αστυνομικες αρχες. Γεννετηρα η Μύκονος, μεγαλωμένος στη Νίκαια του Πειραιά ο Αντώνης Κ., έκανε τησ βολτες του με το μηχανάκι του στις περιοχές του Πειραιά, του Νέου Φαλήρου, της Καλλιθέας, του Κολωνού και των Αγίων Αναργύρων  αφού έβρισκε τα θύματά του, με την χρηση ενός στιλέτου με λαβή μήκους 21 cm τα ακινητοποιούσε και τα βίαζε.


Οι αστυνομια, από τις περιγραφές των θυμάτων  καταφέραν να φτιάξουν το προφίλ του και με μπλόκα που έστηναν στις περιοχές που αποτελούσαν πεδία δράσης του προσπαθούσαν να τον πιασουν. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε γίνει φόβος και τρόμος και ο τρόπος δράσης του έδειχνε άτομο βαριά αρρωστημένο…Είναι ίσως η σημαντικότερη περίπτωση μετά τις περιπτώσεις  «δράκων» που είχαν απασχολήσει την Ελλάδα τις περασμένες δεκαετίες» τονίζει αξιωματικός της Ασφάλειας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την εξέταση του συγκεκριμένου προέκυψε πως το τελευταίο εξάμηνο είχε διαπράξει έξι βιασμούς και πέντε απόπειρες και δεν αποκλείεται από την περαιτέρω έρευνα να προκύψουν και άλλες περιπτώσεις.



πηγη:protothema.gr Συνέχεια...

Το πιο ευρηματικό πανό στο Καμπιονάτο για το 2009!


Το πιο απίθανο πανό στη Serie A για το 2009!





H Τορίνο απέτυχε παταγωδώς μέσα στο 2009 καθώς υποβιβάστηκε τον περασμένο Μάη στη Serie B, το παρήγορο όμως για αυτήν είναι πως στο τέλος του έτους κατέκτησε ένα βραβείο.




Για την ακρίβεια, όχι η ομάδα της "γκρανάτα" αλλά η 22χρονη φανατική οπαδός της, Ελεονόρα Ινγκράσια, η οποία κέρδισε το βραβείο "Sandro Ciotti", τίτλος που απονέμεται κάθε χρόνο από μία διακεκριμένη επιτροπή (μεταξύ της οποίας ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Τζανκάρλο Αμπέτε και ο πρόεδρος της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής Τζάνι Πετρούτσι) στον/στην οπαδό με το πιο ευρηματικό πανό στα γήπεδα του Καμπιονάτο.

"Τουλάχιστον είμαι μεθυσμένη", ήταν το περιεχόμενο πανό που ανήρτησε η συγκεκριμένη οπαδός σε μία από τις εξορμήσεις της για να δει την Τορίνο (παρακολούθησε όλα τα παιχνίδια της αγαπημένης της ομάδας μακριά από το "Ολίμπικο" τη σεζόν του οδυνηρού υποβιβασμού) και φυσικά πήρε την πρωτιά στα πιο ευφυή συνθήματα.

Η δεύτερη θέση πήγε σε έναν οπαδό της Μίλαν, ο οποίος "εμπνεύστηκε" από τη σχέση του πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με το νεαρό μοντέλο Νοέμι, η οποία αποκάλυψε ότι τον αποκαλούσε χαϊδευτικά "Πάπι", για να γράψει σε ένα πανό: "Πάπι, αγόρασέ μου τον Αντεμπαγιόρ. Υπόγραψε και τη Νοέμι".

Όσο για την τρίτη θέση αυτή πηγαίνει στους οπαδούς της Ρόμα, οι οποίοι θέλοντας να πείσουν τη Ροζέλα Σένσι να πουλήσει τις μετοχές της σε νέους επενδυτές, χρησιμοποίησαν την αγγλική εκδοχή του ονόματός της, για να πουν: "Εάν υπάρχει πραγματικά κάποια προσφορά, γίνε σαν τη Σκάρλετ Ο'Χάρα, όσα παίρνει ο άνεμος".

Φυσικά, περίοπτη θέση σε αυτή τη λίστα κατέχουν και διάφορα άλλα πανό που αναρτήθηκαν στα ιταλικά γήπεδα το 2009 όπως: "Μπερλουσκόνι, εάν έχεις μαλλιά αυτό το οφείλεις στην επιστήμη" (πανό από έναν φοιτητή), "Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη, η Ίντερ τον έχασε" (πανό των οπαδών της Μίλαν για το γεγονός ότι η Ίντερ δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που φιλοξενήθηκε φέτος στην ιταλική πρωτεύουσα), καθώς και "700 γυναίκες Χ Κασάνο, όμως το μυαλό του είναι ακόμα παρθένο" (πανό από οπαδούς της Μπολόνια).

Anto
Συνέχεια...

Μεταφραστής

Λένε ότι είναι απο τους καλύτερους μεταφραστές!
Έχει άπειρους συνδυασμούς γλωσσών...


Screenshot
Κατεβάστε τον,είναι Freeware(1,10Mb)



Man
Συνέχεια...

Νέο τραγούδι του Michael Jackson

Μάικλ Τζάκσον: Κυκλοφόρησε νέο του τραγούδι

Λίγο πριν τα ξημερώματα δημοσιοποιήθηκε το νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι που φέρει τον τίτλο «This is it», όπως και η ταινία, η οποία θα βγει στους κινηματογράφους περί τα τέλη του μήνα.


Ευχάριστα τα νέα για τους χιλιάδες θαυμαστές του βασιλιά της ποπ καθώς σχεδόν 4 μήνες μετά από τον θάνατό του Μάικλ Τζάκσον κυκλοφορεί το νέου του τραγούδι με τίτλο «This is it».


Λίγο πριν τα ξημερώματα δημοσιοποιήθηκε το νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι που φέρει τον ίδιο τίτλο και με την ταινία, η οποία θα βγει στους κινηματογράφους περί τα τέλη του μήνα. Έτσι θα ονομαζόταν και η σειρά των 50 συναυλιών που επρόκειτο να δώσει ο «βασιλιάς της ποπ» στο Λονδίνο τον περασμένο Αύγουστο.


Λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά σχετικά με το συγκεκριμένο τραγούδι. Υπάρχουν φωνητικά από τα αδέλφια του Τζάκσον, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν η ηχογράφησή τους έχει γίνει πριν ή μετά τον θάνατο του Μάικλ. Επίσης, την στιγμή της δημοσιοποίησης του τραγουδιού από την επίσημη ιστοσελίδα του Μάικλ Τζάκσον, δεν υπήρχαν περισσότερες πληροφορίες για το πότε γράφτηκε το τραγούδι και πότε ηχογραφήθηκε, όπως και για το ποιοι εργάστηκαν για αυτό.


Το τραγούδι δημοσιεύθηκε τα ξημερώματα ώρα Γκρίνουιτς και ήδη έχει σταλεί στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Μεγάλης Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, που έχουν δικαίωμα να το παίζουν μετά τις 9.30 το πρωί, ώρα Ελλάδος. Οι θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον θα έχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν σε cd στις 26 Οκτωβρίου, αφού θα περιλαμβάνεται σε ένα άλμπουμ με τον ομώνυμο με τρο τραγούδι τίτλο «This is it». Πληροφορίες βρετανικών μέσων αναφέρουν ότι αυτό το τραγούδι είναι μόνο η αρχή μιας σειράς ακυκλοφόρητων τραγουδιών του Μάικλ Τζάκσον, που βρίσκονται στην κατοχή της οικογένειάς του και θα δημοσιοποιούνται σταδιακά.

Πηγή: imerisia.gr

jose
Συνέχεια...

Επανεξέταση των αδειών για τα κολέγια

Η υπουργός παιδείας,δια βίου μάθησης και θρησκευμάτων δήλωσε οτί θα επανεξεταστούν οι άδειες που είχε δώσει η ΝΔ για τη λειτουργία των κολεγίων!!!

Στις δηλώσεις που έκανε ανέφερε οτί θα υπάρξει συννενόηση με την Ε.Ε. όσον αφορά τον έλεγχο των χαρακτηριστικών των κολεγίων.

Επίσης, δήλωσε οτι θα καναξεκινήσει το πρόγραμμα διδακτικής υποστήριξης και πως οι προσλήψεις θα γίνουν με αξιοκρατικά κριτήρια... Πράγμα κάπως προτώτυπο για το Ελληνικό σύστημα παιδείας... Θα περιμένουμε να δούμε λοιπόν...

Όσοι άνεργοι φιλόλογοι, φυσικοί, μαθηματικοί προσέλθετε... Ίσως ήρθε η σειρά σας... Καλή τύχη!!!

jose
Συνέχεια...

Νεκρός ο τραγουδιστής των Boyzone


O τραγουδιστής των Boyzone, Stephen Gately, πέθανε στην ηλικία των 33 χρόνων, την Κυριακή το πρωί ενώ βρισκόταν στη Μαγιόρκα. Το σώμα του βρέθηκε από τον σύντροφό του Andrew Cowles στο διαμέρισμά τους στο Port d'Andratx νωρίς το μεσημέρι.

Οι πρώτες φήμες αναφέρουν πως πνίγηκε από τον εμετό του, μετά από πάρα πολύ άσχημο μεθύσι... Θα γίνει αυτοψία, αλλα δεν φαίνεται να υπάρχει άλλο άτομο ανακετεμένο σητν υποθεση. "Είμαστε συγκολινσμένοι, είμαι σε shock," δήλωσε ο μάνατζερ των Boyzone Louis Walsh "Ημασταν μαζί τη Δευτέρα, δεν ξέρουμε τι έγινε. Ηταν καταπληκτικός άνθρωπος".

Ο Ronan Keating και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ πήγαν αμέσως στη Μαγιόρκα, οπως φυσικά και οι φίλοι και συγγενείς.

O Stephen Patrick David Gately (17 Μαρτίου 1976 ? 10 Οκτωβρίου 2009) ήταν Ιρλανδός, μουσικός και ηθοποιός, που μαζί με τον Ronan Keating, αποτέλεσε τους lead singers του pop group Boyzone. Ολα τους τα άλμπουμ κατέκτησαν την 1η θέση στη Βρετανία, ενώ το τελευταίο γνώρισε και διεθνή επιτυχία. Με τους Boyzone ο Gately είχε ένα πρωτόγνωρο ρεκόρ των 16 συνεχόμενων singles στο top five των UK Singles Chart. Επαιξε για εκατομμύρια ανθρώπων ζωντανά, και κυκλοφόρησε το σόλο άλμπουμ του το 2000 μετά τη διάλυση του γκρουπ, ένα άλμπουμ που μπήκε στο Τοπ 10 της Βρετανίας και 'εβγαλε' τρία UK hit singles μεταξύ των οποίων και το "New Beginning." Ο Gately το 2008, ενώθηκε ξανά με τους υπόλοιπους Boyzone για μία σειρά Live και ηχογραφήσεων.

Ο Gately παντρεύτηκε τον Andrew Cowles, πρώτα σε μία τελετή δέσμευσης στο Las Vegas το 2003 και έπειτα πιο επίσημα σε μια τελετή στο Λονδίο το 2006. Το 1991 ήταν ένας από τους πρώτους popstars που δήλωσαν ότι είναι gay. Και ήταν το πρώτο μέλος καποιου boyband που το έκανε. Με την επανένωση του γκρουπ, ο Gately ήταν και ο πρώτος που εμφανίστηκε μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του σε ρόλο gay ζευγαριού σε μουσικό βίντεο κλιπ του γκρουπ, και μάλιστα σ αυτό που θα ήταν και το τελευταίο του κλιπ, για το τραγούδι "Better". Βρέθηκε νεκρος πριν δύο μέρες και οι συναδέλφοι του δήλωσαν συγκλονισμένοι... Ο Tim Teeman των The Times τον αποκάλεσε ήρωα για τα διακιώματα των gay και τη θαραλλέα στάση του που τον έκανε να 'βγει από τη ντουλάπα' και να δηλώσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις πριν δέκα χρόνια.

Πηγή: new.e-go.gr

jose
Συνέχεια...

Παίχτης του golf έχασε το χέρι του απο αλιγάτορα!!!;;;;;;?????


Παίκτης έχασε το χέρι του!





Όσοι έχετε δει την ταινία "Happy Gilmore" με τον Άνταμ Σάντλερ θα θυμάστε ότι ο προπονητής του, ο Τσαμπς εξηγεί ότι έχασε το χέρι του από επίθεση από αλιγάτορα!



Δυστυχώς η ζωή μιμήθηκε τον κινηματογράφο και σε ένα τοπικό τουρνουά στη Νότια Καρολίνα, ένας γκόλφερ δέχθηκε επίθεση από αλιγάτορα και έχασε το χέρι του.

Ο 70χρονος άνδρας μάζευε το μπαλάκι από τη λίμνη, όταν δέχθηκε επίθεση από αλιγάτορα. Το θηλαστικό παρέσυρε τον άτυχο άνδρα στη λίμνη και του έκοψε το χέρι! Οι φίλοι του 70χρονου παίκτη τον έσωσαν από βέβαιο θάνατο και οι υπεύθυνοι του κλαμπ θανάτωσαν τον αλιγάτορα με σκοπό να πάρουν το κομμένο χέρι!

Ο άτυχος άνδρας νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της Φλόριντα, ωστόσο οι γιατροί δεν μπόρεσαν να "κολλήσουν" το χέρι του.

sport24

Anto
Συνέχεια...

Promoe - Dog Day Afternoon

Ήρθε η ώρα για το καθημερινό μου τραγούδι για καληνύχτα... Είναι ξημερώματα Δευτέρας όμως και μας περιμένει όλους δύσκολη μέρα, σαν κάθε καταραμένη Δευτέρα!! Γι' αυτό αποφάσισα να βάλω ένα τραγούδι για καλημέρα αυτή τη φορά!! Για να το ακούσετε πριν φύγετε απ' το σπίτι για τη δουλειά σας, τη σχολή, το σχολείο ή απλά πριν συνεχίσετε να κάθεστε οι τυχεροί!!!

Καληνύχτα λοιπόν για τώρα, και καλη μέρα να έχετε!!!




jose
Συνέχεια...

Μεξικό, Η.Π.Α., σιγούρεψαν την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλου


Την παρουσία του στην πέμπτη συνεχόμενη και συνολικά 13η τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, εξασφάλισε το Μεξικό, που συνέτριψε το Ελ Σαλβαδόρ με 4-1, κάτω από τις ιαχές, των περίπου 100.000 φίλων του, που κατέκλυσαν το στάδιο "Αζτέκα". Το συγκρότημα του Χαβιέ Αγκίρε, διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της ζώνης της CONCACAF και σε απόσταση πέντε βαθμών από την τέταρτη Ονδούρα, με μια αγωνιστική να απομένει.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Μεξικανοί επέβαλαν το ρυθμό τους από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, έχοντας σε μεγάλη μέρα τις "παλιές καραβάνες". Το σκορ άνοιξε στο 25', όταν ο Γκονσάλες, κάτω από την ασφυκτική πίεση του Κουτεμόκ Μπλάνκο, έστειλε τη μπάλα άθελα του στο βάθος της εστίας του Μόντες.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 71', οι "τρι" διπλασίασαν τα τέρματα τους, μετά από εξαιρετικό συνδυασμό και ωραίο πλασέ του Μπλάνκο. Στο 84' ο πολύπειρος Πάκο Παλέντσια, έδωσε εμφατικό χαρακτήρα στην επικράτηση των γηπεδούχων, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μαρτίνες μείωσε με τρομερή εκτέλεση φάουλ που κατέληξε στο παραθυράκι του Οτσόα. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 90', ο νεαρός επιθετικός της Αρσεναλ, Κάρλος Βέλα.


Με πανηγυρικό τρόπο, σφράγισαν την πρόκριση τους στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής και οι ΗΠΑ. Η "αρμάδα" του Μπομπ Μπράντλεϊ, επιβίωσε στη "σκληρή" έδρα της Ονδούρας, κατακτώντας τη νίκη με 3-2 και παρέμεινε στην κορυφή του ομίλου. Οι "μπικολόρ" είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, ωστόσο ο Κόστλι αστόχησε σε δύο περιπτώσεις, από ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον μέσο της Τορίνο Χούλιο ντε Λεόν στο 47', όμως στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο θηριώδης επιθετικός Κόνορ Κέισι που με δύο γκολ ανέτρεψε την κατάσταση, ενώ το τελειωτικό χτύπημα έδωσε στο 71' ο Λάντον Ντόνοβαν. Η ομάδα του Ρεϊνάλντο Ρουέντα, απλά ψαλίδισε τη διαφορά το 78', με το δεύτερο τέρμα του ντε Λεόν, ενώ λίγο έλειψε να ισοφαρίσει στο 86', όταν ο Κάρλος Παβόν έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι από τα έντεκα βήματα.


Στην τρίτη θέση αναρριχήθηκε η Κόστα Ρίκα, που πέρασε ένα ευχάριστο βράδυ στο "Ρικάρντο Σαπρίσα" του Σαν Χοσέ, διασύροντας το Τρίνινταντ με 4-0. Το δρόμο για τους τρεις βαθμούς, άνοιξε στο 26' ο Αμπουμπάκρ με αυτογκόλ και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο παλιός άσος της ΑΕΚ, Βάλτερ Σεντένο, που ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε μέσα σε διάστημα δύο λεπτών (62' και 64') ο επιθετικός της Μπρίστον Σίτι, Αλβαρο Σαμπόριο.

Αποτελέσματα 9ης αγωνιστικής:
Μεξικό - Ελ Σαλβαδόρ 4-1
25' αυτ. Γκονσάλες, 71' Μπλάνκο, 84' Παλέντσια, 90' Βέλα - 88' Μαρτίνες

Ονδούρα - ΗΠΑ 2-3
47' και 78' Χούλιο ντε Λεόν - 55' και 65' Κέισι, 71' Ντόνοβαν

Κόστα Ρίκα - Τρίνινταντ 4-0

26' αυτ. Αμπουμπάκρ, 51' Σεντένο, 62' και 64' Σαμπόριο

Πρόγραμμα τελευταίας αγωνιστικής:
03:05 Ελ Σαλβαδόρ - Ονδούρα
03:05 Τρίνινταντ - Μεξικό
03:05 ΗΠΑ - Κόστα Ρίκα

Δείτε την άνετη νική του Μεξικού:


Πηγή: sportnet.gr

jose
Συνέχεια...

Batman - Arkham Asylum



Ο ιδιαίτερος, σκοτεινός κόσμος του δημοφιλούς χαρακτήρα της DC ζωντανεύει μέσα από μια περιπέτεια νέας γενιάς γεμάτη δράση, ένταση και συγκλονιστικές ανατροπές. Το Arkham Asylum σας μεταφέρει στο ομώνυμο ψυχιατρικό κέντρο της Gotham City και σας καλεί να αντιμετωπίσετε τον Joker και τους υπόλοιπους εγκληματίες που το έχουν καταλάβει. Χρησιμοποιώντας μια ευρεία γκάμα από τα gadgets και τις ικανότητες του Batman θα κινηθείτε στις σκιές προκαλώντας τον φόβο των αντιπάλων σας με σκοπό να καταστρέψετε το διεστραμμένο σχέδιο του Joker.


Βυθιστείτε σε μια αυθεντική ιστορία δημιουργημένη αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο τίτλο από τον διάσημο και 5 φορές βραβευμένο με Emmy συγγραφέα, Paul Dini, γνωστό για τη δουλειά του στις τηλεοπτικές σειρές Lost και Batman: The Animate Series. Απολαύστε εκπληκτικά γραφικά υψηλής ποιότητας που ζωντανεύουν με μοναδικό τρόπο τη μυστηριώδη ατμόσφαιρα των κόμικ και των ταινιών του αγαπημένου σας χαρακτήρα και γευτείτε πολυδιάστατο gameplay που θέτει νέες βάσεις για τα παιχνίδια τους είδους προσφέροντας ποικίλα καινοτόμα στοιχεία.

Το ιδιαίτερο σύστημα μάχης που ακούει στο όνομα FreeFlow σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αμέτρητα combos χωρίς περιορισμούς καθώς παλεύετε με τις ομάδες των μαχητών του Joker ενώ για πρώτη φορά θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τις μοναδικές δυνατότητες παρακολούθησης του Batman, του μεγαλύτερου ντετέκτιβ στον κόσμο επιλύοντας περίπλοκους γρίφους με τη βοήθεια εξελιγμένων εγκληματολογικών οργάνων όπως μηχανήματα ακτινοσκόπισης, σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων, ειδικούς ψεκαστές και ανιχνευτές φερομόνης.


Στον δρόμο σας θα βρείτε τους πιό τρομακτικούς κακούς της Gotham City όπως τον Joker, τον Harley Quinn, τον Victor Zsasz και τον Killer Croc τους οποίους θα επιχειρήσετε να τρομοκρατήσετε και να εξοντώσετε κινούμενοι αθώρυβα χωρίς να προκαλείτε υποψίες. Εξερευνήστε κάθε σπιθαμή του χαοτικού Arkham Asylum και ανακαλύψτε όλα του τα μυστικά καθώς κινείστε χρησιμοποιώντας τον γάντζο του Batman. Εκτελέστε επιθέσεις με αέρια, όπλα, ηχεία σόναρ και άλλο εξοπλισμό που έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε με τους πόντους εμπειρίας που συλλέγετε.



Απαιτήσεις Συστήματος:

Minimum System:

* OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows XP or Vista
* CPU: Intel Pentium 4 3GHz or AMD Athlon 64 3500 +
* RAM: 1GB for Windows XP 2GB for Windows Vista
* GRAPHICS: nVidia 6600 or ATI 1300
* SOUND: Microsoft Windows XP / Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c-compatible)
* DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
* HARD DRIVE: 9GB free disk space

Recommended system:

* OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows XP or Vista
* CPU: Core 2 Duo E6600 (2.4Ghz) or Athlon 64 X2 4600 +
* RAM: 2GB for Windows XP 3GB for Windows Vista
* GRAPHICS: nVidia 9800GTX or ATI 3870
* SOUND: Microsoft Windows XP / Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c-compatible)
Special thanks to lalos!!
Man
Συνέχεια...

Street Basket κόλπα: Απίστευτα...

Μερικοί άνθρωποι έχουν γεννηθεί για να θαμπώνουν με το ταλέντο τους...
Είδαμε ένα τέτοιο άτομο στο Ουκρανία Έχεις Ταλέντο.
Υπάρχουν όμως πολλών ειδών τομείς που μπορείς να συναντήσεις
ταλαντούχα άτομα και ένας απ' αυτούς είναι το Street Basket.
Είναι το άθλημα που κάνουν κυρίως νεαροί στους δρόμους και τις αλάνες
της Αμερικής. Κάποιοι από αυτούς έχουν αναπτύξει (χρησιμοποιώντας το εκ γεννήσεως
ταλέντο τους σε συνδυασμό με πολύ εξάσκηση) μια ξεχωριστή σχέση με την μπάλα,
σε σημείο που νομίζεις οτί μπορούν να την κατευθύνουν όπου θέλουν με το μυαλό τους!!!
Μερικά από αυτά τα ταλαντούχα παιδιά έχω να σας δείξω στο βιντεάκι
που ακολουθεί. Η μπάλα χάνεται απ' την κάμερα και επιστρέφει
από σημεία που δεν το περιμένεις με τίποτα!!!
Κάνουν τους αντιπάλους τους να ζαλίζονται,
καθώς αυτοί συνεχίζουν για το
καλάθι, χλευάζοντας τους...
Απολαύστε...



jose

Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share