Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Το πιο ευρηματικό πανό στο Καμπιονάτο για το 2009!


Το πιο απίθανο πανό στη Serie A για το 2009!





H Τορίνο απέτυχε παταγωδώς μέσα στο 2009 καθώς υποβιβάστηκε τον περασμένο Μάη στη Serie B, το παρήγορο όμως για αυτήν είναι πως στο τέλος του έτους κατέκτησε ένα βραβείο.




Για την ακρίβεια, όχι η ομάδα της "γκρανάτα" αλλά η 22χρονη φανατική οπαδός της, Ελεονόρα Ινγκράσια, η οποία κέρδισε το βραβείο "Sandro Ciotti", τίτλος που απονέμεται κάθε χρόνο από μία διακεκριμένη επιτροπή (μεταξύ της οποίας ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Τζανκάρλο Αμπέτε και ο πρόεδρος της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής Τζάνι Πετρούτσι) στον/στην οπαδό με το πιο ευρηματικό πανό στα γήπεδα του Καμπιονάτο.

"Τουλάχιστον είμαι μεθυσμένη", ήταν το περιεχόμενο πανό που ανήρτησε η συγκεκριμένη οπαδός σε μία από τις εξορμήσεις της για να δει την Τορίνο (παρακολούθησε όλα τα παιχνίδια της αγαπημένης της ομάδας μακριά από το "Ολίμπικο" τη σεζόν του οδυνηρού υποβιβασμού) και φυσικά πήρε την πρωτιά στα πιο ευφυή συνθήματα.

Η δεύτερη θέση πήγε σε έναν οπαδό της Μίλαν, ο οποίος "εμπνεύστηκε" από τη σχέση του πρωθυπουργού της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, με το νεαρό μοντέλο Νοέμι, η οποία αποκάλυψε ότι τον αποκαλούσε χαϊδευτικά "Πάπι", για να γράψει σε ένα πανό: "Πάπι, αγόρασέ μου τον Αντεμπαγιόρ. Υπόγραψε και τη Νοέμι".

Όσο για την τρίτη θέση αυτή πηγαίνει στους οπαδούς της Ρόμα, οι οποίοι θέλοντας να πείσουν τη Ροζέλα Σένσι να πουλήσει τις μετοχές της σε νέους επενδυτές, χρησιμοποίησαν την αγγλική εκδοχή του ονόματός της, για να πουν: "Εάν υπάρχει πραγματικά κάποια προσφορά, γίνε σαν τη Σκάρλετ Ο'Χάρα, όσα παίρνει ο άνεμος".

Φυσικά, περίοπτη θέση σε αυτή τη λίστα κατέχουν και διάφορα άλλα πανό που αναρτήθηκαν στα ιταλικά γήπεδα το 2009 όπως: "Μπερλουσκόνι, εάν έχεις μαλλιά αυτό το οφείλεις στην επιστήμη" (πανό από έναν φοιτητή), "Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη, η Ίντερ τον έχασε" (πανό των οπαδών της Μίλαν για το γεγονός ότι η Ίντερ δεν κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ που φιλοξενήθηκε φέτος στην ιταλική πρωτεύουσα), καθώς και "700 γυναίκες Χ Κασάνο, όμως το μυαλό του είναι ακόμα παρθένο" (πανό από οπαδούς της Μπολόνια).

Anto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share