Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Νέο τραγούδι του Michael Jackson

Μάικλ Τζάκσον: Κυκλοφόρησε νέο του τραγούδι

Λίγο πριν τα ξημερώματα δημοσιοποιήθηκε το νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι που φέρει τον τίτλο «This is it», όπως και η ταινία, η οποία θα βγει στους κινηματογράφους περί τα τέλη του μήνα.


Ευχάριστα τα νέα για τους χιλιάδες θαυμαστές του βασιλιά της ποπ καθώς σχεδόν 4 μήνες μετά από τον θάνατό του Μάικλ Τζάκσον κυκλοφορεί το νέου του τραγούδι με τίτλο «This is it».


Λίγο πριν τα ξημερώματα δημοσιοποιήθηκε το νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι που φέρει τον ίδιο τίτλο και με την ταινία, η οποία θα βγει στους κινηματογράφους περί τα τέλη του μήνα. Έτσι θα ονομαζόταν και η σειρά των 50 συναυλιών που επρόκειτο να δώσει ο «βασιλιάς της ποπ» στο Λονδίνο τον περασμένο Αύγουστο.


Λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά σχετικά με το συγκεκριμένο τραγούδι. Υπάρχουν φωνητικά από τα αδέλφια του Τζάκσον, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν η ηχογράφησή τους έχει γίνει πριν ή μετά τον θάνατο του Μάικλ. Επίσης, την στιγμή της δημοσιοποίησης του τραγουδιού από την επίσημη ιστοσελίδα του Μάικλ Τζάκσον, δεν υπήρχαν περισσότερες πληροφορίες για το πότε γράφτηκε το τραγούδι και πότε ηχογραφήθηκε, όπως και για το ποιοι εργάστηκαν για αυτό.


Το τραγούδι δημοσιεύθηκε τα ξημερώματα ώρα Γκρίνουιτς και ήδη έχει σταλεί στους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Μεγάλης Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών, που έχουν δικαίωμα να το παίζουν μετά τις 9.30 το πρωί, ώρα Ελλάδος. Οι θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον θα έχουν τη δυνατότητα να το αποκτήσουν σε cd στις 26 Οκτωβρίου, αφού θα περιλαμβάνεται σε ένα άλμπουμ με τον ομώνυμο με τρο τραγούδι τίτλο «This is it». Πληροφορίες βρετανικών μέσων αναφέρουν ότι αυτό το τραγούδι είναι μόνο η αρχή μιας σειράς ακυκλοφόρητων τραγουδιών του Μάικλ Τζάκσον, που βρίσκονται στην κατοχή της οικογένειάς του και θα δημοσιοποιούνται σταδιακά.

Πηγή: imerisia.gr

jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share