Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ...

Ένας 30χρονος που μέσα σε έξι μήνες επιτεθηκε σε 11 γυναίκες και βίασε τις έξι συλλήφθηκε λίγες ώρες πριν απο της Αστυνομικες αρχες. Γεννετηρα η Μύκονος, μεγαλωμένος στη Νίκαια του Πειραιά ο Αντώνης Κ., έκανε τησ βολτες του με το μηχανάκι του στις περιοχές του Πειραιά, του Νέου Φαλήρου, της Καλλιθέας, του Κολωνού και των Αγίων Αναργύρων  αφού έβρισκε τα θύματά του, με την χρηση ενός στιλέτου με λαβή μήκους 21 cm τα ακινητοποιούσε και τα βίαζε.


Οι αστυνομια, από τις περιγραφές των θυμάτων  καταφέραν να φτιάξουν το προφίλ του και με μπλόκα που έστηναν στις περιοχές που αποτελούσαν πεδία δράσης του προσπαθούσαν να τον πιασουν. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε γίνει φόβος και τρόμος και ο τρόπος δράσης του έδειχνε άτομο βαριά αρρωστημένο…Είναι ίσως η σημαντικότερη περίπτωση μετά τις περιπτώσεις  «δράκων» που είχαν απασχολήσει την Ελλάδα τις περασμένες δεκαετίες» τονίζει αξιωματικός της Ασφάλειας.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, από την εξέταση του συγκεκριμένου προέκυψε πως το τελευταίο εξάμηνο είχε διαπράξει έξι βιασμούς και πέντε απόπειρες και δεν αποκλείεται από την περαιτέρω έρευνα να προκύψουν και άλλες περιπτώσεις.



πηγη:protothema.gr

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share