Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Νεκρός ο τραγουδιστής των Boyzone


O τραγουδιστής των Boyzone, Stephen Gately, πέθανε στην ηλικία των 33 χρόνων, την Κυριακή το πρωί ενώ βρισκόταν στη Μαγιόρκα. Το σώμα του βρέθηκε από τον σύντροφό του Andrew Cowles στο διαμέρισμά τους στο Port d'Andratx νωρίς το μεσημέρι.

Οι πρώτες φήμες αναφέρουν πως πνίγηκε από τον εμετό του, μετά από πάρα πολύ άσχημο μεθύσι... Θα γίνει αυτοψία, αλλα δεν φαίνεται να υπάρχει άλλο άτομο ανακετεμένο σητν υποθεση. "Είμαστε συγκολινσμένοι, είμαι σε shock," δήλωσε ο μάνατζερ των Boyzone Louis Walsh "Ημασταν μαζί τη Δευτέρα, δεν ξέρουμε τι έγινε. Ηταν καταπληκτικός άνθρωπος".

Ο Ronan Keating και τα υπόλοιπα μέλη του γκρουπ πήγαν αμέσως στη Μαγιόρκα, οπως φυσικά και οι φίλοι και συγγενείς.

O Stephen Patrick David Gately (17 Μαρτίου 1976 ? 10 Οκτωβρίου 2009) ήταν Ιρλανδός, μουσικός και ηθοποιός, που μαζί με τον Ronan Keating, αποτέλεσε τους lead singers του pop group Boyzone. Ολα τους τα άλμπουμ κατέκτησαν την 1η θέση στη Βρετανία, ενώ το τελευταίο γνώρισε και διεθνή επιτυχία. Με τους Boyzone ο Gately είχε ένα πρωτόγνωρο ρεκόρ των 16 συνεχόμενων singles στο top five των UK Singles Chart. Επαιξε για εκατομμύρια ανθρώπων ζωντανά, και κυκλοφόρησε το σόλο άλμπουμ του το 2000 μετά τη διάλυση του γκρουπ, ένα άλμπουμ που μπήκε στο Τοπ 10 της Βρετανίας και 'εβγαλε' τρία UK hit singles μεταξύ των οποίων και το "New Beginning." Ο Gately το 2008, ενώθηκε ξανά με τους υπόλοιπους Boyzone για μία σειρά Live και ηχογραφήσεων.

Ο Gately παντρεύτηκε τον Andrew Cowles, πρώτα σε μία τελετή δέσμευσης στο Las Vegas το 2003 και έπειτα πιο επίσημα σε μια τελετή στο Λονδίο το 2006. Το 1991 ήταν ένας από τους πρώτους popstars που δήλωσαν ότι είναι gay. Και ήταν το πρώτο μέλος καποιου boyband που το έκανε. Με την επανένωση του γκρουπ, ο Gately ήταν και ο πρώτος που εμφανίστηκε μαζί με τον συμπρωταγωνιστή του σε ρόλο gay ζευγαριού σε μουσικό βίντεο κλιπ του γκρουπ, και μάλιστα σ αυτό που θα ήταν και το τελευταίο του κλιπ, για το τραγούδι "Better". Βρέθηκε νεκρος πριν δύο μέρες και οι συναδέλφοι του δήλωσαν συγκλονισμένοι... Ο Tim Teeman των The Times τον αποκάλεσε ήρωα για τα διακιώματα των gay και τη θαραλλέα στάση του που τον έκανε να 'βγει από τη ντουλάπα' και να δηλώσει τις σεξουαλικές του προτιμήσεις πριν δέκα χρόνια.

Πηγή: new.e-go.gr

jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share