Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Internet Explorer 9: 2.3 εκατομμύρια downloads στις πρώτες 24ώρες...



Ο δημοφιλής browser της Microsoft, Internet Explorer 9, κατάφερε να μαζέψει 2.3 εκατομμύρια downloads μέσα στις 24 πρώτες ώρες από την κυκλοφορία του. Ένας καλός αριθμός αλλά όχι εντυπωσιακός...






Πως να είναι εντυπωσιακός βέβαια αφού δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα 8 εκατομμύρια downloads που έγιναν σε μια μέρα από την κυκλοφορία του Firefox 3 πίσω στο 2008, αλλά και τα 5 εκατομμύρια που έπιασε σε μια μέρα το Firefox 3.5.

Εδώ που τα λέμε, πολλά έχουν αλλάξει από το 2008 ως σήμερα. Το ίντερνετ γνώρισε φοβερή άνοδο και αριθμεί πολλά εκατομμύρια νέους χρήστες ενώ το 2008 που ήταν η κυκλοφορία του Firefox 3 οι χρήστες δεν είχαν άλλη επιλογή από το internet explorer 7 και το Opera.




GADGETNEWSGR.BLOGSPOT.COM


Συνέχεια...

Ξεκίνησαν οι επιθέσεις στη Λιβύη!

Ξεκίνησαν οι βομβαρδισμοί στη Λυβύη επικαλούμενοι τη πάταξη της ανεξέλεγκτης βίας του Καντάφι!
Θα πάνε και θα σκοτώσουν χιλιάδες κόσμο για να πατάξουνε τη βία και τη τρομοκρατία;;;;
Και αυτό που κάνουν οι "μεγάλες χώρες" πώς λέγεται , δε λέγεται τρομοκρατία;;;
Μας κοροϊδεύουν στα μάτια μας και κανείς δεν αντιδρά....
Όλα αυτά, όπως και κάθε πόλεμος συμβαίνουν για μερικά χαρτιά που ονομάζονται χρήματα!

Η Ελλάδα φυσικά συμμετέχει σε αυτές τις επιθέσεις για να μη χαλάσει ο Γιωργάκης το τσουτσέκι τα χατίρια των μεγάλων....
Στην Ελλάδα φυσικά δεν αντιδρά κανείς για ακόμη μια φορά με τον Γιωργάκη γιατι δε καίγεται ο κόλος μας και στη τελική ο ρόλος της Ελλάδας ήταν ίδιος και όταν βομβαρδιζόταν η γειτονική και κατά άλλα φίλη μας Σερβία!
Συνέχεια...

Άμα σε θέλει η τύχη!





Μόλις τον χώρισε η γυναίκα του, κέρδισε 22 εκατομμύρια στο lotto!






Η 31 ετών Kerry Graves κέρδισε επάξια τον τίτλο της πιο άτυχης γυναίκας στην Αγγλία, καθώς λίγες ώρες αφ΄ότου χώρισε, μετά από 14 χρόνια σχέσης, τον άντρα της ως βαρετό εκείνος κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 22 εκατομμυρίων ευρώ στο βρετανικό Lotto.
Ο 37χρονος φορτηγατζής έως χθες, Matthew Breach αγόρασε το τυχερό κουπόνι λίγα λεπτά αφότου τον παράτησε η γυναίκα του ισχυριζόμενη πως ήθελε να ζήσει πιο έντονη ζωή με περισσότερο σεξ.

Το πρώτο πράγμα που έκανε όπως είπε ήταν να κοιμηθεί για να καθαρίσει το μυαλό του από τις έντονες συγκινήσεις και μετά παραιτήθηκε από τη δουλειά του, εξ΄αιτίας της οποίας τόσα χρόνια ξυπνούσε στις 5 το πρωί.
Όπως είπε με τα χρήματα που κέρδισε θα βοηθήσει συγγενείς και φίλους αλλά για την πρώην του ούτε κουβέντα.


seleo.gr

Συνέχεια...

1-0 κερδίζει στα σετ ο Ηρακλής τον Ολυμπιακό για το τελικό του κυπέλλου του βόλλευ!

1-0 κερδίζει στα σετ ο Ηρακλής τον Ολυμπιακό για το τελικό του κυπέλλου του βόλλευ!

Σε λίγο τελειώνει και το δεύτερο σετ και ο Ολυμπιακός προηγείτε με 17-19 αυτή τη στιγμή!


Συνέχεια...

VIDEO: Αυτό παέι να πει ένοχο βλέμμα...


Ένοχο ύφος


Δείτε το video με τον ένοχο σκύλαρο:








24wro.blogspot.com
Συνέχεια...

Επεισόδια και συλλήψεις στην Ορεστιάδα για τον τελικό κυπέλλου βόλλευ!

Επεισόδια και συλλήψεις Ορεστιάδα!


Έγινε χαμός για ώρα στην Ορεστιάδα που διεξάγεται ο τελικός του κυπέλλου!
Διάβασε τι έγινε:






Ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς Ηρακλή και Ολυμπιακού...
Οπαδοί του Ηρακλή και του Ολυμπιακού συγκρούστηκαν έξω από το γήπεδο όπου θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου βόλεϊ, με την αστυνομία να προβαίνει στη σύλληψη πέντε χούλιγκαν!

Δεν ξεκίνησε και με το... δεξί ο τελικός του Κυπέλλου βόλεϊ ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ολυμπιακό στην Ορεστιάδα, καθώς οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν έξω από το γήπεδο και ακολούθησε πετροπόλεμος. Οι αστυνομικές δυνάμεις προσπάθησαν γρήγορα να σβήσουν τη «φωτιά» και αφού διέλυσαν το πλήθος, προχώρησαν σε πέντε συλλήψεις χούλιγκαν.

Όσον αφορά τα επεισόδια, οι οπαδοί του Ηρακλή ήταν να συναντηθούν στη μία πλευρά και να πάνε στο γήπεδο, ωστόσο αντί να μείνουν εκεί, βλέποντας τους οπαδούς του Ολυμπιακού στην απέναντι πλευρά, κινήθηκαν προς το μέρος τους και για περισσότερα από πέντε λεπτά έπεσε πολύ ξύλο. Οι χούλιγκαν δέρνονταν με καδρόνια και αν δεν υπήρχε η παρέμβαση της αστυνομίας, τα πράγματα θα είχαν πάρει ακόμα πιο άσχημη τροπή.





Συνέχεια...

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΔΙΟΔΙΑ"!

Πως περνάμε μετά την δημοσίευση της τροπολογίας σε ΦΕΚ Ακολουθούν νέες οδηγίες για το πως περνάμε τα διόδια αφού γίνει νόμος η ντροπολογία του Ρέππα. Ακόμη δεν έχει τυπωθεί η τροπολογία σε ΦΕΚ συνεπώς δεν είναι νόμος. Συνεχίζουμε να σπρώχνουμε τις μπάρες μέχρι να τυπωθεί. Όταν τυπωθεί σε ΦΕΚ θα είναι νόμος και ακολουθούμε τις παρακάτω οδηγίες.



ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ - ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΜΕ;
Δηλώνουμε στον υπάλληλο ότι «δεν μπορούμε να πληρώσουμε» δίνοντας τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματός μας. Ζητάμε να εκδοθεί απόδειξη με πίστωση και να ανοίξουν την μπάρα.
Αν καθυστερούν προειδοποιούμε ότι:
α) αν δεν ανοίξουν αμέσως την μπάρα καταστρατηγούν το συνταγματικό μας δικαίωμα για ελεύθερη μετακίνηση και διαπράττουν το ποινικό αδίκημα της παράνομης κατακράτησης.
β) αν δεν εκδώσουν την απόδειξη διαπράττουν το φορολογικό αδίκημα της άρνησης εκδόσεως επί πιστώσει φορολογικού στοιχείου.
γ) αν αρνηθούν να ανοίξουν διαπράττουν και το αδίκημα της πρόκλησης για εκτέλεση παράνομης πράξης.
Εάν καθυστερεί το άνοιγμα της μπάρας και διαπιστώσουμε ότι δεν υπάρχει τροχαία ανοίγουμε την μπάρα με απλή ώθηση προς τα εμπρός και συνεχίζουμε την πορεία μας. Εάν καθυστερεί το άνοιγμα της μπάρας και υπάρχει τροχαία τότε ζητάμε την συνδρομή του αστυνομικού ώστε να κοπεί πιστωτικό και να ανοίξει η μπάρα. Αν μας ζητηθεί να συμπληρώσουμε έντυπο αδυναμίας πληρωμής πριν από την υπογραφή μας γράφουμε: «Με επιφύλαξη της νομιμότητας καταβολής του τέλους».
Σε περίπτωση που ο τροχονόμος δηλώσει αναρμόδιος ή αρνούνται να μας ανοίξουν την μπάρα καλούμε την αστυνομία στο 100 και ζητάμε να συλληφθεί ο ταμίας και ο υπεύθυνος των διοδίων και να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη με την αυτόφορη διαδικασία για παράνομη κατακράτηση.
Τι άλλαξε στον ΚΟΚ;
Στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας προστέθηκε η εξής παράγραφος:
«Απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων σε αυτοκινητοδρόμους, οδούς ταχείας κυκλοφορίας, σήραγγες και γέφυρες που διακρίνονται με ειδικές πινακίδες σήμανσης χωρίς την καταβολή διοδίου τέλους, όταν και όπου προβλέπεται η καταβολή αυτή. Για την καταβολή του διοδίου τέλους είναι υπόχρεοι εις ολόκληρον ο κύριος και ο οδηγός του οχήματος. Η βεβαίωση της παράβασης γίνεται από τα αρμόδια αστυνομικά όργανα που τη διαπιστώνουν αυτοπροσώπως.»
Μπορεί ο παραχωρησιούχος να βεβαιώσει την τροχαία παράβαση ή να μου επιβάλλει πρόστιμο; Μπορεί ο παραχωρησιούχος να διαβιβάσει στην τροχαία ποιοι δεν πλήρωσαν και να κοπεί κλήση;
Όχι, ο παραχωρησιούχος είναι ιδιωτική εταιρία και δεν μπορεί να βεβαιώσει τροχαία παράβαση ούτε μπορεί να επιβάλει πρόστιμο. Ρητά προβλέπεται από την τελευταία διάταξη του νόμου, ότι πρόστιμο επιβάλει μόνο ο τροχονόμος και μάλιστα όταν διαπιστώσει την παράβαση αυτοπροσώπως.
Ποιά είναι τα αρμόδια αστυνομικά όργανα;
Αρμόδια να βεβαιώσει παραβάσεις του ΚΟΚ είναι η τροχαία.
Μπορεί να με σταματήσει μετά τα διόδια τροχονόμος και να μου ζητήσει απόδειξη ότι πλήρωσα;
Δεν υπάρχει κάποια διάταξη που να μας υποχρεώνει να κρατάμε τις αποδείξεις. Εξάλλου αν έχουμε περάσει με ΤΕΟ-pass ή με e-pass δεν θα έχουμε απόδειξη. Επίσης η βεβαίωση της παράβασης πρέπει να γίνει «αυτοπροσώπως», δηλαδή να μας δει ο ίδιος ο τροχονόμος να μην πληρώνουμε.
Μπορεί ο τροχονόμος να μου κόψει κλήση στηριζόμενος σε μαρτυρία άλλου ότι δεν πλήρωσα;
Όχι, ο τροχονόμος μπορεί να βεβαιώσει την παράβαση μόνο αν έχει διαπιστώσει ο ίδιος «αυτοπροσώπως» να μην πληρώνουμε.
Μπορεί να βεβαιωθεί η τροχαία παράβαση από τις κάμερες που υπάρχουν στα διόδια;
Όχι, διότι οι κάμερες που ο παραχωρησιούχος έχει τοποθετήσει, είναι παράνομες, έχουν τοποθετηθεί χωρίς άδεια της Αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων και ως εκ τούτου, τα προϊόντα τους αποτελούν παράνομα αποδεικτικά μέσα, που απαγορεύεται να χρησιμοποιηθούν για οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια. Επιπλέον η διάταξη λέει ότι ο τροχονόμος το διαπιστώνει «αυτοπροσώπως» και όχι μέσω της χρήσης τεχνικών μέσων.
Μπορεί ο παραχωρησιούχος να αρνηθεί να μας επιτρέψει να χρησιμοποιήσουμε την οδό;
Όχι, δεν μπορεί να μας απαγορεύσει να χρησιμοποιήσουμε την υποδομή ακόμα κι αν δεν έχουμε χρήματα να πληρώσουμε.
Έχω δικαίωμα να χρησιμοποιήσω την οδό χωρίς να πληρώσω εκείνη τη στιγμή;
Ναι, έχουμε το δικαίωμα να πληρώσουμε αργότερα. Συγκεκριμένα ο Ν. 3535 (Κύρωση Σύμβασης Παραχώρησης άρθρο 3ο, παρ.2 ΦΕΚ 41Α 23/2/2007) αναφέρει: «Ο υπόχρεος δικαιούται να καταβάλει το οφειλόμενο τέλος, χωρίς άλλη επιβάρυνση, εντός της προθεσμίας των δεκαπέντε ημερών από την έκδοση της βεβαιώσεως του Παραχωρησιούχου με τον τρόπο που θα υποδείξει ο τελευταίος.»
Μπορεί ο παραχωρησιούχος να αρνηθεί να μας κόψει επί πιστώσει απόδειξη αν για οποιοδήποτε λόγο δεν πληρώσουμε;
Όχι, πρέπει να μας κόψει επί πιστώσει απόδειξη. Αν δεν κόψει απόδειξη διαπράττει το φορολογικό αδίκημα της άρνησης έκδοσης επί πιστώσει φορολογικού στοιχείου. Καταγγελία του φορολογικού αδικήματος μπορούμε να κάνουμε στη ΣΔΟΕ καλώντας το 1517.
Δίνουμε τα στοιχεία μας;
Όχι, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τα στοιχεία μας. Αν υποχρεωθούμε να τα δώσουμε για να ξεμπερδέψουμε καλό είναι να δώσουμε τα κανονικά μας στοιχεία γιατί σε περίπτωση που η υπόθεσή μας δικαστεί θα είναι εις βάρος μας να έχουμε δώσει ψευδή στοιχεία.
Υπογράφουμε;
Όχι, δεν είμαστε υποχρεωμένοι να υπογράψουμε κανένα έγγραφο. Αν συμπληρώσουμε έντυπο αδυναμίας πληρωμής, υπογράφουμε, πριν όμως από την υπογραφή μας, γράφουμε: «Με επιφύλαξη της νομιμότητας καταβολής του τέλους».
Αν δεν υπάρχει τροχαία μπορώ να σπρώξω την μπάρα όπως και πριν;
Ναι.
Αν είμαι απρόσεκτος και με δει ο τροχονόμος να μην πληρώνω τι μπορεί να μου συμβεί;
Το πρόστιμο είναι 200 ευρώ και είναι στην κρίση του τροχονόμου το αν θα αφαιρέσει τις πινακίδες, την άδεια και το δίπλωμα για 20 ημέρες.
Αν ο τροχονόμος με γράψει ενώ έχω ακολουθήσει τις οδηγίες τι γίνεται;
Με αντίγραφο της επί πιστώσει απόδειξης καταθέτουμε αναφορά στον διοικητή του τμήματος της τροχαίας για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος, με την ένδειξη «Κοινοποίηση στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη» και ζητάμε την ακύρωση της κλήσης και την επιστροφή πινακίδων, άδειας και διπλώματος.
Τι θα συμβεί αν μου στείλουν ειδοποίηση να πληρώσω;
Αν το έγγραφο μας το επιδίδουν με δικαστικό επιμελητή τότε απευθυνόμαστε σε δικηγόρο, αν δεν έχουμε τηλεφωνούμε στα μέλη των επιτροπών αγώνα για να μας συστήσουν κάποιο δικηγόρο μέλος των επιτροπών αγώνα. Αν το έγγραφο μας το στέλνουν με ταχυδρομείο μπορούμε να το στείλουμε για ανακύκλωση.
Που μπορώ να απευθυνθώ για διευκρινήσεις ή για βοήθεια;
Ηλεκτρονικά στο e-mail epitropes2010@gmail.com ή καλώντας στα τηλέφωνα των μελών του πανελλαδικού συντονιστικού των επιτροπών αγώνα κατοίκων, πολιτών και εργαζομένων ενάντια στα διόδια που είναι αναρτημένα στο site www.oxidiodia.gr και epitropesdiodiastop.blogspot.com






Συνέχεια...

Το 60% Των Ανδρών Και Το 40% Των Γυναικών ... Αυνανίζονται !


Διαβάστε ακόμα μερικά πράγματα που αφορούν το σεξ.




Μία
από τις μεγαλύτερες μελέτες έδειξε πως περισσότερο από το 60% των ανδρών και 40% των γυναικών αυνανίστηκαν τον τελευταίο χρόνο. Όταν το δείγμα περιορίστηκε σε άτομα που συζούσαν και είχαν σταθερή σχέση, τα ποσοστά ήταν ακόμη μεγαλύτερα: 85% των ανδρών και 45% των γυναικών.

Ο σεξο-τουρισμός είναι γεγονός. Και οι γυναίκες όμως τον προτιμούν. Στατιστική μελέτη έδειξε ότι περίπου 1 εκατομμύριο γυναίκες από Αμερική και Ευρώπη κάνουν σεξουαλικό τουρισμό κάθε χρόνο, με αγαπημένους τους προορισμούς την Ιταλία, την Ελλάδα, την Κροατία, την Τουρκία και την Ισπανία.

Σύμφωνα με το Κάμα Σούτρα, αν ένας άντρας πίνει γάλα καμήλας με μέλι μπορεί να έχει στύση 24 ώρες το 24ωρο.Καλύτερο και από το γνωστό μπλε χαπάκι δηλαδή.

Σεξ και στο γραφείο σύμφωνα με έρευνα. Περίπου το 50% των ανδρών και το 10% των γυναικών φαίνετε να έχουν κάνει σεξ στη δουλειά τους.

Περίπου το 52% των γυναικών προσποιείται τον οργασμό σε τακτική βάση. Κι αυτό γιατί μελέτες δείχνουν πως οι γυναίκες φτάνουν πιο εύκολα σε οργασμό όταν είναι μόνες παρά με σύντροφο. Από αυτές λοιπόν που δεν είναι μόνες, το 75% φτάνει σε οργασμό από το στοματικό σεξ συγκριτικά με το 25% που φτάνει από την συνουσία.

Τα γυναικεία στήθη είναι για την πλειοψηφία των ανδρών από τα πιο διεγερτικά σημεία, ανεξαρτήτως μεγέθους. Ενώ για τις γυναίκες οι γοφοί του άντρα είναι το πιο ελκυστικό κομμάτι.

Σε πρόσφατη μελέτη, 21% των γυναικών που ερωτήθηκαν είπε πως το μήκος του πέος είναι «σημαντικό» και μόνο 1% απάντησε πως είναι «πάρα πολύ σημαντικό». Τελικά παίζει ή δεν παίζει ρόλο;

Τα σύγχρονα επιδημιολογικά δεδομένα δείχνουν ότι τα σεξουαλικά προβλήματα είναι πιο συχνά στις γυναίκες από ότι στους άνδρες. Απλώς, στον άνδρα τα σεξουαλικά προβλήματα (π.χ., αδυναμία στύσης ή πρόωρη εκσπερμάτιση) δεν κρύβονται εύκολα κι έτσι νομίζουμε πως είναι συχνότερα.

Οι άνδρες έλκονται από την όμορφη εξωτερική εμφάνιση, ενώ οι γυναίκες από τις οικονομικές δυνατότητες. Αυτό συνδέεται με την επιθυμία της γυναίκας να εξασφαλίσει την επιβίωση των παιδιών της.

Ερευνητές του McGill University στο Μόντρεαλ, επιστράτευσαν ειδική τεχνολογία και διαπίστωσαν ότι ο χρόνος που χρειάζονται οι άντρες για να ερεθιστούν βλέποντας πορνό είναι 664,6 δευτερόλεπτα (11 λεπτά), ενώ ο αντίστοιχος χρόνος για τις γυναίκες είναι 743 δευτερόλεπτα (12 λεπτά).

Από μελέτη του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϊ (Berkeley) αποδεικνύεται ότι ο ανδρικός ιδρώτας διεγείρει τις γυναίκες, αυξάνοντας μεταξύ άλλων τον καρδιακό παλμό, την πίεση του αίματος και την αναπνοή τους, δημιουργώντας μια γενικότερη ευδιαθεσία. Ένας καλός λόγος να ιδρώσεις λίγο παραπάνω στο γυμναστήριο.

Πάνω από το 60% των ανδρών στον πλανήτη έχουν μετρήσει έστω και μία φορά το πέος τους σε στύση. Αν σκεφτείς μάλιστα πως από τις 7200 εκσπερματώσεις που θα βιώσει ένας άντρας στη ζωή του κατά μέσο όρο, οι 2000 θα είναι αποτέλεσμα αυνανισμού, μπορούμε όλοι να καταλάβουμε τη σχέση λατρείας που τρέφεις για το μόριό σου. Σέξι Θεία Λόλα




Ο kokoraS

Συνέχεια...

Συλλογος Φοιτητών Σχολής Καλών Τεχνών - Διαμαρτυρία ενάντια στο ΧΥΤΑ...

Την Τρίτη 22 Μαρτίου 2011 και ώρα 10 το πρωί θα πραγματοποιηθεί διαμαρτυρία ενάντια στη δημιουργία χωματερής στον Αρχαιολογικό χώρο του Οβριοκάστρου, έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών με πρωτοβουλία των φοιτητών της Σχολής Καλών Τεχνών. Κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας θα αναρτηθεί συμβολικά έξω από το μουσείο αντίγραφο του αγάλματος του Κούρου της Κερατέας το οποίο έχει φιλοτεχνηθεί από φοιτητές της Καλών Τεχνών με υλικό τα σκουπίδια. Η ενέργεια γίνεται συμβολικά έξω από το συγκεκριμένο μουσείο καθότι στο εσωτερικό του φιλοξενείται το πρωτότυπο άγαλμα.


Θα προηγηθεί περιήγηση στο Μουσείο όπου θα υπάρχει η δυνατότητα να θαυμάσουμε το πρωτότυπο άγαλμα.
Συνέχεια...

Οδηγοί ΟΑΣΘ vs «Επιβάτες Θεσσαλονίκης»!

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω τους οδηγούς του ΟΑΣΘ....
Μπας και βγήκαν απο βασιλικό μ@υνι;;;;;;
Μήπως εκεί στον Οασθ τους οδηγούς, τους δίνουν 3000ευρό +bonus+ταξίδια +κάθε βράδυ με διαφορετική π@υτάνα!;;;;;;;;;;;;
Έλεος ρε!
Έρχονται οι μέρες που θα βγαίνει ο κοσμάκης στους δρόμους χωρίς φράγκο ,ταλαιπωρημένος και οργισμένος και θα σουτέρνει κάθε χαζοπαλίκαρο που θα παίζει με το πόνο του!
Δείτε την αστεία ανακοίνωση του συνδικάτου των οδηγών του ΟΑΣΘ....Γελάει ο κόσμος:


Νέα κόντρα ξεκινά ανάμεσα στον ΟΑΣΘ και τους «Επιβάτες Θεσσαλονίκης». Αυτήν τη φορά οι εργαζόμενοι του Οργανισμού είναι αυτοί που αντιδρούν. Ετσι, με ανακοίνωση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΘ, επισημαίνεται ότι τα λεωφορεία θα ακινητοποιούνται όταν εισέρχονται οργανωμένες ομάδες και δημιουργούν αναστάτωση με συνθήματα, πανό και προτροπές προς τους επιβάτες να μην κόψουν εισιτήριο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ακινητοποίηση των λεωφορείων θα γίνεται για λόγους ασφαλούς οδήγησης και προστασίας των επιβατών από τυχόν κινδύνους πρόκλησης ατυχημάτων.

«Ζητούμε συγγνώμη από το επιβατικό κοινό για την ταλαιπωρία που ενδεχομένως θα υποστεί, αλλά δεν ευθυνόμαστε εμείς γι' αυτό. Θέλουμε την κατανόηση και συμπαράσταση των επιβατών για την εκπλήρωση του κοινωνικού μας καθήκοντος, που είναι η ασφαλής μεταφορά των πολιτών - επιβατών», υπογραμμίζει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ στην ανακοίνωσή του




seleo.gr




Anto-Pets
Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share