Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Γερμανός ζει στο αεροδρόμιο μετά από ερωτική απογοήτευση...

Γερμανός ζει στο αεροδρόμιο μετά από ερωτική απογοήτευση...





Μέσα σε αεροδρόμιο της Βραζιλίας έχει βρει κατάλυμα ένας Γερμανός μετά την απόρριψη από μια Βραζιλιάνα που είχε γνωρίσει μέσω Διαδικτύου.

Ο άνδρας επί 13 ημέρες ζει μέσα στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου και αρνείται να το εγκαταλείψει παρά τις συνεχείς συστάσεις των εργαζομένων και της αστυνομίας που δεν μπορεί να τον αναγκάσει να φύγει εώς ότου λήξει η άδεια παραμονής του. Σύμφωνα με τη νομοθεσία οι περισσότεροι Ευρωπαίοι τουρίστες επιτρέπεται να παραμείνουν στη Βραζιλία για διάστημα τριών μηνών.

Ο 46χρονος πιλότος Heinz Muller που όπως δηλώνει είναι ερωτοχτυπημένος περνάει την ώρα του περιπλανώμενος στους χώρους του αεροδρομίου, κάνοντας βόλτες στην κοντινότερη πόλη ή γράφοντας στο φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή που έχει μαζί του. Αρνήθηκε να μείνει σε κατάλυμα που του προσφέρθηκε από Μη Κυβερνητικές οργανώσεις παρά το γεγονός ότι είναι άφραγκος. Τρέφεται με το φαγητό που του προσφέρουν υπάλληλοι του αεροδρομίου, πλένεται στις δημόσιες τουαλέτες και κοιμάται στα καθίσματα αναμονής.

Η περίπτωση του Mull είναι παρόμοια με αυτήν του Γιαπωνέζου Hiroshi Nohara που επί τρεις μήνες διέμενε στο αεροδρόμιο της πόλης του Μεξικού απ΄ όπου αναχώρησε τον περασμένο Δεκέμβρη. Η ιστορία του Nohara που είναι πλέον ιδιαίτερα δημοφιλής θεωρείται ότι μεταφέρθηκε και στην κινηματογραφική οθόνη καθώς πολλοί είναι αυτοί που βρίσκουν ομοιότητες με τον Viktor Navorski, το χαρακτήρα που ενσαρκώνει ο Tom Hanks στην ταινία "The Terminal.

Για το λόγο αυτό το προσωπικό του αεροδρομίου έχει δώσει στο Γερμανό επισκέπτη το Ψευδώνυμο "Tom Hanks."


iKypros



Anto

Συνέχεια...

Kάκωση έπαθε ο Βιερίνια του Πάοκ και δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι με τον Πανθρακικό....






Εκτός προπονήσεων θα μείνει τις επόμενες ημέρες ο Αντελίνιο Βιεϊρίνια και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

κάκωση ποδοκνημικής με οστικό οίδημα και δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας (02/11), την πρώτη μετά το ματς κόντρα στην Ξάνθη. Μέχρι την Τετάρτη δεν θα ακολουθεί το πρόγραμμα, ξεκουράζοντας το πόδι του, και την Πέμπτη θα δοκιμάσει να γυμναστεί. Αν είναι σε θέση να τρέξει, θα είναι πιθανόν στην αποστολή. Σε διαφορετική περίπτωση θα μείνει εκτός.

Από την άλλη, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η απουσία του Κώστα Χαλκιά. Ο διεθνής τερματοφύλακας ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού στη γάμπα, αυτό σημαίνει ότι θα μείνει 10-15 μέρες εκτός και όπως όλα δείχνουν θα χάσει τους αγώνες μπαράζ της εθνικής για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η επιστροφή του υπολογίζεται για τις 22 Νοεμβρίου στο ντέρμπι με τον Άρη.

Εκτός μάχης είναι επίσης οι τραυματίες Φιλομένο και Κονσεϊσάο, ενώ πιθανότατα ο Κοντρέρας δεν θα προλάβει το ματς με τους "ακρίτες". Ο Χιλιανός αμυντικός αναχώρησε την Κυριακή για την πατρίδα του προκειμένου να παίξει στο φιλικό με την Παραγουάη. Με δεδομένο ότι επιστροφή του έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή, οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή είναι ελάχιστες.



Συνέχεια...

Δείτε ποιό είναι το πιο καλό, ωραίο, ερεθιστικό μέρος για να κάνετε σεξ....

H ψηφοφορία του χαστουκιού τελείωσε .....
Δείτε ποιό είναι το πιο καλό ωραίο, καλό ερεθιστικό μέρος για να κάνετε σεξ, σύμφωνα με τους επισκέπτες του blog μας....:


Φύση:41%
Μπανιέρα:16%
Κρεβάτι κλασσικά:13%
Κουζίνα:7%
Αμάξι:5%
Πάτωμα:3%

Συμπεράσματα....:Η μεγάλη πλειοψηφία των αναγνωστών μας είναι φυσιολάτρεις...
Η αμέσως μετά πλειοψηφία γουστάρει Γεμάτη μπανιέρα με άλατα...
Πιο μετά έρχονται οι ξενέρωτοι αναγνώστες μας , που έχουν ταμπού(Πλάκα κάνουμε)...
Κουζίνα και Sex, Συνδιάζουν σπάνια...Μάλλον ήταν αυτοί που γουστάρουνε σέξ και φαί....
Το αμάξι μάλλον ήταν άβολο για τους αναγνώστες μας....Ασε μωρέ.....(Ποιός ψάχνει για καβάτζες τώρα)....
Και τέλος ένα πολύ μικρό ποσοστό τη βρίσκει με σεξ στο πάτωμα(Ε, δε θα πιαστούμε κιόλας)...
Έλεος../!!!!


Αnto


Συνέχεια...

Ξεκίνησε απο σήμερα η προπώληση εισητηρίων για τη συναυλιάρα των U2....






Σήμερα, στις 10 το πρωί, ξεκίνησε από τα ταμεία του Ολυμπιακού Σταδίου η προπώληση εισιτηρίων για την πολυαναμενόμενη συναυλία των U2 στην Αθήνα, στις 3 Σεπτεμβρίου του 2010. Οι τιμές κυμαίνονται -ανάλογα με τη θέση- από 33 ώς 330 ευρώ (VIP).

Για τις πρώτες πέντε ημέρες της προπώλησης, τα εισιτήρια θα πωλούνται μόνο στο ΟΑΚΑ. Η είσοδος για τα ταμεία θα βρίσκεται στην Σπύρου Λούη (Πύλη Α) και το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 10:00 έως τις 20:00. Από το Σάββατο 7 Νοεμβρίου η προπώληση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί από το Ticket House στην Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς). Το ωράριο λειτουργίας θα είναι: Δευτέρα – Τετάρτη: 10:30 – 18:30, Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 10:30 – 21:00, Σάββατο: 10:30 – 16:00.

Στη Θεσσαλονίκη, τα εισιτήρια θα πωλούνται, από τις 2 Νοεμβρίου, στο Ticket House, Μητροπόλεως 102. Το ωράριο λειτουργίας είναι: Δευτέρα με Παρασκευή 10:30 – 14:00 & 17:30 – 20:30, Σάββατο 10:30 – 15:00. Τα εισιτήρια θα πωλούνται επίσης μέσω του διαδικτύου, από την ιστοσελίδα της TicketrPro.

Για την αρένα, η τιμή του εισιτηρίου είναι 65 ευρώ μετρητά (71,50 με πιστωτική). Για καθιστούς, οι τιμές διαμορφώνονται ανάλογα με τη θύρα ως εξής: 33 ευρώ (36,30 με κάρτα), 100 ευρώ (110 με κάρτα), 165 ευρώ (181,50 με κάρτα). Σε περιορισμένο αριθμό διατίθενται εισιτήρια Red Ζone (μόνο με πιστωτική, 302,50 ευρώ) και VΙΡ πακέτο 330 ευρώ (363 με πιστωτική).

Newsroom ΔΟΛ


Anto

Συνέχεια...

Ο Διονύσης Τσακνής μέχρι 4/12 κάθε φορά με διαφορετικό καλεσμένο, στη μουσική σκηνή "Δίπλα στο ποτάμι"....





Κάθε Παρασκευή και Σάββατο, από 16 Οκτωβρίου, ο Διονύσης Τσακνής, παρέα με τη μπάντα του "Α' Εθνική" θα εμφανίζεται στη μουσική σκηνή "Δίπλα στο Ποτάμι".
Ο γνωστός και αγαπημένος του κοινού, τραγουδοποιός, έχει ετοιμάσει ένα τρίωρο πρόγραμμα που εκτός από τα γνωστά του τραγούδια θα περιλαμβάνει και τραγούδια που αξίζουν μια δεύτερη ακρόαση.
Κάθε διήμερο θα φιλοξενεί φίλους του, γνωστούς μουσικούς, με τους οποίους θα μοιράζεται τη σκηνή και το πρόγραμμά του.

Το πρώτο διήμερο, καλεσμένος του Διονύση Τσακνή είναι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας 16 & 17/10 και ακολουθούν:
23 /10 ο Γιώργος Νταλάρας
24/10 o Φίλιππος Πλιάτσικας
30 -31/10 ο Γιώργος Μεράτζας , η Ρίτα Αντωνοπούλου & η Ευσταθία
6 -7 /11 ο Νίκος Ζιώγαλας, Κώστας Θωμαϊδης
13 – 14/11 ο Μυθριδάτης και οι Αλχημιστές
20 – 21/11 τα Κίτρινα Ποδήλατα
27 – 28/11 ο Κώστας Τουρνάς
4/12 ο Πάσχαλης Τερζής
5/12 - Θάνος Μικρούτσικος
Ώρα έναρξης: 22 :30
Πληροφορίες – Κρατήσεις τηλ: 210 2610444

in.gr


Anto Συνέχεια...

Ληστεία σε τράπεζα της Καβάλας

Τα 8.000 ευρώ φτάνει, σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις, η λεία των δυο δραστών που λίγο μετά τις οχτώ το πρωί, λήστεψαν υποκατάστημα της τράπεζας Eurobank, στην Καβάλα, στην οδό Φιλελλήνων 5.

Οι δράστες φορούσαν κράνη και κρατούσαν όπλα, μιλούσαν καθαρά ελληνικά, κια εισέβαλλαν στην τράπεζα την ώρα που άνοιξε. Πήραν σύμφωνα με την αστυνομία όλα τα χρήματα από τα ταμεία και έφυγαν με δυο μηχανές υψηλού κυβισμού.

Στην εξιχνίαση της υπόθεσης ίσως βοηθήσει η καταγραφή των κινήσεων των δραστών από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης της τράπεζας.


zoula

Συνέχεια...

ημισκουμπρια- γυναίκα λαϊκιά



ειναι πολυ μπροστα τα  ημισκουμπρια δειτε και την Βερα Λαμπρου οπου γαμος και χαρα και η Βερα πρωτη απολαυστε το!!!

Corfas Συνέχεια...

Guns N' Roses Don't Cry



Corfas Συνέχεια...

CCLEANER

http://i180.photobucket.com/albums/x107/nanowason/cccleaner1.jpg

Το CCleaner είναι ένα πρόγραμμα συντήρησης και καθαρισμού σε βάθος του υπολογιστή σας, κάνοντάς τον να λειτουργεί με μεγαλύτερη ταχύτητα μεγαλώνοντας τον ελεύθερο χώρο στο δίσκο.
Η χρήση του προγράμματος είναι να απομακρύνει τους φακέλους που χρησιμοποιήθηκαν πρόσφατα, να αδειάσει τον κάδο ανακύκλωσης του υπολογιστή, να καθαρίσει την κρυφή μνήμη, κτλ.
Όταν το πρόγραμμα βρει όλα τα στοιχεία που μπορείτε να διαγράψετε, σας ρωτά και εσείς πρέπει να επιλέξετε ποια θέλετε να διαγράψετε και ποια όχι.
Επίσης, το πρόγραμμα πραγματοποιεί καθαρισμό του Μητρώου (Registry) των Windows.


Συνέχεια...

Λουκέτο στο κέντρο μεταναστών στη Μυτιλήνη..

Ανεστάλη, σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο τη Δευτέρα, η λειτουργία του κέντρου κράτησης μεταναστών στην Μυτιλήνη.
Οι απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης στο συγκεκριμένο κέντρο είχαν προκαλέσει την έντονη αντίδραση ανθρωπιστικών οργανώσεων.
«Χθες το βράδυ, η Παγανή έκλεισε προσωρινά», δήλωσε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Σπύρος Βούγιας σε συνέδριο για τη μετανάστευση που πραγματοποιείται στην Αθήνα.
Οι χώροι του κέντρου, στο οποίο φιλοξενούνταν περίπου 900 λαθρομετανάστες έως την περασμένη εβδομάδα, θα αναβαθμιστούν προκειμένου να προσφέρουν βελτιωμένες συνθήκες φιλοξενίας σε περίπου 150 άτομα, είπε ο Βούγιας. Οι μετανάστες που κρατούνταν εκεί μεταφέρθηκαν σε άλλα κέντρα σε κοντινά νησιά.

Corfas

protothema.gr Συνέχεια...

Πώς να εγγράψετε τί κάνετε στο PC

Θέλετε να εγγράψετε σε ένα αρχείο βίντεο τις "κινήσεις" σας;

http://thekatcp.files.wordpress.com/2008/03/camstudio.jpg
Υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα για την εγγραφή!
CamStudio

Man

Συνέχεια...

Ξυπνητήρι

Άλλο ένα πρόγραμμα απο τον φίλο texnikidi για να ξυπνάτε με το αγαπημένο σας mp3


[main+ala.jpg]



Συνέχεια...

Greek to Greeklish

Καλοσχεδιασμένο προγραμμάτακι

Έχουν έρθει στιγμές που θέλουμε όλοι να κάνουμε κάποιες μετατροπές,όπως να μετατρέψουμε ένα κείμενο απο Ελληνίκα σε Greeklish ή το ανάποδο..!

[main+conv.jpg]



Ο Κος Texnikidis μόλις σας έλυσε τα χέρια!Δέν έχετε παρα να κατεβάσετε το δικό του μετατροπέα και να απαλαγείτε απο όλα αυτά






Πηγή:texnikidis.blogspot.com

Man

Συνέχεια...

Κατεβάστε video απο το Youtube

Θέλετε να μετατρέψετε τα αρχεία FLV σε άλλο format;

Τί είναι όμως τα FLV;
FLV video βρίσκουμε συνήθως στο youtube αλλά θέλουμε να ξέρουμε πώς να τα μετατρέψουμε
σε mp4 ,για να παίζουν στα κινητά μας για παράδειγμα.

Υπάρχει τρόπος με λίγα κλίκ....





Για να κατεβάσετε τα video απο το youtube μπορείτε να μπείτε στην σελίδα www.keepvid.com
Αφού κατέβει το video σε FLV μορφή τότε ανοίγεται το "Free FLV to AVI Converter" το οποίο είναι Free!
http://www.onlyfreewares.com/ScreenShots/02/s-free-flv-to-avi-converter.jpg

Έτοιμοι!

Καλά καψίματα!!!

Man

Συνέχεια...

Δείτε τα Αποτελέσματα απο το μαγικό κόσμο του NBA ....30/10/2009


http://trevorrabin.net/web-content/Images/nba-logo.jpg




Σάρλοτ – Ν.Υόρκη 102-100
Φιλαντέλφια – Μιλγουόκι 99-86
Ατλάντα – Ουάσιγκτον 100-89
Βοστώνη – Σικάγο 118-90
Ντιτρόιτ – Οκλαχόμα 83-91
Ιντιάνα – Μαϊάμι 83-96
Μέμφις – Τορόντο 115-107
Μινεσότα – Κλίβελαντ 87-104
Ν.Τζέρζι – Ορλάντο 85-95
Ν.Ορλεάνη – Σακραμέντο 97-92
Γιούτα - Λ.Α.Κλίπερς 111-98
Φίνιξ – Γκόλντεν Στέιτ 123-101
Λ.Α.Λέικερς – Ντάλας 80-94
Συνέχεια...

Aφιέρωμα στο 'κύτταρο' για τον Νικόλα Άσιμο, Κατερίνα Γώγου, Πάυλο Σιδηρόπουλο και Ναπολέων Λαπαθιώτη....




Αφιερωμένη στους "καταραμένους" ποιητές της πλατείας Εξαρχείων, είναι η παράσταση που πραγματοποιείται στο "Κύτταρο" από την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη.
Μια πολυεπίπεδη ροκ παράσταση, κατά κύριο λόγο μουσική, διανθισμένη ταυτόχρονα με θεατροποιημένα δρώμενα και απόδοση ποιητικού λόγου, που είναι αφιερωμένη στους ιδανικούς αυτόχειρες (Νικόλας Άσιμος, Παύλος Σιδηρόπουλος, Κατερίνα Γώγου, Ναπολέων Λαπαθιώτης).

Τις μουσικές και τα τραγούδια αποδίδουν ο Γιάννης Λίνας (κιθάρα τραγούδι) και οι Σχοινοβάτες Γιάννης Λάζος κιθάρες, Θοδωρής Κωνσταντινίδης πληκτρα, Γιάννης Γρυπαίος μπάσο, Γιώργος Καραχάλιος τύμπανα).
Τα θεατροποιημένα δρώμενα ερμηνεύει η ηθοποιός Φένια Μάγιου
Τον ποιητικό λόγο αποδίδει ο ποιητής Λίνος Ιωαννίδης
Συμμετέχει ο τραγουδοποιός Χρήστος Ζυγομαλάς, ο οποίος ήταν ο πρώτος σύντροφος και μουσικός συνεργατης του Νικόλα Ασιμου, συνιδρυτης της "ΕΧΑRHEIA Square Band"
H καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Γιάννη Λίνα, οι πρωτότυπες μουσικές των Γιάννη Λίνα και Γιάννη Λάζου ο οποίος έκανε και τις ενορχηστρωσεις.

in.gr


Anto


Συνέχεια...

Δείτε τη Kλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος(hol), για τη φάση των 16....2009-2010

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhG3XziRat79x46-wPgt9Lx0851ZorPgbfgcWofi5bnxqPUAneRsOVKBTnoDyEp7cSvdG26v0BS7BLTlYAuEDdgjwh0sloimUaBRRm48rKJW9oAHpYI4BqWEznVJqz9TISxREUmF-43FAM/s400/cup6171.jpg

  • Ατρόμητος - ΠΑΣ,
  • Καλλιθέα - Τρίκαλα,
  • Άρης - Αστέρας Τρίπολης,
  • Πανσερραϊκός - παοκ,
  • Ξάνθη - Ολυμπιακός Βόλου,
  • Παναθηναϊκός - Πιερικός,
  • Λεβαδειακός - Καβάλα,
  • Θρασύβουλος - Πανιώνιος.
Συνέχεια...

Είπε το Ναι στον Άρη, ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ και εκτος απροόπτου θα καθήσει στο πάγκο του Άρη....


http://en.trend.az/news_photos/Hector_Raul_Cooper_130508.jpghttp://www.i-macedonia.com/images/aris.jpg




Όλα δείχνουν οτι στο κιτρινόμαυρο πάγκο θα καθήσει ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ.....

Συστάσεις για αυτό τον προπονητή δε χρειάζονται....
Λίγες γνώσεις απο ποδόσφαιρο να έχεις , θα έχεις ακούσει γι αυτό τον προπονητή....
Ο Μαζίνιο, λογικά μέχρι το απόγευμα θα έχει αποχωρήσει μιάς και ήδη η διοίκηση της Παε Άρης του έχει γνωστοποιήσει τις προθέσεις της .....
Το μόνο σίγουρο, είναι οτι ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ εαν και εφόσον κλείσει στον Άρη, δε θα έχει πίστωση χρόνου...



Anto
Συνέχεια...

Οίκος ανοχής με οικολογική συνείδηση...

Ένας οίκος ανοχής στο Βερολίνο, ο «Οίκος του Πόθου», όπως ονομάζεται, προσφέρει έκπτωση σε ποδηλάτες και σε όσους χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς, σε μια προσπάθεια να σταματήσει ο κόσμος να χρησιμοποιεί το αυτοκίνητο.

Συγκεκριμένα, η επίσκεψη κοστίζει 30 ευρώ, αλλά  όποιος παρουσιαστεί με «αποδεικτικά», όπως  κράνος ποδηλάτου ή με προσφάτως επικυρωμένο εισιτήριο έχει έκπτωση 5 ευρώ.


Η «πράσινη» ιδέα ανήκει στην Ρεγκίνα Γκετς, την ιδιοκτήτρια του οίκου, που είδε τα έσοδα της να αυξάνονται θεαματικά  μετά την εφαρμογή του… μέτρου.

Corfas


star.gr
Συνέχεια...

Χρονοδιακοπτης για τον υπολογιστη σας!!!

 

 http://planetgreen.discovery.com/tech-transport/images/2008-01/pc-sleeping.jpg

Λοιπον όλοι έχουμε κοιμηθεί πολλές φόρες βλέποντας μια ταινία και το PC  μας έχει μείνει ανοιχτό ολο το βραδυ!!!
θα φτιαξουμε λοιπον ενα χρονοδιακόπτη για το pc μας ωστε και ο υπνος να μας παιρνει να κλεινει μονος ο υπολογιστης μας!!!

λοιπον δημιουργουμε μια συντομευση και γραφουμε τις παρακατω εντολες:


shutdown -s -t εδω βαζουμε το χρονο που θελουμε σε second -c "μεσα στα αυτακια γραφουμε ενα σχολιο που θελετε να φαινεται"
πατάμε επόμενο ή next και το ονομάζουμε όπως θέλουμε και τέλος..


ενα παραδειγμα ειναι το παρακατω:
shutdown -s -t 3600 -c "αφεντικο κοιμησου υσιχος..."

αυτο ήταν όλο...


στην συνέχεια φτιάχνουμε άλλη μια συντόμευση με τις παρακάτω εντολές για ακύρωση σε περίπτωση που το μετανιώσουμε:

shutdown -a 


παταμε επομενο ή next


το ονομάζουμε cancel  και τελειώσαμε... πατάμε δεξί κλικ και πάμε ιδιότητές και πατάμε εκεί που λέει αλλαγή εικονιδίου ώστε να βάλουμε ότι εικονίδιο θέλουμε εμείς αυτό το κάνουμε και στις 2 συντόμευσης που κάναμε...

φυσικά υπάρχουν και προγράμματα που κάνουν αυτήν την δουλειά αλλά γιατί να  βαρύνουμε άδικα τον υπολογιστή μας ενώ μπορούμε να το έχουμε με 2 απλές συντομεύσεις???



καλή επιτυχία!!!



Corfas


Συνέχεια...

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share