Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

Γερμανός ζει στο αεροδρόμιο μετά από ερωτική απογοήτευση...

Γερμανός ζει στο αεροδρόμιο μετά από ερωτική απογοήτευση...





Μέσα σε αεροδρόμιο της Βραζιλίας έχει βρει κατάλυμα ένας Γερμανός μετά την απόρριψη από μια Βραζιλιάνα που είχε γνωρίσει μέσω Διαδικτύου.

Ο άνδρας επί 13 ημέρες ζει μέσα στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου και αρνείται να το εγκαταλείψει παρά τις συνεχείς συστάσεις των εργαζομένων και της αστυνομίας που δεν μπορεί να τον αναγκάσει να φύγει εώς ότου λήξει η άδεια παραμονής του. Σύμφωνα με τη νομοθεσία οι περισσότεροι Ευρωπαίοι τουρίστες επιτρέπεται να παραμείνουν στη Βραζιλία για διάστημα τριών μηνών.

Ο 46χρονος πιλότος Heinz Muller που όπως δηλώνει είναι ερωτοχτυπημένος περνάει την ώρα του περιπλανώμενος στους χώρους του αεροδρομίου, κάνοντας βόλτες στην κοντινότερη πόλη ή γράφοντας στο φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή που έχει μαζί του. Αρνήθηκε να μείνει σε κατάλυμα που του προσφέρθηκε από Μη Κυβερνητικές οργανώσεις παρά το γεγονός ότι είναι άφραγκος. Τρέφεται με το φαγητό που του προσφέρουν υπάλληλοι του αεροδρομίου, πλένεται στις δημόσιες τουαλέτες και κοιμάται στα καθίσματα αναμονής.

Η περίπτωση του Mull είναι παρόμοια με αυτήν του Γιαπωνέζου Hiroshi Nohara που επί τρεις μήνες διέμενε στο αεροδρόμιο της πόλης του Μεξικού απ΄ όπου αναχώρησε τον περασμένο Δεκέμβρη. Η ιστορία του Nohara που είναι πλέον ιδιαίτερα δημοφιλής θεωρείται ότι μεταφέρθηκε και στην κινηματογραφική οθόνη καθώς πολλοί είναι αυτοί που βρίσκουν ομοιότητες με τον Viktor Navorski, το χαρακτήρα που ενσαρκώνει ο Tom Hanks στην ταινία "The Terminal.

Για το λόγο αυτό το προσωπικό του αεροδρομίου έχει δώσει στο Γερμανό επισκέπτη το Ψευδώνυμο "Tom Hanks."


iKypros



Anto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share