Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

Batman - Arkham Asylum



Ο ιδιαίτερος, σκοτεινός κόσμος του δημοφιλούς χαρακτήρα της DC ζωντανεύει μέσα από μια περιπέτεια νέας γενιάς γεμάτη δράση, ένταση και συγκλονιστικές ανατροπές. Το Arkham Asylum σας μεταφέρει στο ομώνυμο ψυχιατρικό κέντρο της Gotham City και σας καλεί να αντιμετωπίσετε τον Joker και τους υπόλοιπους εγκληματίες που το έχουν καταλάβει. Χρησιμοποιώντας μια ευρεία γκάμα από τα gadgets και τις ικανότητες του Batman θα κινηθείτε στις σκιές προκαλώντας τον φόβο των αντιπάλων σας με σκοπό να καταστρέψετε το διεστραμμένο σχέδιο του Joker.


Βυθιστείτε σε μια αυθεντική ιστορία δημιουργημένη αποκλειστικά για τον συγκεκριμένο τίτλο από τον διάσημο και 5 φορές βραβευμένο με Emmy συγγραφέα, Paul Dini, γνωστό για τη δουλειά του στις τηλεοπτικές σειρές Lost και Batman: The Animate Series. Απολαύστε εκπληκτικά γραφικά υψηλής ποιότητας που ζωντανεύουν με μοναδικό τρόπο τη μυστηριώδη ατμόσφαιρα των κόμικ και των ταινιών του αγαπημένου σας χαρακτήρα και γευτείτε πολυδιάστατο gameplay που θέτει νέες βάσεις για τα παιχνίδια τους είδους προσφέροντας ποικίλα καινοτόμα στοιχεία.

Το ιδιαίτερο σύστημα μάχης που ακούει στο όνομα FreeFlow σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αμέτρητα combos χωρίς περιορισμούς καθώς παλεύετε με τις ομάδες των μαχητών του Joker ενώ για πρώτη φορά θα έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε τις μοναδικές δυνατότητες παρακολούθησης του Batman, του μεγαλύτερου ντετέκτιβ στον κόσμο επιλύοντας περίπλοκους γρίφους με τη βοήθεια εξελιγμένων εγκληματολογικών οργάνων όπως μηχανήματα ακτινοσκόπισης, σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων, ειδικούς ψεκαστές και ανιχνευτές φερομόνης.


Στον δρόμο σας θα βρείτε τους πιό τρομακτικούς κακούς της Gotham City όπως τον Joker, τον Harley Quinn, τον Victor Zsasz και τον Killer Croc τους οποίους θα επιχειρήσετε να τρομοκρατήσετε και να εξοντώσετε κινούμενοι αθώρυβα χωρίς να προκαλείτε υποψίες. Εξερευνήστε κάθε σπιθαμή του χαοτικού Arkham Asylum και ανακαλύψτε όλα του τα μυστικά καθώς κινείστε χρησιμοποιώντας τον γάντζο του Batman. Εκτελέστε επιθέσεις με αέρια, όπλα, ηχεία σόναρ και άλλο εξοπλισμό που έχετε τη δυνατότητα να αναβαθμίσετε με τους πόντους εμπειρίας που συλλέγετε.



Απαιτήσεις Συστήματος:

Minimum System:

* OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows XP or Vista
* CPU: Intel Pentium 4 3GHz or AMD Athlon 64 3500 +
* RAM: 1GB for Windows XP 2GB for Windows Vista
* GRAPHICS: nVidia 6600 or ATI 1300
* SOUND: Microsoft Windows XP / Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c-compatible)
* DVD-ROM: Quad-speed (4x) DVD-ROM drive
* HARD DRIVE: 9GB free disk space

Recommended system:

* OPERATING SYSTEM: Microsoft Windows XP or Vista
* CPU: Core 2 Duo E6600 (2.4Ghz) or Athlon 64 X2 4600 +
* RAM: 2GB for Windows XP 3GB for Windows Vista
* GRAPHICS: nVidia 9800GTX or ATI 3870
* SOUND: Microsoft Windows XP / Vista compatible sound card (100% DirectX 9.0c-compatible)
Special thanks to lalos!!
Man

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share