Παρασκευή, 15 Απριλίου 2011

Ελληνικό ποδόσφαιρο, ώρα μηδέν!

Αηδία και αιμετός με το Ελληνικό ποδόσφαιρο για ακόμη μια φορά!

O ορισμός του Κασσετάκια χοντρού ώς εκπρόσωπος της Σαπιολίγκας είναι ΣΚΑΝΔΑΛΟ!


Δείξε μου τι χώρα σου να σου ποιός είσαι-Όλα πάνε κατά διαόλου, το ποδόσφαιρο θα γλίτωνε!

Ο "Κασσετάκιας" είναι κάτι σαν τον Πάγκαλο στη πολιτική....Λένε οτι θέλουν οι κοιλαράδες, κάνουν ότι θέλουν και στη τελική τα πρόβατα κάθονται και ακούνε και γουστάρουνε!

Το όλο περίεργο σε αυτή την υπόθεση με τη σαπιολίγκα είναι οτι ο "Κασσετάκιας εκλέχτηκε απο κάποιες Παε, με πλειοψηφία ......Και ρωτάμε εμείς την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, έχετε ρε κάποιο συμφερόν και τον ψηφίσατε-Είχατε ποτέ κάποιο συμφέρον απο τους χοντρομπαλάδες της σαπιολίγκ;;;Ή Είστε ικανοποιημένοι με την ομάδα σας τόσα χρόνια!???....Ρωτήσατε το λαό σας αν γουστάρει?ΠΑΠΑΡΙΑ...-O Kαθένας κάνει ότι θέλει και κανείς δεν αντιδράει!

Σέρρες και Τρίπολη και αυτές ψηφίσαν υπέρ του "κασσετάκια", γιατί? Επειδή σας έριξαν κατηγορία ή μήπως υπήρξαν υποσχέσεις για καμιά γρήγορη άνοδο(Όπως θα έλεγε και ένας καχύποπτος!)!

Ολυμπιακός, Ολυμπιακός Βόλου, Πάοκ, Κέρκυρα και Εργοτέλης συμπλήρωσαν τη πλειοψήφια του σάπιου συστήματος!

Δηλαδή όλοι μαζί συμφώνησαν, ότι ο "κασσετάκιας" είναι ο κατάλληλος για να σώσει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, ότι ο "κασσετάκιας" είναι τίμιος και πάνω απ' όλα με ήθος ...Τη στιγμή που "τραβιέται" με σκάνδαλο ο σαπιοκοιλιάς:!Ότι μας αξίζει, έχουμε στη ζωή !0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share