Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Τελικά ήταν όχι η απάντηση στην Ιρλανδία για την επανάληψη του αγώνα με τη Γαλλία...

"Όχι" της FIFA στην Ιρλανδία για επανάληψη

Aρνητική ήταν η απάντηση της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στο αίτημα της Ιρλανδίας για επανάληψη του αγώνα για τα πλέι οφ του Μουντιάλ με την Γαλλία....

Το ΕΪΡΕ μετά την φάση της ισοφάρισης των "τρικολόρ" που προήλθε από χέρι του Τιερί Ανρί στην παράταση και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα αλλά και την ομάδα που θα έπαιρνε την πρόκριση για τα γήπεδα της Νότιας Αφρικής, είχε ζητήσει να γίνει ξανά το παιχνίδι.

Η FIFA ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Ιρλανδικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, αναφέροντας ότι ο αγώνας δεν μπορεί να γίνει ξανά καθώς σύμφωνα με τους κανονισμούς του παιχνιδιού στη διάρκεια των αναμετρήσεων, οι αποφάσεις που λαμβάνουν οι διαιτητές είναι τελικές.

Υπενθυμίζεται ότι η Γαλλία νίκησε στο πρώτο παιχνίδι στην Ιρλανδία με 1-0 με την ομάδα του Τζοβάνι Τραπατόνι να ισοφαρίζει το σκορ στην ρεβάνς στο Παρίσι και την υπόθεση-πρόκριση τελικά να κρίνεται στην παράταση στην φάση όπου ο Γκαλάς βρήκε δίχτυα αλλά έχει προηγηθεί καθαρό χέρι του Ανρί πριν κάνει την ασίστ για το γκολ.


sport24


Anto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share