Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Καταδίωξη σαν σε ταινία στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης...


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/94/Euosmos-plateia.JPG/250px-Euosmos-plateia.JPG



Σκηνές από αστυνομική ταινία θύμιζε η καταδίωξη ΙΧ φορτηγού από περιπολικό στην περιοχή του Ευόσμου Θεσσαλονίκης.


Αστυνομικοί που εκτελούσαν περιπολία την Παρασκευή το μεσημέρι έκαναν σήμα στάσης σε φορτηγό το οποίο εκινείτο στην προέκταση της οδού Παπάγου. Στη θέα των αστυνομικών, ο οδηγός του φορτηγού ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης το φορτηγό, κινήθηκε προς τα πίσω, «χτυπώντας» το περιπολικό και συνέχεια, λόγω των επικίνδυνων ελιγμών και της μεγάλης ταχύτητας, προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, προκαλώντας του υλικές ζημιές.

Οι τρεις επιβάτες του κατέβηκαν από τόχημα και επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί, αλλά οι δύο από αυτούς (ηλικίας 31 και 24 ετών) συνελήφθησαν από αστυνομικούς, ενώ αναζητείται ο τρίτος.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, είχαν παραβιάσει περίφραξη αποθηκευτικού χώρου εταιρείας πώλησης φορτηγών, και αφαίρεσαν πλήθος ανταλλακτικών. Τοποθέτησαν τα κλοπιμαία και επιχείρησαν να τα μεταφέρουν με το φορτηγό το οποίο, είχαν κλέψει πριν από 10 ημέρες από την περιοχή της Τούμπας. Τόσο τα ανταλλακτικά όσο και το κλεμμένο φορτηγό που χρησιμοποιήθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων, αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.


Anto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share