Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Απίστευτη ιστορία στην Αμερική!!!


Ηταν μια συνηθισμένη ημέρα στην αυλή της οικογένειας Χιν, στο Φορτ Κόλινς του Κολοράντο. Ο κ. Ρίτσαρντ με τη σύζυγό του Μαγιούμι και τα τρία τους αγόρια περιεργάζονταν τον νέο καρπό των επιστημονικών αναζητήσεων του ζεύγους, ένα ασημένιο αερόστατο σε σχήμα ιπτάμενου δίσκου. Γυαλιστερό, πολλά υποσχόμενο, έτοιμο για περιπέτειες και δεμένο στο έδαφος, αλλά «όχι τόσο γερά», όπως αποδείχθηκε.

Ο μικρός Φάλκον, έξι ετών, ένιωσε την ακαταμάχητη επιθυμία να μπει μέσα σ’ αυτό το μεγάλο λαμπερό μπαλόνι, όπως θα έκανε και κάθε άλλο παιδί στη θέση του. Στην πρώτη προσπάθειά του έγινε αντιληπτός από τον πατέρα, ο οποίος τον μάλωσε με οργή, καθώς το μυαλό του φανταζόταν τις πιθανές τραγικές επιπτώσεις μιας τέτοιας παιδικής αταξίας. Αλίμονο, όμως, την επόμενη στιγμή που γύρισε το κεφάλι του για να δει, ο Φάλκον ήταν άφαντος και το αερόστατο πετούσε ήδη ψηλά ανεξέλεγκτο. Για δύο ώρες πετούσε έτσι διασχίζοντας δύο κομητείες και πυροδοτώντας μια φρενήρη επιχείρηση διάσωσης με τη συμμετοχή ακόμη και στρατιωτικών ελικοπτέρων. Χρειάστηκε, μάλιστα, να ακυρωθούν κάποιες αναχωρήσεις αεροσκαφών από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ για λόγους ασφαλείας.
Παραξενεμένοι οι γείτονες έβλεπαν την κ. Μαγιούμι να φωνάζει ματαίως τον μικρό, ενώ τα δύο αδέλφια μαγνητοσκοπούσαν με κάμερα τις σκηνές, εξηγώντας τους ότι ο Φάλκον απογειώθηκε μ’ ένα μεγάλο μπαλόνι! Μετά το τρελό ταξίδι κι ενώ η αγωνία είχε φθάσει στο αποκορύφωμα, το αερόστατο προσγειώθηκε στα μαλακά, αλλά τα συνεργεία διάσωσης διαπίστωσαν ότι ήταν άδειο. Τότε και μόνον τότε, ο σερίφης, Τζιμ Αλντερεν ανακοίνωσε θριαμβευτικά ότι ο Φάλκον βρισκόταν σπίτι, κρυμμένος στη σοφίτα, όπου και παρέμεινε αμίλητος και φοβισμένος μετά την κατσάδα του πατέρα του. «Προφανώς βρισκόταν εκεί όλη αυτήν την ώρα», αναφώνησε ο σερίφης, σφυρίζοντας τη λήξη μιας μανιώδους εκστρατείας.

Πηγή: kathimerini.gr

jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share