Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Gallery, με γυμνές φωτογραφίες της Μαντόνα απο το 1979!




Γυμνές φωτογραφίες της «βασίλισσας της Ποπ», πολύ πριν γίνει η Μαντόνα που ξέρουμε σήμερα, εκτίθενται από την Πέμπτη σε γκαλερί στο Λονδίνο.

Η Μαντόνα πόζαρε γι’ αυτές τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες σε ηλικία 20 ετών, όταν ακόμα δούλευε ως μοντέλο για να μπορεί να πληρώνει τα δίδακτρα της σχολής χορού όπου φοιτούσε, ενώ έψαχνε να βρει τον δρόμο της στη μουσική. Η αμοιβή της ήταν μόλις 30 δολάρια, το 1979, που σε σημερινή αξία αναλογούν σε 90 δολάρια ή 65 ευρώ.

Η φωτογράφηση έγινε στο πλαίσιο ενός μαθήματος του νεοϋορκέζου Μάρτιν Σρέιμπερ (Martin Schreiber) προς τους φοιτητές του και δείχνει την άγνωστη και μελαχροινή τότε Μαντόνα Τσικόνε (Madonna Ciccone) σε διάφορες χαλαρές πόζες, σε μερικές από τις οποίες φαίνεται και μία γάτα.

Αφού η Μαντόνα έγινε σταρ ο Σρέιμπερ πούλησε τις φωτογραφίες στο Περιοδικό «Playboy», το οποίο τις δημοσίευσε το 1985, τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου της σινγκλ everybody!

«Βασικά ήταν μοντέλο. Ο Μάρτιν την προσέλαβε γι’ αυτές τις λήψεις για να δείξει στους μαθητές του πώς να χειρίζονται το γυμνό. «Εκείνη ήταν ένα τίποτα τότε», είπε ο λονδρέζος γκαλερίστας και οργανωτής της έκθεσης (Jamie McCartney): «Πιθανόν να είναι από τις τελευταίες φωτογραφίες της, πριν εκείνη αποκτήσει τον απόλυτο έλεγχο της εικόνας της. Ίσως τότε να ήταν που έμαθε πώς να χρησιμοποιεί τη σεξουαλικότητά της προς όφελός της».

Η έκθεση που θα ταξιδέψει σε διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις, μεταξύ των οποίων η Πράγα και το Άμστερνταμ, έκανε εγκαίνια λίγες μέρες πριν τις συναυλίες της Μαντόνα στο Λονδίνο και το Μάντσεστερ που θα ανοίξουν το δεύτερο μέρος της παγκόσμιας περιοδείας της.
Οι διοργανωτές περιμένουν ότι οι φωτογραφίες θα πουληθούν σε συλλέκτες και θαυμαστές της τραγουδίστριας, σε τιμές που ξεκινούν από 3.700 ευρώ.




Πηγή:http://www.pressgr.eu/


anto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share