Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Superleague Formula...Στην pole o Ολυμπιακός


Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την 1η του pole position, νικώντας στον τελικό τη Σεβίλλη του Μπουρντέ. Το AUTO 24 βρίσκεται στη Μόντσα και σας μεταφέρει το κλίμα από την ελληνική ομάδα και τα νέα από την πίστα.

Μαγεία. Μόνο αυτή η λέξη μπορεί να απεικονίσει την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στη Μόντσα. Ο Ολυμπιακός με τον "εκρηκτικό" Εστέμπαν Γκεριέρι, πέρασε από την ιταλική πίστα σαν... τυφώνας και άφησε πίσω του ομάδες όπως η Σεβίλλη, η Μίλαν και η Λίβερπουλ.

Eδώ άνοιξε ο δρόμος για την pole

Ο Ολυμπιακός είχε κληρωθεί σε ένα πολύ δύσκολο γκρουπ. Αυτό, όμως, δεν εμπόδισε τον "τρελό" πιλότο του να κερδίσει εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή που έκανε την είσοδό του στο "ναό της ταχύτητας". Εκεί οι "ερυθρόλευκοι" άφησε πίσω του όλα τα φαβορί (Μίλαν, Λίβερπουλ, Σεβίλλη, Βασιλεία και Ατλέντικο Μαδρίτης ).

Νίκη α λα ιταλικά

Στη φάση των 8 η ελληνική ομάδα κληρώθηκε με τη Ρόμα. Οι Ιταλοί μέσα στο σπίτι τους θα ήθελαν να πανηγυρίσουν μια νίκη αλλά ο Αργεντίνος δεν θα επέτρεπε σε κανέναν να του στερήσει την πρωτιά. Ξεπερνώντας και αυτό το εμπόδιο, έστειλε το μήνυμα: ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα.

Ελβετικό ρολόι

Συνεπής στο ραντεβού του με την pole position ο Γκεριέρι θριάμβευσε και στην ημητελική φάση, κάνοντας αρκετά πιο γρήγορο χρόνο από τον πιλότο της Βασιλείας.

Από εκεί και έπειτα ο δρόμος για την πρώτη pole position ήταν στρωμένος με... ροδοπέταλα. Τίποτα δεν έδειχνε ικανό να στματήσει την ξέφρενη πορεία για τη θρυλική πρωτιά. Ούτε και το μεγάλο "αστέρι" της διοργάνωσης, Σεμπαστιάν Μπουρτνέ, ο οποίος είχε πάρει την θέση του Αργεντίνου στο μονοθέσιο της Σεβίλλης.
Ο εγωισμός του Εστέμπαν δεν θα επέτρεπε στην ισπανική ομάδα να αποτρέψει τον Ολυμπιακό από την τροχειά που είχε ήδη διαγράψει. Την pole position.

Ο τελικός ξεκίνησε ο Μπουρντέ πήρε πρώτος χρόνο και ήδη τα πρώτα ιβηρικά χαμόγελα άρχισαν να φαίνονται από τα μόνιτορ μας.

Όταν ο Γκεριέρι, όμως, μίλησε τελευταίος και ήταν και ο καλύτερος. Κάνοντας επίδειξη γρήγορης οδήγης έφτασε στην πρώτη θέση πανηγυρικά, ανανεώνοντας το ραντεβού με την πρώτη θέση και στον αυριανό αγώνα (ζωντανά από το AUTO24.gr 4/10 12:15 ο πρώτος αγώνας, 16:15 ο μεγάλος αγώνας και τηλεοπτικά από το Sport Plus στις 12:15 και ο δεύτερος στις 16:15)

Live:

Ο Ολυμπιακός έφτασε στην πρώτη κατάκτηση της pole position με χαρακτηριστική άνεση

Ο Εστέμπαν κινείται πολύ πιο γρήγορα από τον Μπουρντέ

O μεγάλος τελικός ξεκινάει και η αγωνία χτυπάει... κόκκινο

Η Σεβίλλη θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στον τελικό, για την κατάκτηση της pole position

Πέρασε στον τελικό η ελληνική ομάδα νικώντας και τους Ελβετούς. Τώρα περιμένει τον αντίπαλό του, ο οποίος θα είναι ο νικητής από το ζευγάρι Μίλαν - Σεβίλλη

Το πρώτο ζευγάρι που θα τρέξει στην ημιτελική φάση, είναι ο Ολυμπιακός με τη Βασιλεία. Το άλλο ζευγάρι είναι η Μίλαν με τη Σεβίλλη

Πρώτος!!! Ο Ολυμπιακός με χρόνο 1:36:818 περνάει στην πρώτη θέση. Στην επόμενη φάση θα κληρώθηκε με τη Βασιλεία. Μια ομάδα που στη Μόντσα δείχνει να είναι ανταγωνιστική

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρόμα

Η Μίλαν γίνεται η τρίτη ομάδα που περνάει στην επόμενη φάση

Η Σεβίλλη ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο των Τούρκων. Ακολουθεί αυτό της Μίλαν με την Πόρτο

Το δεύτερο ζευγάρι που τρέχει είναι αυτό της Γαλατάσαράι με τη Σεββίλη

Από το πρώτο ζευγάρι (Βασιλεία-Λίβερπουλ) πέρασαν οι Ελβετοί, έχοντας στο μονοθέσιό τους το μεγάλο αστέρι της διοργάνωσης Σεμπαστιάν Μπουρντέ

Τώρα θα βγουν τα ζευγάρια που θα διασταυρωθούν στο υπόλοιπο της διαδικασίας

Εξαιρετικό ξεκίνημα για τον Ολυμπιακό! Η δεύτερη προσπάθεια βρήκε τον Γκεριέρι στη δεύτερη θέση, πίσω από το μονοθέσιο της Σεβίλλης

Πρώτος χρόνος για την ελληνική ομάδα 1:37:286. Τώρα γίνεται η δεύτερη προσπάθεια

Η Σεβίλλη είναι πρώτη, ακολουθεί η Μίλαν και η Άνερλεχτ. Ο ΟΘρύλος ακόμα δεν έχει πάρει χρόνο

Οι κατατακτήριες ξεκίνησαν. Το δεύτερο γκρουπ, όπου και ανήκει ο Ολυμπιακός κάνει την εμφάνισή του στην πίστα. Οι ερυθρόλευκοι ακόμα δεν έχουν παρουσιαστεί

Προαναγγελία:

Ο Ολυμπιακός έχοντας στο μονοθέσιό του τον Εστέμπαν Γκεριέρι θα επιδιώξει να συνεχίσει από εκεί που στάμάτησε στο Grand Prix της Πορτογαλίας. Εκεί ο Αργεντίνος στο ντεμπούτο του με τα ερυθρόλευκα πήρε τη δεύτερη θέση στο σύνολο!

Οι "ερθρόλευκοι" πραγματοποιώντας μια σαφώς καλύτερη χρονιά από την περσινή βρίσκονται στην όγδοοη θέσχη, αφήνοντας πίσω τους ισχυρές ομάδες όπως είναι η Ρέιντζερς (9η), η Ρόμα (10η), Ατλέντικο Μαδρίτης (12η), Γαλατάσαράι (16η), Λυόν (17η), η Αϊντχόφεν και η Σεβίλλη (19η).

Στη Μόντσα της Ιταλίας ο αέαρας μυρίζει... άνοιξη. Κάτω από τον υπέροχο ήλιο ο Εστέμπαν δηλώνει πανέτοιμος να χαρίσει στον κόσμο του Ολυμπιακού ακόμα μια επιτυχία.

Τα ελεύθερα δοκιμαστικά (Παρασεκυή 2/10) χαμογέλασαν στην ελληνική ομάδα, μιας και το τέλος τους βρήκαν τον Ολυμπιακό, στην πρώτη θέση, ενώ στη δεύτερη περίοδο απέσπασαν τη δεύτερη θέση.

Η κλήρωση του Σαββάτου έβγαλε τους "ερυθρόλευκους" αντιμέτωπο με τις παράκατω ομάδες: Μίλαν, Λίβερουλ, Ατλέντικο Μαδρίτης, φλαμένκο, Μίντλαντ, Σεβίλλη, Ρέϊντζερς και την Άντερλεχτ.

Πηγή:www.auto24.gr
Vlaxos

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share