Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2009

Αποτελέσματα αγώνων Superleague...


Σάββατο, 3 Οκτωβρίου 2009
Πανθρακικός-Αρης 1-1

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Πειραιά)
Γήπεδο: Δημοτικό Κομοτηνής

Στην Κομοτηνή, σε ένα ανοιχτό παιχνίδι, Πανθρακικός και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, με τα τέρματα που σημείωσαν ο Φαγιάρδο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 11΄ και ο Φλάβιο με καταπληκτικό σουτ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

ΠΑΣ Γιάννινα-Νέα Καβάλα 2-1

Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης (Θεσ/κης)
Γήπεδο: Εθνικό "Οι Ζωσιμάδες"

Χάρις στα δύο γκολ του Σαϊτιώτη (21', 84') και την εξαιρετική εμφάνιση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε εντός έδρας της Καβάλας με 2-1 στην αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το τέρμα της τιμής για τους φιλοξενούμενους πέτυχε στις καθυστερήσεις (94') ο Ιωάννου.


Λεβαδειακός-Ολυμπιακό 0-3
Διαιτητής: Δημήτρης Καλόπουλος (Θεσ/κης)
Γήπεδο: Δημοτικό Λειβαδιάς


Με τον... τελειωμένο Όσκαρ σε μεγάλα κέφια (σκόραρε, δημιούργησε) και ένα 45λεπτο φωτιά ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 στην Λιβαδειά επί της τοπικής ομάδας και πέτυχε την 4η συνεχόμενη νίκη του σκαρφαλώνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Όσκαρ άνοιξε το δρόμο και οι Βραζιλιάνοι (Ντουντού, Ντιόγκο) τον ακολούθησαν... Ένα ημίχρονο ήταν (υπέρ)αρκετό για τους νταμπλούχους Ελλάδας προκειμένου να φύγουν με το τρίποντο της νίκης από την Λιβαδειά.

Vlaxos

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share