Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Avatar: Είναι η μεγάλη έκπληξη???

Το


Το "Avatar", μια τρισδιάστατη ταινία δράσης που χρησιμοποιεί ειδικά εφέ νέας γενιάς, μας μεταφέρει σε έναν θεαματικό κόσμο πέρα από κάθε φαντασία, όπου ένας απρόθυμος ήρωας ξεκινά ένα ταξίδι λύτρωσης και εξερεύνησης, καθώς ηγείται μιας επικής μάχης προκειμένου να σώσει έναν πολιτισμό!

Ο James Cameron υπογράφει τη σκηνοθεσία για τη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας που σίγουρα θα μας εντυπωσιάσει με τα μοναδικά οπτικοακουστικά εφέ!

"Το "Avatar" είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που έχω αναλάβει ποτέ" δηλώνει ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος James Cameron. Αυτή είναι μια δήλωση με βαρύτητα, αν αναλογιστεί κανείς την παγκόσμια φήμη του Cameron ως αριστοτέχνη αφηγητή ιστοριών. Οι ταινίες του συνδυάζουν θέαμα, συγκλονιστική πλοκή, συναρπαστικούς χαρακτήρες, καθώς και τεχνολογική μαγεία αποκλειστικά στην υπηρεσία της ιστορίας και του συναισθήματος.

Η κεντρική φιγούρα του "Avatar", ο Τζέικ Σάλι είναι ένας καθημερινός άντρας, με τον οποίο ταυτίζεται εύκολα κάποιος, που μετατρέπεται απροσδόκητα σε ήρωα, καθώς τα γεγονότα τον παρασύρουν σε μια σύγκρουση πολιτισμών, ανάμεσα σε εταιρίες της Γης ? που στοχεύουν στην "ανάπτυξη" του πλανήτη Πανδώρα ? και στους ιθαγενείς Na΄vi. Ο Τζέικ είναι πρώην πεζοναύτης και βάζει την τιμή και το καθήκον πάνω απ’ όλα. Τώρα όμως θα πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στην τιμή του, στην υπεράσπιση του σωστού και στο υποτιθέμενο καθήκον του προς τους ανθρώπους που του έχουν αναθέσει την αποστολή.

Αυτή την Πέμπτη, ετοιμάσου για την απόλυτη περιπέτεια!



Πηγή: mad.gr
jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share