Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

O Ντρογκμπά σε μια ένδειξη ανθρωπιάς, θα φτιάξει νοσοκομείο στη πατρίδα του....

http://sharksandbears.files.wordpress.com/2006/10/drogba3.jpg



Σε μια μεγαλειώδη κίνηση ανθρωπιάς προέβη ο Ντιντιέ Ντρογκμπά ο οποίος αποφάσισε να δαπανήσει το ποσό των 3 εκατομμυρίων λιρών προκειμένου να ανεγερθεί νοσοκομείο στην Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο Ιβοριανός άσος πρόκειται να γίνει το νέο πρόσωπο της καμπάνιας της Pepsi και όπως ανακοίνωσε, τα χρήματα που θα πάρει από τη συμφωνία αυτή, θα τα δώσει για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Όπως μάλιστα φημολογείται, ο Ρομαν Αμπράμοβιτς, αναμένεται να στηρίξει τον επιθετικό της Τσέλσι στην πρωτοβουλία του αυτή και να προσφέρει και αυτός κάποιο συμβολικό ποσό.

Το εν λόγω νοσοκομείο θα ανεγερθεί στην γενέτειρα του Ντρογμπά, την πόλη Αμπιτζάν και οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί στα τέλη του 2010.

Το γεγονός που ευαισθητοποίησε τον διεθνή άσο της Τσέλσι, είναι ο θάνατος ενός καλού του φίλου από λευχαιμία, καθώς και ο θάνατος ακόμη 19 ανθρώπων και ο τραυματισμός άλλων 132, μετά από την κατάρρευση τοίχου σε γήπεδο της πόλης Αμπιτζάν, στο περιθώριο της αναμέτρησης για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ της Ακτής Ελεφαντοστού και του Μαλάουι, τον περασμένο Μάρτιο.

contra.gr

Anto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share