Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Έχεις X-BOX 360 και το τσιπάρισες....?????-Αντε γειά σου!!!!


Έχετε "πειράξει" την κονσόλα Xbox; Την "πατήσατε"




Έως και 600.000 παίκτες που έχουν «πειράξει» την κονσόλα Xbox ώστε να παίζει πειρατικά παιχνίδια φαίνεται ότι αποκλείονται από την online υπηρεσία Xbox Live της Microsoft.


H εταιρεία βρήκε τρόπο να εντοπίζει τις τροποποιημένες κονσόλες που «παραβιάζουν τους όρους χρήσης».
Για να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες πατήστε:

«Όλοι οι καταναλωτές θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι η πειρατεία είναι παράνομη και ότι η τροποποίηση της κονσόλας Xbox 360, ώστε να παίζει πειρατικούς δίσκους, παραβιάζει τους όρους χρήσης του Xbox Live, ακυρώνει την εγγύηση και οδηγεί σε αποκλεισμό από το Xbox Live» αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Η ανακοίνωση δεν διευκρινίζει πώς εντοπίστηκαν μέσω Διαδικτύου τα Xbox 360 τα οποία έχουν τροποποιηθεί με ειδικά τσιπ (modchip) ή ειδικό λογισμικό.

«Δεν αποκαλύπτουμε τις ειδικές λεπτομέρειες, μπορούμε ωστόσο να πούμε ότι έχει επιβεβαιωθεί πως όλες οι κονσόλες έχουν παραβιάσει τους όρους χρήσης».

Σύμφωνα με αναφορές στο Διαδίκτυο τις οποίες επικαλείται το BBC, ο αποκλεισμός αφορά έως και 600.000 από τους 20 εκατομμύρια συνδρομητές του Xbox Live.

Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, οι αποκλεισμένες κονσόλες δεν συνδέονται στην οnline υπηρεσία της Microsoft, κατά τα άλλα όμως λειτουργούν κανονικά.

Τα «πειραγμένα» Xbox 360 υποδέχονται τώρα το χρήστη με το μήνυμα «H κονσόλα σας έχει αποκλειστεί από το Xbox».


Τα Νέα

Αnto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share