Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Δε δεχόμαστε άσχημους ανθρώπους στο site μας....

Οι Βρετανοί είναι μεταξύ των πιο άσχημων ανθρώπων στον κόσμο σύμφωνα με ιστοσελίδα γνωριμιών, η οποία επιτρέπει την εγγραφή μόνο σε... όμορφα μέλη.
Για να διαβάσετε στατιστικά για κάθε χώρα και πληροφορίες γι αυτό το παρανοικό site πατήστε:

Σύμφωνα με το Reuters, λιγότεροι από 1/8 Βρετανούς και μόλις 3/20 Βρετανίδες που έκαναν αίτηση, έγιναν τελικά μέλη του BeautifulPeople.com.

Οι Σουδοί είναι οι άνδρες με το μεγαλύτερο ποσοστό αποδοχής(65%) και οι Νορβηγίδες θεωρούνται οι πιο όμορφες με το 76% των αιτήσεων τους να γίνονται δεκτές.

Ο τρόπος επιλογής είναι απλός. Οι υποψήφιοι στέλνουν μια φωτογραφία και στοιχεία της προσωπικής τους ζωής. Μέλη του αντίθετου φίλου και μέλη της ιστοσελίδας, αξιολογούν τους υποψήφιους για 48 ώρες. Οι επιλογές τους είναι: "Σίγουρα ναι", "μάλλον ναι", "μάλλον όχι", "σίγουρα όχι".

Η ιστοσελίδα ιδρύθηκε το 2002 και έγινε παγκοσμίως γνωστή τον περασμένο μήνα. Μέχρι στιγμής έχουν απορριφθεί περίπου 1,8 εκατομμύρια άνθρωποι από 190 χώρες και έχουν εγγραφεί περίπου 360.000.

Ο μάνατζερ της ιστοσελίδας, Greg Hodge, αποδίδει την αποτυχία των Βρετανών στο ότι δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην εμφάνισή τους, όπως οι Βραζιλιάνοι ή οι Σκανδιναβοί. Χειρότερα από τους Βρετανούς, πήγαν μόνο οι Ρώσοι και οι Πολωνοί. Αντίθετα οι ρωσίδες γίνονται δεκτές σε ποσοστό 44%.



news247

Anto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share