Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΑ


ΕΔΩ ΣΤΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ!!! ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ LOW BUDGET FILMS (ΣΕ ΑΒΟΛΑ ΚΑΡΕΚΛAKIA ΜΕ ΤΣΙΓΑΡΟ,ΚΑΚΑΟ ΚΑΙ ΝΟΝΑΜΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ)ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ TWILIGHT KAI TOY 2012.

ΛΟΙΠΟΝ:
Υπόθεση: Μικρές ιστορίες γύρω από ένα τραπεζάκι με καφέδες και τσιγάρα. Οι ήρωες αναφέρονται σε διάφορα θέματα, από την πρόταση να πωλούνται γρανίτες με... καφεΐνη έως τον υποτιθέμενο δίδυμο αδελφό του Έλβις Πρίσλεϊ και τη χρήση της νικοτίνης ως εντομοκτόνου...







FAKAS(ΠΙΣΩ ΡΕ!!!)

1 σχόλιο:

  1. Είμαι aрам Александр ένας επιχειρηματίας που μπόρεσε να αναζωογονήσει τη δουλειά του που πεθαίνει με τη βοήθεια ενός θεού που έστειλε ο Θεός, γνωστός ως Benjamin Lee ο Σύμβουλος Δανείων. Είμαι κάτοικος στο Yekaterinburg Екатеринбург. Λοιπόν, προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να διευθετήσετε το χρέος σας, να επεκτείνετε την υπάρχουσα, χρειάζεστε χρήματα για να αγοράσετε προμήθειες. Αντιμετωπίζετε προβλήματα προσπαθώντας να εξασφαλίσετε μια καλή πιστωτική διευκόλυνση, θέλω να ξέρετε ότι ο κ. Benjamin θα σας δει. Είναι το σωστό μέρος για να επιλύσετε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα επειδή είμαι ζωντανή μαρτυρία και δεν μπορώ να το κρατήσω μόνο στον εαυτό μου όταν άλλοι ψάχνουν έναν τρόπο για να ανυψωθούν οικονομικά .. Θέλω όλοι να επικοινωνήσετε με αυτόν τον Θεό που έστειλε δανειστής χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες, όπως δηλώνεται, προκειμένου να συμμετάσχει σε αυτήν τη μεγάλη ευκαιρία Email: 247officedept@gmail.com Ή WhatsApp / Text + 1-989-394-3740.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share