Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

Ο Καρατζαφέρης είναι ο χειρότερος γιατί... δεν ξέρει να ζητάει συγνώμη...!

[kr.png]


ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ


Είναι αδιανόητο αυτό που γίνεται στα παράθυρα του ΜΕGA. Βγαίνει ο Καρατζαφέρης και αντί να ζητήσει συγνώμη, συνεχίζει να κατακρίνει την καθαρίστρια που της πέταξαν οξύ στο αυτοκίνητό της. Λέει πως δεν δικαιούται να έχει ένα μεταχειρισμένο SEAT IBIZA. Διαβάστε τον εξοργιστικό διάλογο:

Τσίμας: Μετανιώνετε για την γυναίκα που ειρωνευτήκατε αδίκως χθες μέσα στην Βουλή;

Καρατζαφέρης: Είπα όταν η καθαρίστρια παρατάσσει ένα αυτοκίνητο σαν το SEAT των 1600 έμπαση περίπτωσή δεν είμαστε...


και τόσο φτωχή χώρα.

Τσίμας: Μα κάνει 2 δουλειές την μέρα και το πήρε μεταχειρισμένο.

Καρατζαφέρης: Εαν η καθαρίστρια, που προσβάλλεται όπως ισχυρίζεστε, ε δεν μπορεί να διαθέτει ένα αυτοκίνητο, άρα λοιπόν δεν είναι τόσο φτωχή (δεν καταλάβαμε τι ήθελε να πει)


Δηλαδή ο Καρατζαφέρης είπε ούτε λίγο ούτε πολύ στην Βουλή πως μια καθαρίστρια που κάνει 2 δουλειές δεν δικαιούται να αγοράσει ένα αμάξι SEAT IBIZA μεταχειρισμένο 20 χρόνων με 120.000 χιλόμετρα, την στιγμή που ο ίδιος δεν ξέρει τι έχει...


Και ξέρετε πιο είναι το χειρότερο; Οτι μάλλον έχει καταλάβει την μεγάλη του μπαρούφα αλλά κωλώνει να ζητήσει συγνώμη γιατί αν πραγματικά τα πιστεύει αυτά που λέει τότε καλύτερα να μετονομάσει το ΛΑΟΣ σε ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.


http://troktiko.blogspot.com/


Anto

1 σχόλιο:

  1. Εγώ λέω στις επομενες εκλογές ο Καρατζαφέρης να πάρει μερικές σαπουνόφουσκες και λίγες μπουμπουλίθρες. Φυσικά δεν θα ζοισθεί αφού είναι ματσωμένος ούτως ή άλλως. Δεν φταίει αυτός. Τι να κάνουμε τώρα, δεν μπορούμε να του χαλάσουμε τη μανέστρα. Γιάνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share