Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2009

109 οι νεκροί από την πυρκαγιά στο νυχτερινό κέντρο στη Ρωσία



http://images.mirror.co.uk/upl/m4/mar2009/9/0/ambulance-pic-rex-538728279.jpg

Ο πρόεδρος Ντμίτρι Μεντβέντεφ ζήτησε σήμερα την αυστηρή τιμωρία των ιδιοκτητών του νυχτερινού κέντρου, όπου ξέσπασε πυρκαγιά στη διάρκεια σόου με πυροτεχνήματα και από τον πανικό που ακολούθησε σκοτώθηκαν 109 άνθρωποι.

«Πρώτον, μου φαίνεται ότι δεν έχουν ούτε μυαλό ούτε συνείδηση και δεύτερον, είναι εντελώς αδιάφοροι γι' αυτό που συνέβη. Για την τιμωρία τους θα πρέπει ο νόμος να εφαρμοστεί με τη μεγαλύτερη αυστηρότητα», είπε ο Μεντβέντεφ και πρόσθεσε ότι ο ιδιοκτήτης του κέντρου είχε δεχτεί επανειλημμένως προειδοποίηση από τους αρμόδιους επιθεωρητές ότι οι εγκαταστάσεις δεν τηρούσαν τις προδιαγραφές ασφαλείας.

Στις 11:15 μμ (τοπική ώρα) κι ενώ διεξαγόταν το σόου με τα πυροτεχνήματα, ξέσπασε φωτιά μέσα στο νυχτερινό κέντρο Lame Horse, στην πόλη Περμ, 1.150 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας, με αποτέλεσμα να γεμίσει ο χώρος με τοξικό καπνό και να προκληθεί πανικός στους θαμώνες που στην προσπάθειά τους να βγουν έξω ποδοπατήθηκαν.

Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο πρόεδρος κήρυξε την 7η Δεκεμβρίου ημέρα εθνικού πένθους στη Ρωσία με τις σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες σε ολόκληρη τη χώρα και ζήτησε από τα τηλεοπτικά δίκτυα να μην προβάλλουν ψυχαγωγικά προγράμματα.

Στην Περμ κηρύχθηκε τριήμερο πένθος.

Τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων επικαλούμενα τις εισαγγελικές αρχές μετέδωσαν ότι ο ιδιοκτήτης του κέντρου κρατείται και ανακρίνεται.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από «αδέσποτο» πυροτέχνημα, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι. Την ώρα της πυρκαγιάς βρίσκονταν 200 άνθρωποι μέσα στο κέντρο.


kathimerini.gr

Το βιντεάκι είναι από δελτίο ειδήσεων του εξωτερικού και δείχνει ένα βίντεο τραβηγμένο από πολίτη που παρευρισκόταν στο club και το πως ξεκίνησε η πυρκαγιά...
Να εκφράσουμε και εμείς τα συλλυπητήρια μας, αν και δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να αλλάξει κάτι στο τρομερό αυτό γεγονός...




jose

1 σχόλιο:

  1. Είμαι aрам Александр ένας επιχειρηματίας που μπόρεσε να αναζωογονήσει τη δουλειά του που πεθαίνει με τη βοήθεια ενός θεού που έστειλε ο Θεός, γνωστός ως Benjamin Lee ο Σύμβουλος Δανείων. Είμαι κάτοικος στο Yekaterinburg Екатеринбург. Λοιπόν, προσπαθείτε να ξεκινήσετε μια επιχείρηση, να διευθετήσετε το χρέος σας, να επεκτείνετε την υπάρχουσα, χρειάζεστε χρήματα για να αγοράσετε προμήθειες. Αντιμετωπίζετε προβλήματα προσπαθώντας να εξασφαλίσετε μια καλή πιστωτική διευκόλυνση, θέλω να ξέρετε ότι ο κ. Benjamin θα σας δει. Είναι το σωστό μέρος για να επιλύσετε όλα τα οικονομικά σας προβλήματα επειδή είμαι ζωντανή μαρτυρία και δεν μπορώ να το κρατήσω μόνο στον εαυτό μου όταν άλλοι ψάχνουν έναν τρόπο για να ανυψωθούν οικονομικά .. Θέλω όλοι να επικοινωνήσετε με αυτόν τον Θεό που έστειλε δανειστής χρησιμοποιώντας τις λεπτομέρειες, όπως δηλώνεται, προκειμένου να συμμετάσχει σε αυτήν τη μεγάλη ευκαιρία Email: 247officedept@gmail.com Ή WhatsApp / Text + 1-989-394-3740.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share