Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Κατεβάστε δωρεάν τα Office 2010 της Microsoft

Κατεβάστε δωρεάν το Office 2010 της Microsoft


Η δοκιμαστική έκδοση της σουίτας εφαρμογών γραφείου Office 2010 είναι διαθέσιμη για δωρεάν κατέβασμα, ανακοίνωσε η Microsoft.

«Ελπίζουμε να έχουμε εκατομμύρια χρήστες που θα κατεβάσουν και θα δοκιμάσουν τα [νέα] προϊόντα, καθώς εξαρτώμαστε από τις αντιδράσεις τους προκειμένου να σχηματοποιήσουμε τα τελικά προϊόντα» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Microsoft Κερτ Ντελμπίν...

Διαθέσιμο σε δοκιμαστική μορφή είναι και το Office Mobile 2010, για χρήση σε κινητά τηλέφωνα που βασίζονται στην πλατφόρμα Windows Mobile 6.5. «Το Office Mobile 2010 περιλαμβάνει ελαφρές εκδόσεις των προγραμμάτων Word, Excel, PowerPoint, OneNote και SharePoint Workspace Mobile 2010» εξήγησε ο Ντελμπίν σε ανακοίνωση της εταιρείας.
Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του Office 2010 είναι οι ειδικές εκδόσεις των εφαρμογών Word, Excell, Powerpoint και OneNote οι οποίες τρέχουν μέσα στον browser. Οι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση σε μια δωρεάν έκδοση της διαδικτυακής υπηρεσίας, που περιλαμβάνει διαφημίσεις, ενώ οι επιχειρήσεις θα χρεώνονται.
Η νέα έκδοση της σουίτας επιτρέπει επίσης τη σύνδεση υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης στο πρόγραμμα ατζέντας, επικοινωνίας και ημερολογίου Outlook.
Η τελική έκδοση της σουίτας αναμένεται στην αγορά το πρώτο εξάμηνο του 2010.
Οι δοκιμαστικές εκδόσεις παρουσιάστηκαν και στο συνέδριο για επαγγελματίες προγραμματιστές που πραγματοποιεί η Microsoft στο Λος Αντζελες.
Στο συνέδριο, αναφέρει ο απεσταλμένος του CNet, η εταιρεία προανήγγειλε κάποια από τα βασικά χαρακτηριστικά του Internet Expolorer 9, του οποίου η ανάπτυξη μόλις ξεκίνησε.
Το νέο πρόγραμμα πλοήγησης στο Διαδίκτυο θα προσφέρει μεταξύ άλλων επιτάχυνση στην προβολή κειμένου και γραφικών με τη βοήθεια της κάρτας γραφικών, καθώς και ταχύτερη προβολή της JavaScript.


paraxena-gr



Anto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share