Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2009

Oνόμασε το παιδί του Barcelona....

Tο ματς κόντρα στη Μπαρτσελόνα στο "Καμπ Νόου" για την 3η αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έχει μείνει σίγουρα αξέχαστο στους παίκτες της Ρούμπιν Καζάν μετά την εκπληκτική νίκη με 2-1, ωστόσο για τον Σεργκέι Σέμακ σήμαινε πολλά παραπάνω...

Απόδειξη η επιλογή του αρχηγού της Ρούμπιν να δώσει στη νεογέννητη κόρη του το όνομα της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα για να τιμήσει το ιστορικό αποτέλεσμα που έφερε μέσα στην Ισπανία, με τον 33χρονο άσο να δηλώνει:

"Αυτός είναι ένας όμορφος τρόπος για να διασφαλίσω ότι δεν θα ξεχάσω αυτή την αξιομνημόνευτη νίκη. Επιπλέον, αποδίδω κατά κάποιο τρόπο τιμή στο όμορφο ποδόσφαιρο που παίζουν", δήλωσε στην εφημερίδα "Sowjetski Sport" ο άσος του ρωσικού συλλόγου.

Να σημειωθεί πως η μικρή Μπαρτσελόνα είναι το τέταρτο παιδί στην οικογένεια Σέμακ (Μάγια, Σέμγιον και Ιβάν τα ονόματα των άλλων τριών παιδιών), με την κίνησή του αυτή να εντάσσεται σε ένα πλαίσιο όπου πολλοί άνθρωποι στη Ρωσία συνηθίζουν να δίνουν στα παιδιά τους ονόματα ενός διάσημου ατόμου ή ενός σημαντικού γεγονότος.


sport24

Anto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share