Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Χούλιγκανια ηθοποιοί....





Σε μια -ασυνήθιστα μεγάλη για το κύρος της- «γκέλα» υπέπεσε η περίφημη «Scotland Yard». Η αγγλική μυστική υπηρεσία έδωσε στη δημοσιότητα 66 φωτογραφίες υπόπτων για συμμετοχή σε επεισόδια, στις οποίες, ωστόσο, συμπεριλαμβανόταν και έξι -ατόμων που απλά είχαν πρωταγωνιστήσει σε γνωστή ταινία με… χούλιγκαν.


Οι επίμαχες φωτογραφίες αφορούσαν στις μεγάλες συμπλοκές που είχαν γίνει τον Αύγουστο έξω από το «Άπτον Παρκ», μετά το παιχνίδι Γουέστ Χαμ-Μίλγουολ -οι οποίες είχαν, μάλιστα, ως αποτέλεσμα το μαχαίρωμα ενός οπαδού. Το γεγονός, ωστόσο, ότι φέρεται να χρησιμοποιήθηκε ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ για να “αποκοπούν”, οδήγησε στην τεράστια παρεξήγηση.

Το βίντεο, προφανώς -πέρα από τα στιγμιότυπα των αληθινών επεισοδίων- είχε χρησιμοποιήσει και πλάνα από την πρόσφατη ταινία, με θέμα τους χούλιγκαν, «The Firm». Το γεγονός, ωστόσο, ότι η «Scotland Yard», δεν χρησιμοποίησε ηχολήπτη στην επεξεργασία του, είχε ως αποτέλεσμα να θεωρηθούν όλες οι σκηνές πραγματικές και να… τους πάρει όλους η μπάλα.

Η αγγλική υπηρεσία, εκ των υστέρων -όταν έγινε αντιληπτό ότι επρόκειτο περί παρεξήγησης, παραδέχτηκε το λάθος της- ενώ απολογήθηκε, όπως είναι λογικό, στους ηθοποιούς. «Θα θέλαμε να ζητήσουμε ειλικρινά συγγνώμη από αυτούς τους ανθρώπους και πρόθεσή μας είναι να επικοινωνήσουμε προσωπικά μαζί τους, για να τους εκφράσουμε πόσο λυπόμαστε γι’ αυτό που έγινε», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της.

sport-fm


Anto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share