Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Δείτε τη προσωπικότητα σας ανάλογα με το πως κοιμάστε!!!

Προσωπικότητα και στάσεις ύπνου....

Μελετες εχουν δείξει οτι απο τη σταση που παιρνουμε κατα τη διαρκεια του υπνου μπορουν να βγουν χρησιμα συμπερασματα γιατην προσωπικοτητα μας....



Εμβρυικη Σταση (Foetus):
Παράθεση:
Οι ανθρωποι που κοιμουνται με αυτην τη σταση ειναι συνηθως σκληροι εξωτερικα αλλα ευαισθητοι συναισθηματικα. Πολλες φορες ντροπαλοι με αλλους στην αρχη καποιας σχεσης (οποιουδηποτε ειδους σχεσης) αλλα ανετοι στην πορεια.
"Τεντωμενη" Σταση (Log):
Παράθεση:
Αυτοι οι ανθρωποι ειναι συνηθως κοινονικοι και τους αρεσει να ανακατευονται με το πληθος. Ειναι πολυ ανοιχτοι με τους ξενους και με καινουρια πραγματα αλλα καμμια φορα αυτο μπορει να αποδειχθει αφελεια.
"Ονειροπόλος" (Yearner):
Παράθεση:
Κυριο χαρακτηριστικο αυτης της στασης ειναι τα απλωμενα χερια μπροστα, οι ανθρωποι που κοιμουνται κατ'αυτον τον τροπο ειναι ναι μεν ανοιχτοι αλλα πολλες φορες αποτομοι στους τροπους και στη συμπεριφορα. Ειναι αυτοι που δε παιρνουν ευκολα αποφασεις αλλα εφοσον την παρουν δεν αλλαζει.
Στρατιώτης (Soldier):
Παράθεση:
Ουσιαστικα ειναι υπνος σε σταση προσοχης. Αυτοι οι ανθρωποι ειναι αρκετα συντηρητικοι και εξαιρετικα χαμηλων τονων. Παρ'ολα αυτά θετουν υψηλα standards και για τους γυρω τους αλλα και για τον εαυτο τους.
"Ελευθερη Πτώση" (freefall):
Παράθεση:
Κοινως 'μπρουμητα', ειναι η σταση υπνου που μας δειχνει ανθρωπους που ειναι κοινωνικοι αλλα μερικες φορες νευρικοι, μην αντεχοντας κριτικη ή ακρεες καταστασεις.
Αστερίας (starfish):
Παράθεση:
Οι ανθρωποι αυτοι ειναι πολυ ανοιχτοι, ετοιμοι ανα πασα στιγμη να προσφερουν βοηθεια και να ακουσουν τους αλλους χωρις να θελουν να ειναι στο επικεντρο της προσοχης.
Απο αποψης διαταραχης του υπνου και υγειας, η σταση του freefaller ειναι καλη για την πεψη λογω της καλης θεσης του στομαχου ενω η σταση του starfish ειναι αυτη που τις περισσοτερες φορες προκαλει ροχαλητο και ανησυχο υπνο. Επιπλεον μονο ενα 5% των ανθρωπων δεν εχουν σταθερη σταση υπνου ολη τη νυχτα.



Αnto


1 σχόλιο:

  1. 1 κι 6 σ' εναλλαγή.
    Δεν ήξερα ότι σημαίνει κάτι, και τώρα που είδα αυτό ανησύχησα.
    Καλησπέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share