Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2009

Μία στις δύο γυναίκες προτιμάει να πίνει πριν το σεξ ...Μία στις δύο γυναίκες προτιμάει να κάνει σεξ υπό την επήρεια αλκοόλ, υποστηρίζει μια πρόσφατη μελέτη.

Οι ερευνητές ρώτησαν περίπου 3.000 γυναίκες για να διαπιστώσουν ότι περίπου οι μισές επιλέγουν να κάνουν σεξ μετά την κατανάλωση οινοπνεύματος, γιατί αυτό τις κάνει να έχουν λιγότερες αναστολές. Μάλιστα σε ποσοστό 75% δήλωσαν ότι μπορούν να "χαλαρώσουν" πιο εύκολα μετά από μερικά ποτάκια....

Σύμφωνα με την Kathlyn Wilkinson, καθηγήτρια σεξουαλικής αγωγής στο πανεπιστήμιο Purdue, το αλκοόλ εκλαμβάνεται συχνά ως ένας τρόπος για την ενθάρρυνση της κοινωνικότητας. Άλλοι πάλι αισθάνονται ότι το αλκοόλ τους ανακουφίζει από το άγχος που συνδέεται με την ερωτική έλξη και την αμηχανία μεταξύ δύο υποψήφιων συντρόφων.

«Φαίνεται ότι αρκετές από τις γυναίκες που συμμετείχαν στη μελέτη αυτή μπορεί να έχουν αρνητική εικόνα για το σώμα τους ή χαμηλή αυτοεκτίμηση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Και σε μια προσπάθεια να ξεπεράσουν το άγχος που συνδέεται με το ότι θα τις δει γυμνές ο σύντροφός τους στη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, αναζητούν το αλκοόλ πριν από αυτή την εμπειρία.


http://okokoras.blogspot.com/

Anto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share