Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Η θέση του Παναθηναϊκού για τον Σκόκο και τι γίνεται στα μεταγραφικά



Στον Παναθηναϊκό διαψεύδουν τις πληροφορίες ότι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την ΑΕΚ για την απόκτηση του Νάτσο Σκόκο. Στελέχη της “πράσινης” ΠΑΕ τόνιζαν ότι “δεν έχει γίνει η παραμικρή συζήτηση τόσο με την ΑΕΚ όσο και με τον Αργεντινό μέσο”, ενώ συμπλήρωναν ότι “προτεραιότητα αποτελεί η πώληση των παικτών που δεν υπολογίζονται και ενδεχομένως η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού”.


Η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Νάτσο Σκόκο αρέσει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης πιθανότατα θα αποχωρήσει από την Παιανία στο τέλος της σεζόν αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει κίνηση για τον μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ είτε για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, είτε για το καλοκαίρι.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟ βρίσκονται εκτός Αθήνας για τα Χριστούγεννα και την Δευτέρα (28/12) αναμένεται να γίνει μεταγραφική σύσκεψη του Νικόλα Πατέρα με τους Κώστα Αντωνίου και Νίκο Νιόπλια. Οι “πράσινοι” ευελπιστούν να υπάρξει πώληση των Μάντζιου, Τζιόλη, Κλέιτον, Δημούτσου ενώ για τη θέση του κεντρικού αμυντικού υπάρχει ενδιαφέρον για τον Αργεντινό Παλέτα της Μπόκα Τζούνιορς.

Βοcas

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share