Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Η απίστευτη ιστορία του Τζέραρντ Μπάτλερ...

http://justinfulps.files.wordpress.com/2009/11/gerard-butler.jpg

Ακούγοντας ότι ο Τζέραρντ Μπάτλερ θα πρωταγωνιστεί σε ταινία με τίτλο Machine Gun Preacher, αναρωτηθήκαμε αν πρόκειται για κάποιο νέο κόμικ που ετοιμάζεται να μεταφερθεί στη μεγάλη οθόνη ως action movie...

Eιδικά με το όνομα του Μαρκ Φόρστερ (Quantum of Solace) στη σκηνοθεσία, σχεδόν θα παίζαμε και στοίχημα ότι πανω-κάτω για κάτι τέτοιο πρόκειται.

Τελικά ο τίτλος αποδεικνύεται άκρως παραπλανητικός, αφού η παραγωγή θα βασίζεται στο βιβλίο «Another Man's War: The True Story Of One Man's Battle To Save Children In The Sudan», επάνω στην αληθινή ιστορία του Σαμ Τσάιλντερς, ενός "ατίθασου καβαλάρη", μηχανόβιου, μπλεγμένου με ναρκωτικά και συμμορίες, που ανακαλύπτει τη θρησκεία και αφιερώνει τη ζωή του στα παιδιά του τρίτου κόσμου. Από μαχητής των δρόμων, βρίσκεται στην πραγματική εμπόλεμη ζώνη: Ταξιδεύει στο πολύπαθο Σουδάν, όπου προσπαθεί να βοηθήσει τα νεαρά θύματα απαγωγής ή κακοποίησης, αλλά και τα παιδιά που εξαναγκάζονται να ακολουθήσουν από μικρά τη ζωή του στρατιώτη.

Ο συγγραφέας Τζέισον Κέλερ γοητεύτηκε από την ιδιαίτερη περίπτωση του Τσάιλντς και δέχθηκε να συνεργαστεί μαζί του για να μεταφέρουν τις περιπέτειές του σε ένα βιβλίο. Αν βρεθεί το στούντιο που θα αναλάβει την παραγωγή, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον Μπάτλερ σε ένα ρόλο-πρόκληση, αφού όχι μόνο πρόκειται για πραγματικό χαρακτήρα, αλλά για μια σπάνια περίπτωση μεταστροφής, που σε κάθε περίπτωση ιντριγκάρει.

Πηγή: new.e-go.gr
jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share