Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Πάχυνε η συμπατριώτισσα Jennifer Aniston????

http://i.usatoday.net/communitymanager/_photos/lifeline-live/2010/01/17/Gerard%20Butlerx-inset-community.jpg

Ένα παράξενο σχόλιο σχετικά με λαμπερές -κατά τα άλλα- ηθοποιούς που όμως εμφανίστηκαν με λίγο περισσότερο βάρος στην Κυριακάτικη τελετή για την Χρυσές Σφαίρες, δημοσιεύτηκε στο fashion blog των New York Times, "The moment".

Και, όχι, το σχόλιο δεν αφορά τις ούτως ή άλλως πιο γεμάτες γυναίκες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί, όπως η Μο'Νίκ (Mo'Nique), για παράδειγμα. Στο κομμάτι με τίτλο "Εξετάζοντας τώρα: Πιο στρογγυλές Χρυσές Σφαίρες", ο Αντι Πορτ (Andy Port) ρωτά: "Τι κοινό έχουν η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston), η Κέιτ Χάντσον (Kate Hudson) και η Κόρτνεϊ Κοξ (Courtney Cox);"
Η απάντηση δεν είναι φυσικά μια από της αυτονόητες κολακευτικές παρατηρήσεις.

"Μπορεί να είναι η ιδέα μου, αλλά θα ορκιζόμουν ότι μερικές από τις κυρίες που εμφανίστηκαν στις Χρυσές Σφαίρες είχαν βάλει λίγο βάρος. Είναι σχεδόν εγκληματικό να ονοματίζω μερικές, αφού τα σώματά τους έχουν αποτελέσει το επίκεντρο ατελείωτων θεμάτων στα ΜΜΕ. Είναι όμως οι ίδιες που τώρα εμφανίζουν πιο σέξι καμπύλες. Θα μπορούσατε σίγουρα να προσέξετε τη διαφορά αν εστιάζατε αποκλειστικά στο επάνω μέρος των μπράτσων τους".

jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share