Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Sex Tips...

http://www.cleo.com.au/images/cleo/article/5-sex-tips.jpg

Kατηγορίες:

One Night Stand
Βγαίνεις, εντοπίζεις το θήραμα, το μαρκάρεις, το αποπλανείς, ξεκαθαρίζεις τις προθέσεις σου, συνηγορεί στο έγκλημα, βγάζετε τα μάτια σας και μετά ο καθένας σπίτι του. Ούτε τηλέφωνα, ούτε μηνύματα, ούτε ραντεβού, ούτε τίποτα. Ξεκάθαρες κουβέντες. Αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και ξανασυναντηθείτε, απλά είστε ευγενικοί μεταξύ σας.
Για να δείτε και τις άλλες κατηγορίες, πατήστε:

Booty Call
Ένα καλό one night stand, όπου και οι δύο πλευρές είναι διαυγείς και κρυστάλλινες με τα αισθήματά τους, μπορούν να εξελίξουν τη «σχέση» τους και να την προβιβάσουν σε ένα καταπληκτικό booty call. Στο booty call, η επικοινωνία, ιδανικά υπό τη μορφή sms, περιορίζεται στα ουσιώδη: «Απόψε;», «σπίτι σου;», «στις 10». Πας, βγάζεις τα μάτια σου και επιστρέφεις σπίτι σου. Διανυκτερεύσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Υπάρχει μια οικειότητα ίσα-ίσα για να επιτυγχάνεται καλύτερο sex. Μετά το sex, περιορίσου σε ένα τσιγάρο, ένα μπάνιο και «τα λέμε». Δεν θα ανοίξεις συζήτηση, ούτε θα κάτσεις να ακούσεις τα εσώψυχα του/της. Σε δημόσιους χώρους, η συνάντηση θεωρείται ατυχής, η στιχομυθία σύντομη και τυπική, ενώ η ευγένεια και η διακριτικότητα απαραίτητη.

Fuck Buddy
Ο Fuck Buddy βρίσκεται σε άλλο επίπεδο. Μπορείς ας πούμε να τον πάρεις ένα τηλέφωνο να τον ρωτήσεις τι κάνει, πώς είναι και πώς πάνε οι δουλειές. Μπορεί να έχεις γνωρίσει και τους φίλους του ή να έχετε βγει έξω για ποτό. Δεν είστε φίλοι, αλλά ως κοινωνικά ζώα έχετε σχέσεις και μάλιστα καλές. Ο fuck buddy είναι ο άνθρωπος στον οποίο θα τηλεφωνήσεις όταν έχεις εγκλωβισμένους οργασμούς, όταν διψάς (και θέλεις να πας για ποτό) και μετά να καταπραΰνεις τις ορμόνες σου. Μπορεί να είναι ο τύπος που γνώρισες πριν από χρόνια, το «καλό» παιδί, αυτός που είναι περισσότερο sexy απ’ ό,τι πρέπει για φίλος και λιγότερο του γούστου σου για να είναι η σχέση σου. Αλλά είναι σταθερά πάντα δίπλα σου -και μέσα σου- όταν τον χρειάζεσαι.

Friends with Benefits
Μπορεί να είναι ο/η κολλητός/ή σου, που αγαπάς, νοιάζεσαι, ξέρεις τα πάντα, έχετε φάει ψωμί κι αλάτι που λέει ο λόγος μαζί. Κάποια στιγμή που σε πήρε αγκαλιά για να σε παρηγορήσει, σε φίλησε με τρυφερότητα και εσύ τον φίλησες πίσω με πάθος, και μετά ξαπλώσατε, και μετά το κάνατε, και μετά τάχα αναστατωθήκατε γιατί «δεν έπρεπε να γίνει». Αλλά όταν ο άνθρωπος είναι ευάλωτος -που είναι συχνά- μπορεί κάποια στιγμή η παρηγοριά του να πάρει διάφορες μορφές. Το θέμα είναι το εξής: ο φίλος ο κολλητός, που θα τον πάρεις τηλέφωνο για να έρθει στο σπίτι, να σε παρηγορήσει, να σε κρατήσει αγκαλιά, και να σου συμπαρασταθεί, μπορεί κάποια στιγμή να χρησιμοποιήσει και μέσα που θα εκτονώσουν την ένταση και θα συσφίξουν τη σχέση σας. Απλά πράγματα. Πρακτικά και ουσιώδη.


sigmalive


Anto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share