Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Τζόνι Ντεπ ....ο πιο σέξι άντρας εν ζωή


Ο 46χρονος "Πειρατής της Καραϊβικής" είναι ακαταμάχητα σέξι γιατί είναι χαζομπαμπάς, ντύνεται σαν ροκ σταρ και δεν φοβάται να βάλει λίγο μαύρο μολύβι κάτω από τα μάτια. Το σίγουρο είναι ότι μαζί του δεν πλήττεις και αυτό φαίνεται από τους εντελώς διαφορετικούς ρόλους που έχει ερμηνεύσει στην καριέρα του.


Ο σέξι ηθοποιός μετά από τους αποτυχημένους αρραβώνες με τις Γουϊόνα Ράιντερ (Winona Ryder) και Κέιτ Μος (Kate Moss) και έναν άδοξο γάμο με την Λόρι Αν Άλισον (Lorri Anne Alison), βρήκε την ευτυχία στη δεύτερη γυναίκα του και τραγουδίστρια Βανέσα Παραντίς.

Το ζευγάρι που μοιράζει το χρόνο του ανάμεσα στη Γαλλία και το νησί που διαθέτει ο ηθοποιός στις Μπαχάμες, έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την 10χρονη Λίλι Ρόουζ (Lily Rose) και τον 7χρονο Τζακ (Jack).

"Μπορώ να κάθομαι όλη μέρα, χωρίς να κάνω τίποτα. Απλά να τα βλέπω να μεγαλώνουν. Είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή μου", έχει δηλώσει για τα παιδιά του ο Ντεπ.

Εντύπωση προκαλεί ότι από την φετινή λίστα απουσιάζουν μεγάλοι νικητές του παρελθόντος όπως ο Μπραντ Πιτ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ, και ο Μάθιου Μακόναχι, ενώ είναι η δεύτερη φορά που ο Ντεπ παίρνει τον τίτλο του πιο σέξυ άντρα εν ζωή, αφού είχε ψηφιστεί ξανά το 2003.

Στην δεύτερη θέση της λίστας, βρίσκεται ο σύζυγος της Σκάρλετ Γιόχανσον, Ράιαν Ρέινολντς (Ryan Reynolds), ενώ στην τρίτη φιγουράρει ο 28χρονος Τζέικ Τζίλενχαλ (Jake Gullenhaal). Ακολουθεί ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Hangover", Μπράτλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) ενώ την πεντάδα συμπληρώνει ο Ρόμπερτ ΝτάουνιΤζούνιορ (Robert Downey Jr).

Ο δημοφιλής αστέρα του ποδοσφαίρου Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckham) παραμένει διαχρονική αξία και τερμάτισε στην έκτη θέση, ενώ ο πολλά υποσχόμενος ηθοποιός Ρόμπερτ Πάτινσον έπιασε μόλις στην 15η θέση.


zoula


0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share