Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Στην εντατική μετά από το εμβόλιο της γρίπης(...)-Τέτοια ακούμε και στάνταρ θα το κάνουμε το εμβόλιο ΒΡΕ...!!!!

Στην Εντατική βρέθηκε μια καθαρίστρια στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρας» των Αθηνών λίγο μετά τον εμβολιασμό της για την νέα γρίπη....


Η καθαρίστρια παρουσίασε σοβαρή αλλεργική αντίδραση και, προκειμένου να αποφευχθεί κάποια άσχημη εξέλιξη στην υγεία της, διεκομίσθη στην Εντατική.

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί.

Οι έρευνες έδειξαν ότι το εμβόλιο κατά της νέας γρίπης Α (Η1Ν1) δεν ευθύνεται για κανέναν από τον μικρό αριθμό θανάτων που προέκυψαν μετά τον εμβολιασμό ανθρώπων κατά της μορφής αυτής γρίπης, υπογράμμισε σήμερα ανώτερος αξιωματούχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

«Κανένα νέο ζήτημα ασφάλειας δεν έχει προκύψει από τις αναφορές που υπάρχουν μέχρι σήμερα (...) Οι αναφορές μέχρι στιγμής επιβεβαιώνουν εκ νέου ότι το εμβόλιο για την πανδημία από τη νέα γρίπη είναι το ίδιο ασφαλές με το εμβόλιο κατά της εποχικής γρίπης», δήλωσε η ειδική του ΠΟΥ για τα εμβόλια Μαρί-Πολ Κιένι σε τηλεδιάσκεψη.

Οι κυβερνήσεις έχουν μέχρι στιγμή αναφέρει τη χορήγηση 65 εκατομμυρίων εμβολίων κατά της Η1Ν1, που είναι γνωστή ως γρίπη των χοίρων, όμως ο πραγματικός αριθμός αυτών που έχουν εμβολιαστεί είναι πιθανώς υψηλότερος, προσέθεσε η ίδια.

madata


Anto


0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share