Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Παρουσιάστηκε ο Παπαδόπουλος για τον Πάοκ....

Παρουσιάστηκε ο Παπαδόπουλος

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε μέσω του τεχνικού διευθυντή της, Νίκου Σταυρόπουλου, στην παρουσίαση του Λάζαρου Παπαδόπουλου που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου....

Ο Παπαδόπουλος αναφέρθηκε τόσο στους λόγους της επιλογής του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ αλλά και σε αυτούς που τον οδήγησαν να δώσει τα χρήματα του συμβολαίου στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και στην Ομοσπονδία μπάσκετ αθλητών με καρότσι. Επίσης αναφέρθηκε στις πιθανότητες επιστροφής του στην Εθνική.

Αρχικά μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Νίκος Σταυρόπουλος: "Πριν από 3-4 μήνες είχαμε ξεκινήσει μία προσπάθεια για να φθάσουμε τον ΠΑΟΚ εκεί που θέλουμε όλοι μας παρά τις δυσκολίες που υπήρχαν".

"Ο στόχος μας ωστόσο παραμένει ο ίδιος και με την παρουσία του Λάζαρου Παπαδόπουλου. Αυτός είναι η εξυγίανση και η δημιουργία αξιοπιστίας για την ομάδα η οποία πρέπει να παίρνει τα εύσημα επειδή παλεύει, άσχετα με το αν σε κάποια ματς δεν θα παίζει καλά".

Όσο για το πως έφθασε η ΚΑΕ στη μεταγραφή του διεθνούς σέντερ ο κύριος Σταυρόπουλος τόνισε: "Είχα δεχθεί ένα τηλέφωνο για να δώσω άδεια να κάνει προπόνηση. Στην αρχή ήμουν πολύ επιφυλακτικός γιατί φοβόμουν ότι θα δημιουργούνταν προσδοκίες στον και από την άλλη ο φόβος μου ήταν μήπως τα παιδιά που ήταν ήδη στην ομάδα θα είχαν πρόβλημα. Μήπως νόμιζαν ότι θα φύγει κάποιος ή οτιδήποτε".

"Τις δυσκολίες αυτές τις ξεπεράσαμε αφού το προπονητικό τιμ έκρινε ότι θα πρέπει απαραίτητα να παρακολουθεί όλο το πρόγραμμα της ομάδας και όχι απλώς να συντηρείται. Αυτό το δέχθηκε ο Λάζαρος κι εγώ έδωσα το "ΟΚ" για την παρουσία του στις προπονήσεις. Αυτό συνέβη πριν από 15 μέρες. Σε όλες τις προπονήσεις ήταν παρών εκτός από τις τελευταίες 3-4 μέρες όπου ήταν ασθενής και το ξέρετε όλοι".

"Κάναμε ένα ραντεβού με τους ανθρώπους του Λάζαρου και μας εξεδήλωσαν την επιθυμία του να συμμετέχει πλέον ενεργά στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Αμέσως πήραν φωτιά τα τηλέφωνά μας. Ωστόσο δεν θέλαμε σε καμία περίπτωση να φύγουμε από το μπάζτετ που είχαμε χαράξει από την αρχή της χρονιάς. Του εξήγησα τα δεδομένα μας και που βαδίζουμε. Η συζήτηση που έγινε μας εξέπληξε όλους".

"Στο ραντεβού ήταν οι δύο άνθρωποι του Λάζαρου, ο τιμ μάνατζερ της ΚΑΕ, ο προπονητής μας κι εγώ. Μας είπε ότι βλέπει το περιβάλλον της ομάδας και τη δουλειά του προπονητικού τιμ και της διοίκησης τέτοια, που εξέφρασε την επιθυμία να προσφέρει αφιλοκερδώς. Ήταν ένα ταρακούνημα και ζήτησε όλα τα λεφτά του συμβολαίου του να δοθούν στα ιδρύματα που ξέρετε".

"Μετά τη συζήτηση αυτή κάποιοι επιφανείς ΠΑΟΚτσήδες μάζεψαν λεφτά από μόνοι τους και τα έδωσαν στον Λάζαρο και κατ' επέκταση στα ιδρύματα. Από εκείνο το σημείο τρέξαμε χθες να τον κάνουμε κομμάτι της ομάδας μας ξέροντας το βιογραφικό του. Του δίνουμε την ευκαιρία να γίνει κομμάτι του ΠΑΟΚ με ευχή μου όχι μόνο για φέτος αλλά και οικονομικά να μείνει του χρόνου αλλά και για πολλά χρόνια".

"Μένουμε ωστόσο στην φετινή χρονιά. Τον ευχαριστούμε. Ο ΠΑΟΚ είχε πάντα μεγάλους παίκτες στην ομάδα του και ο Λάζαρος μπορεί να γράψει την δική του ιστορία. Τον καλωσορίζω στην αγκαλιά του ΠΑΟΚ".

sport24

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share