Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Διαρρήκτες έκλεψαν σκυλάκι....


Άφωνοι έμειναν οι ιδιοκτήτες μιας κατοικίας στην Εύβοια, όταν επέστρεψαν από τις δουλειές τους και την βρήκαν λεηλατημένη από άγνωστους διαρρήκτες, οι οποίοι μάλιστα είχαν πάρει μαζί τους και το… σκυλάκι της οικογένειας!


Η διάρρηξη έγινε στην περιοχή Οντάθι, έξω από τη Χαλκίδα, το βράδυ του Σαββάτου, όταν οι κακοποιοί εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των ενοίκων και εισέβαλαν στο σπίτι χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τους περίοικους.

Αναστάτωσαν όλους τους χώρους και άρπαξαν αρκετά είδη ρουχισμού και μία βιντεοκάμερα, ενώ σε ένα συρτάρι βρήκαν χρυσαφικά και χρηματικό ποσό ύψους 3.500 ευρώ… Φαίνεται, όμως, πως δεν τους φάνηκαν αρκετά, γιατί πριν εξαφανιστούν πήραν μαζί τους και το σκυλάκι της οικογένειας που τους παρακολουθούσε γαυγίζοντας!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Χαλκίδας που ανέλαβαν την υπόθεση, αποδίδουν την διάρρηξη σε μια από τις πολυάριθμες σπείρες αλλοδαπών που δρουν στην Εύβοια και κάνουν έρευνες στα καταστήματα πώλησης κατοικίδιων ζώων, καθώς ο σκύλος είναι ράτσας Τσιουάουα και δεν αποκλείεται οι δράστες να αποπειραθούν να τον πουλήσουν!

[πηγή]

Vlaxos

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share