Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

O άλλος έκανε bungee jumping και κόπηκε το σκοινή...Ευτυχώς, το παλικάρι σώθηκε??





Σώθηκε το παλικάρι....
Το πώς δεν έχει σημασία....
Απίστευτο πάντως.....
Και το θέμα είναι οτι πάντα ήθελα να κάνω μια φόρα...
Απο σήμερα, μάλλον θα το σκεφτώ πολύ καλά πρίν το κάνω!!!


Ο Βρετανός τουρίστας Rishi Baveja, απόφοιτος του Cambridge από το Yorkshire, σώθηκε από θαύμα, όταν κατά τη διάρκεια πτώσης bungee jumping στις διακοπές του στο Phuket της Ταϊλάνδης, για να γιορτάσει την αποφοίτηση του από το πανεπιστήμιο, κόπηκε το σκοινί και βρέθηκε να πέφτει σε κενό 50 μέτρων με ταχύτητα 130 χλμ την ώρα.


Λόγω του σοβαρού τραυματισμού του από την πτώση, ο βρετανός τουρίστας νοσηλεύτηκε για ένα μήνα σε νοσοκομείο της Μπανγκόκ στη Ταϊλάνδη με ρήξη σπλήνας, τραυματισμένο συκώτι, πνεύμονες και μώλωπες σε όλο του το σώμα.


Πάντως, οι γιατροί δήλωσαν έκπληκτοι από το γεγονός ότι επέζησε της πτώσης
καθώς προσγειώθηκε με το στήθος, πράγμα το οποίο βέβαια σημαίνει ότι αποφεύχθηκε σοβαρό χτύπημα στο κεφάλι και κατά συνέπεια ο θάνατος του. Οι γιατροί συνέκριναν τα τραύματα του με εκείνα ενός θύματος σοβαρού τροχαίου δυστυχήματος.


Ο βρετανός τουρίστας, ο οποίος πλήρωσε €55 για το άλμα, υποχρεώθηκε σε χειρουργική αφαίρεση της σπλήνας του ως αποτέλεσμα του τραυματισμού του. Παρά το ατυχές γεγονός ο ίδιος δήλωσε ότι το ατύχημα δεν τον έχει αποθαρρύνει από το ενδιαφέρον του για τα extreme sports και ελπίζει να πάει για Skydiving όταν αναρρώσει.



Anto

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share