Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Αααχ! Λύπες και χαρές στην κοινότητα των επωνύμων


Πολλοί επώνυμοι προσδοκούσαν να κάτσουν στα έδρανα της βουλής, ελάχιστοι όμως θα περάσουν την πόρτα της σε αυτές τις εκλογές. Όποιος πρόλαβε.....

Η Έλενα Κουντουρά αν και πήρε 21.183 ψήφους στην Α Αθηνών με την Νέα Δημοκρατία, δεν τα κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο κοινοβούλιο. Στους ηττημένους της Νέας Δημοκρατίας και στην Α Αθηνών ανήκουν ο Μανώλης Μαυρομάτης και ο Ρόμπερτ Ουίλλιαμς.

Μπορεί να κέρδισε το ΠΑΣΟΚ αλλά προσωπικά χαμένοι στην Α Αθηνών βγήκαν οι υποψήφιοί του, Άννα Βαγενά και Άννα Φόνσου. Η μοναδική επώνυμη καλλιτέχνης που βγήκε νικήτρια στην Α Αθηνών είναι η Πέμη Ζόυνη με 17.924 και εκλέγεται όγδοη και τελευταία με το ΠΑΣΟΚ. Η γυναίκα του Γιώργου Νταλάρα, Άννα με 25.080 ψήφους, η Σοφία Σακοράφα και ο Γιάννης Βούρος εξελέγησαν στην Β Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ.

Ο Άρης Σταθάκης, ο Κώστας Τουρνάς, η κόρη του Γρηγόρη Μπιθικώτση, Άννα και η ηθοποιός, Λουκία Παπαδάκη με 5,997 ψήφους ανήκουν στους χαμένους της Νέας Δημοκρατίας στην Β Αθηνών. Η σύζυγος του Πασχάλη, Αλίκη Αρβανιτίδη, παρά την εκλογική της εκστρατεία έλαβε μόνο 4.052 ψήφους.

Ο Γιώργος Γερολυμάτος, αν και έλαβε 5.719 ψήφους στην Β Αθηνών με το Λάος, δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην Α Πειραιώς η υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ, Δάφνη Μπόκοτα και η Τζοβάννα Φραγκούλη με την ΝΔ ανήκουν στους ηττημένους.

Αντίθετα, ο Αποστολάτος Βαίτσης κέρδισε με μόνο 1,928 ψήφους στην Α Πειραιώς με το συνδυασμό του Λάος.

Αν και η ΝΔ έλαβε συντριπτική ήττα, ο Νίκος Καντερές εκλέχθηκε με 2,612 ψήφους στην περιφέρεια της Αττικής.

Για τους υπόλοιπους επωνύμους, που έβαλαν υποψηφιότητα σε άλλες περιφέρειες, αναμένουμε τα αποτελέσματα!

Πηγή: gossip-tv.gr
jose

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share