Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Μεγεθυντικός Φακός στο Lord of the Rings

Βρήκαμε και άλλα εξ'επίτηδες λαθάκια




Εστίαση 1

Δείτε προσεχτικά όταν ο Gandalf πηγαίνει στο σπίτι του Bilbo Baggins παρατηρήστε όταν του μιλάει ο Gandalf ότι στις ζωγραφιές θα δείτε το πορτραίτο του σκηνοθέτη Peter Jackson και της βοηθού του Phillipa Boyens. Ο σκηνοθέτης δείχνει έντονα απο την ζωγραφιά ότι είναι δικιά του πατέντα γιατί στην ουσία τα Hobbit δεν έχουν γένια

Εστίαση 2

Πάτε στην αμέσως μετα σκηνή που ο Froddo είναι μαχαιρωμένος και πάει στο δάσος.
Αν εξετάσουμε το φόντο όπου Strider κατεβάζει τον Φρόντο, μπορείτε να δείτε τα 3 trolls που μετατράπηκαν σε πέτρα (από τον Bilbo Baggins στο βιβλίο και σύντομα θα γίνει ταινία "Χόμπιτ").

Επίσης το παρατηρούμε όταν ο Bilbo έχει γενέθλια και λέει στα παιδιά μια ιστορία η οποία είναι παρμένη απο το βιβλίο Hobbit.

Εστίαση 3

Όταν τα χόμπιτ πηγαίνουν στην Bree ο σκηνοθέτης παίζει στη ταινία.Είναι ο τύπος που γυρνάει απότομα και τρώει ένα καρότο πρίν πάνε τα χόμπιτ στο Prancing Pony.

Εστίαση 4

Σε μία σκηνή αφού πεί ο Sam : "If I take one more step, it'll be the farthest away from home I've ever been." θα δείτε ότι δείχνει σαν σκηνή ολόκληρη την πεδιάδα,στην πάνω δεξιά γωνία μπορείτε να δείτε ένα αυτοκίνητο να οδηγεί στο δρόμο

Man

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share