Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

Επίθεση κατά δημοσιογράφου στο Κουβέιτ...


Ο διευθυντής σύνταξης ειδησεογραφικής ιστοσελίδας στο Κουβέιτ, ο οποίος επικρίνει συχνά τη διαφθορά στο κράτος αυτό του Κόλπου, τραυματίστηκε σε επίθεση που δέχθηκε αργά χθες, Κυριακή, το βράδυ από άγνωστο, δήλωσε σήμερα συνάδελφός του και ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα του.

Ο Ζάγεντ αλ Ζαΐντ, διευθυντής σύνταξης της ιστοσελίδας Αλάαν (www.allaan.cc), χτυπήθηκε στο πρόσωπο με μεταλλικό αντικείμενο καθώς επέστρεφε από σεμινάριο για τη διαφάνεια και τη διαφθορά, διευκρινίζεται στην ιστοσελίδα, όπου δημοσιεύονται φωτογραφίες του Ζαΐντ μετά το περιστατικό.

«Δεν πιστεύω ότι πρόκειται για προσωπική επίθεση. Πιστεύω ότι πρόκειται για ένα οργανωμένο πολιτικό έγκλημα», δήλωσε ο Ντάχεμ αλ Καχτάνι, δημοσιογράφος της ιστοσελίδας, προσθέτοντας ότι ο Ζαΐντ έγραφε για περιπτώσεις διαφθοράς.

Ορισμένα μέλη του κοινοβουλίου του Κουβέιτ καταδίκασαν την επίθεση, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Ζαΐντ δέχθηκε επίθεση λόγω των άρθρων του.

Ο Ζαΐντ επικεντρωνόταν συχνά σε κυβερνητικά συμβόλαια, τα οποία είχαν επικριθεί ως προϊόν διαφθοράς και από ορισμένα άλλα μέσα ενημέρωσης και βουλευτές. Οι επιθέσεις
Πήγη:www.protothema.gr
Vlaxos

2 σχόλια:

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share