Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Έκανε ανήθικες προτάσεις στην 13χρονη κόρη του....

Έκανε ανήθικες προτάσεις στην 13χρονη κόρη τουΤo facebook είναι ο γνωστότερος ίσως διαδικτυακός τόπος κοινωνικών συναναστροφών. Πολλοί το αξιοποιούν για να βρουν παλιούς φίλους και συμμαθητές. Ένας πατέρας, όμως, το χρησιμοποίησε για να βρει την... 13χρονη κόρη του και να τις κάνει ανήθικες προτάσεις.
Πρόκειται για έναν 39χρονο από το Λάνκαστερ. Ο συγκεκριμένος είχε δέκα χρόνια να δει την κόρη του, αφού είχε χωρίσει με την μητέρα της λίγο καιρό μετά την γέννησή της. Την εντόπισε ωστόσο μέσω του facebook. Έπιασε κουβέντα μαζί της και σταδιακά της εξήγησε ότι πρόκειται για τον φυσικό της πατέρα.
Μέχρι εδώ ίσως να μην έκανε και κάτι το κακό. Στην πορεία όμως, ο 39χρονος άρχισε να περιγράφει πως θα ήταν μια ερωτική συνάντηση ανάμεσα στους δύο. Μάλιστα, εξηγούσε στην ανήλικη κορούλα του ότι... λίγοι γονείς έχουν τέτοια «ολοκληρωμένη» σχέση με τα παιδιά τους και για αυτό θα έπρεπε να αισθάνεται ευτυχισμένη αν αποδεχόνταν την πρότασή του.
Η μικρή ευτυχώς δεν πείστηκε. Αντιθέτως, ειδοποίησε την μητέρα της και της έδειξε τα μηνύματα στον υπολογιστή. Εκείνη με τη σειρά της πήγε στην Αστυνομία και έτσι ο ανώμαλος (πα)τέρας συνελήφθη και περιμένει πλέον να δικαστεί...

πηγη:madata.gr

Corfas

0 Δώσε χαστούκι:

Δημοσίευση σχολίου

Σας άρεσε το θεμα που διαβασατε;

Share